Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Мнениеот 1926 » 31 окт 2011 09:54

Зума е като Пената бе. Когато и да го викнеш винаги ще помогне като треньор и никога няма да се излагаме с него. Колегите от жълтия лагер да му мислят. Те легенда от такъв калибър нямат ,няма и да имат. Просто такъв им е генезиса и ГОЛЕМИ личности като него не виреят там

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 31 окт 2011 10:21

На тези хора, само прочитайки глупавите въпроси, разбираш колко е безсмислено да се обяснява.

Как да му обясниш, защо намираш за "странно" да търсиш треньор от Видин, да ти вкара отбора в А група. Преди двегодини наш треньор вкарва Монтана в А група.

Как да му обясниш, че в момента, с Раковски, във В група, с пловдивски момчета, без да се налага да "шари" кинти масово, наш треньор постига с прекрасен футбол същите резултати, каквито те постигаха с "големите" си гол-майстори и "футбалери" с по 100 мача в А група.

Как да му обясниш, че с наши юноши-треньори ставахме шампиони и взимахме купи, борихме "за" и "в" А група. Че стават шампиони в Гърция, Сирия, Кипър, водили са отбори в Германия, Португалия. И пак тенират водещи отбори в елита. И пак водят национални отбори. Без да прекъсват връзката си с родния клуб.

Те, братче, имат един треньор "като за пред хората", техен юноша, отказаха се от него декларативно, ако има как ще го направят и чрез "Държавен вестник". Поредния с нож в гърба, на Бакалов пак нож в гърба, на Бенкса шута, на Пашата шута. Дори и на Славчо Атанасов плюха, след като изядоха кюфтетата (това, последното съвсем в темата).

И понеже нямат, тръгнаха нашите да обсъждат. Тука ровят недостатъци, щото най-лесно е да нямаш, да не развиваш, да не работиш. Да чакаш на готово.
За мен, като почитател на пловдивския футбол и уважаващ пловдивската футболна школа, това е меко казано, нелепо. Там, помежду им, на хора извън Пловдив, могат да си ги говорят колкото си искат. Тук резултата им е смях.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Jobs

Мнениеот Jobs » 01 ное 2011 20:39

Туше,не следях "В" група,но ти като каза за "Раковски",погледнах резултатите.В момента се води истинска надпревара.ФК"Раковски"са втори на 1 точка от "Тунджа"!!!! "Раковски" са паднали два пъти. Един път от клуб "Анти жълто"(Съединение)на Васко Кръстев.Големец беше в ЛОКО!Първенството в Югоизточната "В няма нищо общо с пародията и корупцията от миналата година.Краси Манолов пък беше рожденик случайно вчера.Да е жив и здрав и да закара "Марица-Раковски" в "Б" група.Никога няма да забравя,онзи мач, на нивата до Бирената,когато Янкович ги застреля!И Васко като заби знамето!Гледаха го като извънземен.Същата вечер Краси запиваше с младо гадже на кафенетата по ивицата "Газа", до ВСИ.Преди 1-2 години беше и треньор на истинския "Пирин", онзи в Банско.

Върни се в “Локо Пловдив”