Въобще не ме интересува дали Левски ще спечели титли и купи в БГ следващите 10 год. или не ! Искам Левски да играе за феновете си т.е. със сърце и с дух ! Дали бием или не, няма значение ! Не знам кой е Николай Костов, и съм резервиран към него поради този факт, но му пожелавам успех и да работи за ИДЕЯТА Левски ! Ако го направи, ще получи моята (и не само) подкрепа, ако не...хора идват и си отиват - ЛЕВСКИ е вечен !
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Николай Костов е новият треньор на Левски
като за начало, да ни вкара в тройката, пък после ще видим 

blue avalanche написа:Hristos написа:Костов е отлично попадение,но идва малко късно вечесезона е загубен за мен
Купата?
Вярно,забравих купата

САМО ЛЕВСКИ!!!
-
- Контакти:
ако някой ми каже, каква е разликата между Костов и Павел Дочев (който щеше да "закрие" чУрбЪтЪ), ще му бъда благодарен...
- Levski 1914
- Контакти:
ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:ако някой ми каже, каква е разликата между Костов и Павел Дочев (който щеше да "закрие" чУрбЪтЪ), ще му бъда благодарен...
Има разлика най-вече какви отбори са водили!...едните са играли във втора и трета бундеслига, докато отборите, които е водил Костов са имали съвсем различни цели!
И аз се надявам да не се повтори историята с Дочев, но именно това кой какви отбори е водил ми вдъхва оптимизъм.

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

- Levski 1914
- Контакти:
blue avalanche написа:Hristos написа:Костов е отлично попадение,но идва малко късно вечесезона е загубен за мен
Купата?
Според мен е малко раничко да се твърди, че сезонът е загубен. Разликата с Лудогорец е седем точки, а всички знаем, че не е невъзможно да се стопят! Важно е каква игра ще показваме и да гоним само победи.
Колкото до купата...винаги съм гледал на нея като гарнитура и никога не ме е топлила толкова колкото шампионската титла.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Ще видим какво ще сътвори, сега е трудно да се коментира.
Само може да му пожелаем успех.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- santiliana
на първо време е редно и ние да се върнем на стадиона за да дадем подкрепата си за новия наставник и момчетата.Вдругиден не става, но следващия мач- задължително!
Levski 1914 написа:ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:ако някой ми каже, каква е разликата между Костов и Павел Дочев (който щеше да "закрие" чУрбЪтЪ), ще му бъда благодарен...
Има разлика най-вече какви отбори са водили!...едните са играли във втора и трета бундеслига, докато отборите, които е водил Костов са имали съвсем различни цели!
И аз се надявам да не се повтори историята с Дочев, но именно това кой какви отбори е водил ми вдъхва оптимизъм.
Украинското първенство е силно, но арменското и кипърското преди десетина години са по-слаби от Втора Буднеслига

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Николай Костов - Официална Тема
Николай Костов е на 48 години и е роден в Добрич. Започва футболната си кариера си в родната Добруджа. Като футболист е играл за Левски в периода 1981-88 година, като след това е носил и екипите на Славия и кипърския Анортозис. Като играч Костов е трикратен шампион на България с Левски, а на два пъти е вдигал купата на страната пак със "сините".
Треньорската му кариера започва в родната Добруджа през 1996 година, където остава до 1999 година. През 2001 година поема Анортозис. Остава в Кипър цели 7 години като освен Анортозис минава през Онисилос (Сотира), Олимпиакос (Никозия) и АЕК (Ларнака). За един сезон е треньор и в Армения, където води Банатс (Ереван) в кампанията 2007/08. От 2008 до 2010 година прави име в отбора на Металург (Донецк), където е наставник на бившия национал и халф на ЦСКА Велизар Димитров.
Треньорската му кариера започва в родната Добруджа през 1996 година, където остава до 1999 година. През 2001 година поема Анортозис. Остава в Кипър цели 7 години като освен Анортозис минава през Онисилос (Сотира), Олимпиакос (Никозия) и АЕК (Ларнака). За един сезон е треньор и в Армения, където води Банатс (Ереван) в кампанията 2007/08. От 2008 до 2010 година прави име в отбора на Металург (Донецк), където е наставник на бившия национал и халф на ЦСКА Велизар Димитров.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]