Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Станишев: 100 млн черни пари спечелиха победата на ГЕРБ

Мнениеот Pichichi » 01 ное 2011 18:08

Е кое пък не му е компрометираното на Борисов , беше ли шеф на МВР в правителстото на царя , беше нали ? Даваха ли го всяка вечер по новините да бори престъпноста , даваха го така добре я бореше и я пребори че 3/4 г. след това сам каза че престъпноста е навсякъде в държавата и той с голи гърди отново ще я бори - ама чакай бе аланко ти нали я пребори тази престъпност като секретар на МВР или и ти си бил от тази престъпност !!!!!
От ченге стана кмет , каза че ще бори корупцията в общината на София и така я пребори че "практиката Софиянски" и до днес си е там !!!
От кмет стана премиер и обща че ще бори монополите и така ги бори че на всеки 3/6 месеца се вдигат цените на тока,на бензина ежедневно, банките си правят каквото си искат с потребителите, мобилните компании също а уж вече имаме омбудсман,шеф на ДКЕВР и шеф на комисията за защита на потребиттелите от ГЕРБ !!! А сега вече имаме и президент от ГЕРБ !!!! :lol:
Относно бизнес начинанията на премиера слънце след 90-та г. няма да коментирам всеки би трябвало сам да има мнение .
Относно скандалите на това правителство и ГЕРБ:
- Каква точно е (била) Цв. Бориславова на ББ и какви държавни пари са замесени м/у тях!
- Каква точно беше Калина Илиева и коя е тая , кой ми я беше препоръчал ?
- 1-ви мин. на на здравеопазването Нанев!
- 2-ри мин. на здравеопазването проф. д-р Мария и нейният съпруг бизнесмен!
- Коя точно беше тази Румяна Желева !!!
- Колко точно зам. министри тихомълком са махнати в подозрения за злоупотреби за 2 г.?
- Кой точно мин. съвет дава разрешение на Шеврон засега само да проучва ?
- Кой точно беше Лъчо и колко издънки сътвори ?
- По колко пъти на ден излизаха различни мнения на министри за основни битови и иконмически въпроси и самият премиер трябваше да ни обяснява че не сме разбрали ?
- На коя партия депутати носиха чували с бюлетини и бяха снимани ?
- Какава е връзката м/и ББ и ЛукОийл?
- От къде точно идва топлата връзка на ББ с медийте ?
Скандали има не е като да няма за 2 г., ама има и послушни медии .
За етикетите които лепите на хората "комунист","фашист","десен" - > няма как да приема че можеш да залепиш етикет "комунист" на дядо Пенчо от Костинброд заради това че е редови член на БСП а пък редови член на "БКП" и то от висшите да се брои за "десен" и да раздава наляво надясно етикетът "комунист" някак нелогично ми звучи .

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 ное 2011 18:10

Еми ти видя... Костов прилапа всичко и въпреки, че изкара страната от тази жан-виденова криза, накрая го отнесе и той. Лапане, лапане и пак лапане... А президентът и правителството са били от един и същ цвят само тогава и сега. По времето на тройната коалиция бяха 3 партии, единствените, които успяха да се съюзят, докато президентът си остана червен за добро или лошо. Запомнете ако искате едно от мен, никой политик в България няма "келепир" от образован, кадърен избирател. Видя ли някой можещ, умен и страдащ за Майка България тогава си вземам всичките казани от мен думи назад. До тогава ще продължавам да гласувам само против, никога ЗА.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 ное 2011 18:12

Pichichi написа:Е кое пък не му е компрометираното на Борисов , беше ли шеф на МВР в правителстото на царя , беше нали ? Даваха ли го всяка вечер по новините да бори престъпноста , даваха го така добре я бореше и я пребори че 3/4 г. след това сам каза че престъпноста е навсякъде в държавата и той с голи гърди отново ще я бори - ама чакай бе аланко ти нали я пребори тази престъпност като секретар на МВР или и ти си бил от тази престъпност !!!!!
От ченге стана кмет , каза че ще бори корупцията в общината на София и така я пребори че "практиката Софиянски" и до днес си е там !!!
От кмет стана премиер и обща че ще бори монополите и така ги бори че на всеки 3/6 месеца се вдигат цените на тока,на бензина ежедневно, банките си правят каквото си искат с потребителите, мобилните компании също а уж вече имаме омбудсман,шеф на ДКЕВР и шеф на комисията за защита на потребиттелите от ГЕРБ !!! А сега вече имаме и президент от ГЕРБ !!!! :lol:
Относно бизнес начинанията на премиера слънце след 90-та г. няма да коментирам всеки би трябвало сам да има мнение .
- Каква точно е (била) Цв. Бориславова на ББ и какви държавни пари са замесени м/у тях!
- Колко точно зам. министри тихомълком са махнати в подозрения за злоупотреби за 2 г.?
- По колко пъти на ден излизаха различни мнения на министри за основни битови и иконмически въпроси и самият премиер трябваше да ни обяснява че не сме разбрали ?
За етикетите които лепите на хората "комунист","фашист","десен" - > няма как да приема че можеш да залепиш етикет "комунист" на дядо Пенчо от Костинброд заради това че е редови член на БСП а пък редови член на "БКП" и то от висшите да се брои за "десен" и да раздава наляво надясно етикетът "комунист" някак нелогично ми звучи .

