Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Canara^
Контакти:

Re: Грандиозно: Ботев Пловдив строи стадион за 20 милиона

Мнениеот Canara^ » 31 окт 2011 19:55

slash1912 написа:Докато не видя,че се работи,не вярвам.Казва се,че стадиона ще струва 20 милиона,а кога ще започне строежа-не.Леко несериозно ми се струва.

+1 :|

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 31 окт 2011 19:58

Пловдив Обича Ботев написа:Цветан Василев е сериозен човек.Смятам,че ще изпълни обещанието си.

Естествено ще го изпълни.Когато някой ти е дал парите си да ги управляваш,а ти си правиш реклама е лесно.Също така отпускаш кредити на безбожна лихва.Смятам че и промилите за такса смет в София са високи щом Титаните си купуват такива скъпи играчки.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 31 окт 2011 21:20

Тая работа без Тотев няма да стане и дано да не забрави набързо предизборните си обещания.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 31 окт 2011 23:34

Супер със всичките ''нови и ремонтирани' стадиони ще вземем световното :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 01 ное 2011 00:14

Първо да уточня, че стадионът сигурно ще е 14 милиона, защото в Коматево отиват към 6 за базата. Иначе това мисля, че зависи именно от Тотев и общинските съветници те в момента имат мнозинство в съвета и не би трябвало да има проблеми. Коматево май все още не е отдаден на концесия ако не се лъжа, а мисля, че и за стадион "Христо Ботев" трябва да мине през съвета. Надявам се това да се случи, защото наистина е нещо грандиозно за България с база и стадион ще сме точно един европейски клуб.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 01 ное 2011 00:39

Пловдивчанинът написа:Първо да уточня, че стадионът сигурно ще е 14 милиона, защото в Коматево отиват към 6 за базата. Иначе това мисля, че зависи именно от Тотев и общинските съветници те в момента имат мнозинство в съвета и не би трябвало да има проблеми. Коматево май все още не е отдаден на концесия ако не се лъжа, а мисля, че и за стадион "Христо Ботев" трябва да мине през съвета. Надявам се това да се случи, защото наистина е нещо грандиозно за България с база и стадион ще сме точно един европейски клуб.

И само да допълня за някой хора, които все още имат вяра на медиите (като rump_shaker), които гледат да извъртят всичко, както на тях им е удобно ..
Всичко по медиите, относно ремонтните дейности на Колежа са си изцяло тяхна измислица, лично на мен Костадин Костадинов ми каза, че никой не е говорил с тях по тази тема и датата, която беше обявена (до края на октомври) е напълно измислена и е с цел комплекси. Истинската дата за започването на проекта е в края на Януари и началото на Февруари. Така, че както Юли Попов каза: "Всичко си върви по план"!
Последна промяна от dagger1912 на 01 ное 2011 10:27, променено общо 2 пъти.

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 01 ное 2011 11:36

Когато го видя с очите си, тогава ще мога евентуално да кажа грандиозно! Много "грандиозни" неща ни обещаваха през годините.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 01 ное 2011 13:24

Всичко е страхотно и съм убеден,че ръководството ще реализира това което е намислило,само,че би било хубаво ръководството да направи специална пресконференция по този повод на която да презентира проектите за стадиона и базата в Коматево.

Parmalat

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот Parmalat » 02 ное 2011 00:39

Мажоритарният собственик на Ботев Пд – банкерът Цветан Василев, възнамерява да вложи 20 милиона лева за тоталната модернизация на стадион „Христо Ботев“ и в нова база за школата на клуба. Новината за планираната инвестиция съобщи представителят на финансовия благодетел на Канарчетата в клуба - Юли Попов. От пловдивския клуб ще представят проекта си за реновирането на спортния комплекс до Бирената фабрика в Община Пловдив, тъй като тя е собственик на съоръжението, което е отдадено под наем на жълто-черните. Очаква се строителните дейности да започнат поетапно през пролетта. Босът Цветан Василев иска след време отборът да стане фактор в България и да играе в евротурнирите на истинско спортно бижу, което след реконструкцията ще бъде с капацитет 18 000 души.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Ботев”