Поздравления ! Ти си истински фен на Милан!!!..
п.с Много е яко това с игрите, ще го предложа и в нашия форум..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
[offtopic]Абе като те гледам май ти хареса сайта. Я се регвай и сменяй отбора.storm написа:Вижте какво ми изписа във форума ви когато играх една от игрите..![]()
п.с Много е яко това с игрите, ще го предложа и в нашия форум..
milan199440barca написа:Стана хубав за гледане мач. Поздравления за БАТЕ и спечелената от тях точка. Милан можеше да реши мача още първото полувреме, но играчите на Алегри направиха много пропуски. През второто полувреме Абате направи необмислена дузпа. Добре се представи Абиати, Ночерино и Боатенг също бяха на ниво. Акуилани бе малко инертен. Тайво по-скоро разочарова. Робиньо и Ибрахимович изиграха силно първо полувреме, но след почивката се позагубиха. Повече от пропуснатите три точки ме интересува състоянието на Неста. Най-вероятно след два часа и малко Милан ще се класира за осминафиналите. Като цяло борбата за първото място е отворена. Този равен ще направи мача на "Сан Сиро" s Барселона по-интересен. По-важно е да се спечелят двата предстоящи мача от Серия А. Fossa dei Leoni!!!
maldin1 написа:[offtopic]Абе като те гледам май ти хареса сайта. Я се регвай и сменяй отбора.storm написа:Вижте какво ми изписа във форума ви когато играх една от игрите..![]()
п.с Много е яко това с игрите, ще го предложа и в нашия форум..![]()
[/offtopic]
Дано излезем с най-доброто и вземем победата. Момчетата са казали, че ще играят за Касано. УСПЕХ и FORZA MILAN !!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта