Да ни е честит новия треньор.Мисля,че е доказал,че разбира от работата си,НО...винаги има НО ми я да погледнем в кухнята на Левски:
На Батков не му пука и всичко това го прави с умисъл.Нещата намирисаха още с гоненето на Тепсиев.Супер интелигентен човек,който правеше невероятна организация и като седнеше до Дучето,втория зацикляше пред него.Докато Гугутката като му зададат въпрос 30 секунди си подрежда думите в изречение и още в началото на неговите работни действия и имаме разделение в агитките.Другите отрицателни качества ги знаете и вие.СРАМ.Следващия човек е Баждеков.Това е човек който милее за Левски ама в последно време вижда,и по точно знае Левски няма да го бъде и затова го няма на сцената.Защо Сираков НЕ иска да се върне на Герена в този момент.Ми защото с тази организация и действия от страна на собственика няма как.Защо беше изгонен Холандския треньор от школата?Защо Гонзо не може да бъде изгонен така???Отговорите са прости първия беше неудобен и искаше си своето,а именно заплатата и неговите възгледи а не на някой СИНКОВЦИ.Втория пък точно обратното,много е удобен и даже дава пари за отбора,демек си купува мястото.
Жалко за новия треньор,явно никой не му е казал къде отива.
Равносметката:
Гоненето на Тепсиев,Сираков,Стоилов и Холандксия тренер на децата е част от идеята на Господин Боратков,а именно пълна деградация на всички нива в Левски.
Благодаря ви за вниманието!!!
Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов е новият треньор на Левски
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
[/quote]
айде-айде, бихте ни два пъти случайно, най-вече заради безумията на Гонзо
. Иначе допреди Гонзо да стане ръководител, директор, треньор и т.н., ЦСКА взимаше победа в дербито веднъж на 3-4 години
.Тия времена скоро ще се завърнат.Аз подозирам че тази победа която Таско ви подари, ще ви бъде последната победа срещу Левски за доста време напред....може би 2015 година някъде,пак ще ни биете
[/quote]
Стига с тези оправдания за съдията на мача с цска, бяхме по-слаби и загубихме. Съдията Таско Тасков с нищо не ни ощети, свири добре мача.
айде-айде, бихте ни два пъти случайно, най-вече заради безумията на Гонзо

Стига с тези оправдания за съдията на мача с цска, бяхме по-слаби и загубихме. Съдията Таско Тасков с нищо не ни ощети, свири добре мача.
- bigbonusprize
- Контакти:
Никой обаче не обърна внимание на думите на Скакауеца
Този Костов ми се струва, че ще бъде вторият Мъри! Дай боже да позная...
Има пълната ми подкрепа да изгради един нов Левски! Дай боже да не му се бъркат и го оставят да работи!

Този Костов ми се струва, че ще бъде вторият Мъри! Дай боже да позная...
Две години и половина работихме заедно и съм с отлични впечатления от неговата работа, а и не само аз, а и цялата футболна общественост в Украйна. До ден днешен се говори за стила, който изгради“, коментира Велизар Димитров.
„Става дума за футбол, който се харесва на всички фенове. Топката се сваля на земята и се играе бързо. По негово време отборът бе един умален модел на Барселона. Футболът, който практикувахме се харесва.“
Има пълната ми подкрепа да изгради един нов Левски! Дай боже да не му се бъркат и го оставят да работи!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- santiliana
спокойно, никой няма да му се бърка.Мина му времето на "бъркащия се"
А Левски ще го бъде!

А Левски ще го бъде!
Добре си го спомням като футболист. Беше привлечен от Добруджа(тогава в Б група) в годината, в която продадоха Сираков на Сарагоса заедно с Мурлев, Драголов и Михтарски(който бе принуден ОК на БКП да се върне в Пирин). Беше много техничен халф, нещо подобно на Георги Йорданов. Мисля, че бързо го изпратиха в Славия, просто защото с Ламята имаха сходна игра. Запомнил съм го най-вече на турнира"Георги Аспарухов", когато станахме първи в компанията на Сарагоса, Динамо Букурещ и Динамо Берлин. Игра много добре за дебютант от Б група.
Потвърдено и от 24 часа:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1099959
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- blue avalanche
- Контакти:
ehh написа:Потвърдено и от 24 часа:
В този ред на мисли,темите:
Мъри и Наско поемат Левски
Кой да стане треньор на Левски?
Двата дни изтекоха вече, чакаме решение !
не са ли за кошчето?На вниманието на модератора,де...
Правило е, когато дойде нов треньор, да му се даде кредит на доверие. Това и ще направя. Пожелавам успех на г-н Костов. Но за разлика от него собственикът и директорът не получават такъв кредит. Доверието ми към тях отдавна е изчерпано. За това, Успех г-н Костов! Г-н Батков и г-н Георги Иванов идете си по живо и по здраво час по скоро!
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- валидол за теб
- Контакти:
Добър вариант, но Мъри е по-добър.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
Досегашният помощник на Георги Иванов - Ивайло Петров-Пифа, ще продължи да работи в "Левски". За това е настоял Гонзо. Tреньор на вратарите ще продължи да бъде Георги Шейтанов, а мястото си запазва и кондиционният специалист Ясен Екимов.
Нов бърдак със стари к.ви не става !
Гонзо продължава да определя екипа на Костов и по-този начин пак продължава да определя кой да е помощник треньор и т.н. утре Гонзи ще определя и състава-тактиката но ние знаем инж.Иванов какъв капацитет е от 11 мача 4 загуби - СРАМ И РЕЗИЛ !!!
Нов бърдак със стари к.ви не става !
Гонзо продължава да определя екипа на Костов и по-този начин пак продължава да определя кой да е помощник треньор и т.н. утре Гонзи ще определя и състава-тактиката но ние знаем инж.Иванов какъв капацитет е от 11 мача 4 загуби - СРАМ И РЕЗИЛ !!!