Ти, живеейки в свободна държава, ме накара да ти отговоря, въпреки че бях се зарекъл да не пиша повече по този въпрос.
Никой нямал право да ти казва .... бла бла .... Всеки има право на мнение .... Тези които работят там .. защо не се махнат ... като не им харесва ..... Ти, мили мой, сигурно не харесващ 9239324 хиляди неща в живота си ..., но ги търпиш ..... радвай се на живота, ако не е ТАКА ... кажи го , искам да го чуя .... "аз съм ДОВОЛЕН" , напиши го !!!
И ето това е мнението, което ми хареса, което е точно, което е написано от човек, запознат със ситуацията :
honda написа:Работата с ПБМФ е малко по-различна. Наистина то вече е частна компания, но за да бъде приватизирано параходството . Братята Домусчиеви поеха някои ангажименти. Примерно увеличаване тонажа ПБМФ - закупване на кораби с общ тонаж над 500хил.тона. Инвестиционна програма в БМФ. Благодарение на тази инвестиционна програма беше предпочетена офертата на братята Домусчиеви пред други оферти на доказани чужди корабни компании чиито оферти бяха около 2 пъти по-високи. За справка офертата на братята Домусчиеви беше за 410млн лв, а имаше оферти за 740 млн лв.
Общо взето нищо от поетите ангажименти не е изпълнено до този момент. С довода ,че поради световната криза няма пари за инвестиции. Но се намериха пари за развитие на футболен отбор строеж на стадион и т.н.
На тези които защитават братята Домусчиеви бих казал дали тези пари с които се гради проекта Лудогорец не са взети от джоба на всеки от нас . Като една държавна компания им беше продадена на нереално ниски цени.