Николай Костов официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Николай Костов е новият треньор на Левски
Пожелавам успех на Николай Костов! Надявам се влиянието на директора да е пренебрежимо малко.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Имам 1 въпорс.От кога Костов ще почне да води тренировките на Левски?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- hienizator
- Контакти:
Да ни е честит новият треньор ... и аз се надявам г-н Иванов да не му се бърка в работата,даже ако може въобще да не присъства в Левски ще е най-добре,защото е много ама много вреден! Колкото до Николай Костов,чувал съм само добри отзиви за него ... много е добре и това че е бил в Левски и преди, не че сега имаме нещо общо с това което Левски е бил в годините му в отбора!
Много се надявам нещата да се променят към по-добро в нашият клуб! Да минат тези 4-5 мача до края на сезона и да взима човека 4-5 стойностни играча зимата,като задължително ни трябват двама централни защитници,двама нападатели и някой друг бек ... по-скоро ляв! Много искам и Левски да може да играе и друга система ако приемем,че тази 4-2-3-1 я владеем долу горе ... иска ми се да видя Левски да играе в схема с двама нападатели ... офанзивно ... спокойно могат да преминават в този вариант при налични класни играчи след зимната пауза, единият дефанзивен халф като нищо може да бъде натоварен с по-офанзивни функции особенно в нашето първенство ... няма за кога и за кого да играем тази сравнително дефанзивна тактика, нито Лудогорец са Барселона нито цска са Милан!
Ето сега след мача с Локо Пд ще отида да гледам любимия си отбор, а не на гонзо жалкото подобие на отбор!
Само Левски!
Много се надявам нещата да се променят към по-добро в нашият клуб! Да минат тези 4-5 мача до края на сезона и да взима човека 4-5 стойностни играча зимата,като задължително ни трябват двама централни защитници,двама нападатели и някой друг бек ... по-скоро ляв! Много искам и Левски да може да играе и друга система ако приемем,че тази 4-2-3-1 я владеем долу горе ... иска ми се да видя Левски да играе в схема с двама нападатели ... офанзивно ... спокойно могат да преминават в този вариант при налични класни играчи след зимната пауза, единият дефанзивен халф като нищо може да бъде натоварен с по-офанзивни функции особенно в нашето първенство ... няма за кога и за кого да играем тази сравнително дефанзивна тактика, нито Лудогорец са Барселона нито цска са Милан!
Ето сега след мача с Локо Пд ще отида да гледам любимия си отбор, а не на гонзо жалкото подобие на отбор!
Само Левски!
- Levski 1914
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Имам 1 въпорс.От кога Костов ще почне да води тренировките на Левски?
Доколкото разбрах от Гонг, Костов ще бъде представен официално в петък.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Доволен съм от това решение. Николай Костов е добър вариант и натрупа опит в Кипър и Украйна. Беше добър играч и за малко игра в Левски. Дано му тръгне, а и публиката да го подкрепи. От Янкович, Тромбета, Груев и Костов определено бях за последния. Най-много се радвам, че не стана връщането на Стоилов - един от главните виновници за обезличаването на Левски. Не мога да повярвам, че все още има фенове, които се ловят на номерата на този некъдърник и ненадминат наглец. След Георги Василев сините за пръв път имат треньор - направо невероятно!
- modor
- Контакти:
rocknrolla написа:Не искам нов треньор при този собственик,първо искам нов собственик на отбора,след това той ще си избере екип.

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Успех. Само дано специалиста Гонзо не му се бърка и Тара да продава вече.А дали става ще коментирам след месец-два.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Levski 1914 написа:Stanislav_Ivanov написа:Имам 1 въпорс.От кога Костов ще почне да води тренировките на Левски?
Дано проведе поне 1 тренировка с отбора,защото иначе с Локо Пд няма да е голяма разликата в играта!
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Най-вероятно много малко хора си го спомнят ,когато беше в Добруджа.Смело мога да кажа един халф,който просто"четеше"играта.Надявам се да е градивен и му желая успех.Беше в Левски по времето,когато отстранихме рейнджърс-просто нямаше как да хване ръка тогава.Още нещо-един от най- добрите изпълнители на преки свободни удари,които съм виждал:)
- Levski 1914
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Levski 1914 написа:Stanislav_Ivanov написа:Имам 1 въпорс.От кога Костов ще почне да води тренировките на Левски?
Дано проведе поне 1 тренировка с отбора,защото иначе с Локо Пд няма да е голяма разликата в играта!
Мачът с Локо-то е в неделя. Не ми се вярва да не проведе поне една тренировка. Тъпо ще е, че дебютът му ще е пред празни трибуни

"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/