Liverpool forever_95 написа:Искам и аз да се произнеса. Даунинг е най-глупавото същество, играло някога за Ливърпул...че и 20 милиона струва. Пълен нещастник е! 10 мача и нищо, може би след още 10 ще се сети, че той е купен, за да прави асистенции и да създава положения, а след още толкова, че и някой гол трябва да вкара.
Керъл-момчето играе добре, вижда се че си е подобрил физическото състояние, ако Кени му дава повече шансове и не го забие пак на пейката, той може да навлезе в още по-добра форма и да бележи още. Не мога да си го обясня още...Как може да изиграе три силни мача, да вкара на Евертън и да го забиеш два мача на пейката...после като го пуснат титуляр що не бил в оптимална форма?!? А, здрасти!
Хендерсън-това момче обаче започва да ми харесва как се бори и с всеки изминал мач, може и с малко, може и с изключително малко, но той напредва. И това е при положение, че играе на фланга, а ако играе в средата на терена както срещу Арсенал или зад гърба на нападателя както срещу Юнайтед, ще е още по-полезен.
И последно: Суарес трябва да започне да вкарва повече положения, не може да вкарва гол на всеки 5-ти точен удар, би трябвало на всеки втори-трети...много пропуска, ще страдаме заради тези негови пропуски...даже вече страдахме.
Трябва ни и типичен голмайстор, защото не вземем ли такъв, участието ни в ШЛ догодина е под много сериозна въпросителна, не можем в момента да се сравняваме с играта на евреите, които днес пак биха и са с една точка пред нас и мач по-малко.
Абе замислете се, че тренерите не гледат само мачовете, а гледат и тренеровките, ако Керъл не впечетлява на тренеровачната база няма как да е титуляр едно съвсем лесно решение за мениджърите. Ние феновете виждаме само това не терена докато те виждат всичко около един играч така че подобни коментари са излишни. A за Хендерсън това, че играе на фланга не му пречи! Той самия с идването си на Анфийлд заяви, че той не е просто ХАЛФ а и ФЛАНГОВИ играч така че просто не знам, защо говорите 1 и също след като играча сам си презна, че обича да играе и на фланга!