slash1912 написа:Докато не видя,че се работи,не вярвам.Казва се,че стадиона ще струва 20 милиона,а кога ще започне строежа-не.Леко несериозно ми се струва.
+1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:Докато не видя,че се работи,не вярвам.Казва се,че стадиона ще струва 20 милиона,а кога ще започне строежа-не.Леко несериозно ми се струва.
Пловдив Обича Ботев написа:Цветан Василев е сериозен човек.Смятам,че ще изпълни обещанието си.
Пловдивчанинът написа:Първо да уточня, че стадионът сигурно ще е 14 милиона, защото в Коматево отиват към 6 за базата. Иначе това мисля, че зависи именно от Тотев и общинските съветници те в момента имат мнозинство в съвета и не би трябвало да има проблеми. Коматево май все още не е отдаден на концесия ако не се лъжа, а мисля, че и за стадион "Христо Ботев" трябва да мине през съвета. Надявам се това да се случи, защото наистина е нещо грандиозно за България с база и стадион ще сме точно един европейски клуб.
Мажоритарният собственик на Ботев Пд – банкерът Цветан Василев, възнамерява да вложи 20 милиона лева за тоталната модернизация на стадион „Христо Ботев“ и в нова база за школата на клуба. Новината за планираната инвестиция съобщи представителят на финансовия благодетел на Канарчетата в клуба - Юли Попов. От пловдивския клуб ще представят проекта си за реновирането на спортния комплекс до Бирената фабрика в Община Пловдив, тъй като тя е собственик на съоръжението, което е отдадено под наем на жълто-черните. Очаква се строителните дейности да започнат поетапно през пролетта. Босът Цветан Василев иска след време отборът да стане фактор в България и да играе в евротурнирите на истинско спортно бижу, което след реконструкцията ще бъде с капацитет 18 000 души.
Потребители, разглеждащи този форум: ikar и 4 госта