+1330

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 ное 2011 18:17

Pichichi написа:Е кое пък не му е компрометираното на Борисов , беше ли шеф на МВР в правителстото на царя , беше нали ? Даваха ли го всяка вечер по новините да бори престъпноста , даваха го така добре я бореше и я пребори че 3/4 г. след това сам каза че престъпноста е навсякъде в държавата и той с голи гърди отново ще я бори - ама чакай бе аланко ти нали я пребори тази престъпност като секретар на МВР или и ти си бил от тази престъпност !!!!!

Не мога да прочета толкова дълго мнение :) Както и да е,аз не искам да защитавам ББ или ГЕРБ,просто тия неща със служебните избори,изборни нарушения и т.н да идват от мизерната уста на оная украинска *****,някак не върви.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 ное 2011 18:24

Bourgas написа:Видя ли някой можещ, умен и страдащ за Майка България тогава си вземам всичките казани от мен думи назад. До тогава ще продължавам да гласувам само против, никога ЗА.

Човекът го е казал много точно , евала. Това е основния ми принцип не съм ли доволен аз гласувам против !!! Ама Боко и Фъндъчето строили метро , хубаво строят ама квартала в които живея аз не е пипан от 15г. и един кубик асфалт не са изсипали в последните 10 г. Мият ми улиците само по веднъж преди изборите а когато реша да пусна оплакване в общината за нещо чувам само глас в пустиня !!!! Бойко строил магистрали Фъндъкова била страхотен кмет ама в квартала ми дупка до дупка , чак асфалт не е остана на някои места .
О каква изненада метрото не минава никъде близо до нас , ок няма проблем ама аз трябва да дупча 6 билета на ден за да отида до работа/университет/болница и после да се прибера , да не говориме че ми трябват по 1 час и половина в едната посока . А как майка ми ходи пеша по 20 мин. (1,5 км.) сутрин и вечер до спирката на трамвая то нали София е страхотно организиран град , о ама тя била гонела 60 г. вече жената скоро ще се пенсионира и няма да ходи до спирката .

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 ное 2011 18:29

RedeviL написа:Добре кажи ми само как пресментаха, че само "тъпите" са гласували за БСП, а във всички други прословия естествено имат предимство и разбира се сред младите и вишистите е най-голямо.. :mrgreen: На мен ми се струва доста нагласено..Поне процентите да не бяха толкова видни можеше и да се вържа. :lol: А и като казах "ей такива като теб" не съм искал да те обидя!!!Понеже виждам си повярвал на тази статистика, за която ти гарантирам че не е точна, особено за нискообразованите! ;)

По Същият начин, по който ти вадят прогнозни резултати 1 минута след официалният край на изборите...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 ное 2011 18:32

Bourgas написа:Еми ти видя... Костов прилапа всичко и въпреки, че изкара страната от тази жан-виденова криза, накрая го отнесе и той. Лапане, лапане и пак лапане... А президентът и правителството са били от един и същ цвят само тогава и сега. По времето на тройната коалиция бяха 3 партии, единствените, които успяха да се съюзят, докато президентът си остана червен за добро или лошо. Запомнете ако искате едно от мен, никой политик в България няма "келепир" от образован, кадърен избирател. Видя ли някой можещ, умен и страдащ за Майка България тогава си вземам всичките казани от мен думи назад. До тогава ще продължавам да гласувам само против, никога ЗА.

Да ми разправяш че Гоце и тройната коалиция нямат нищо общо е меко казано смешно :lol:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 ное 2011 18:36

Pichichi написа:
Bourgas написа:Видя ли някой можещ, умен и страдащ за Майка България тогава си вземам всичките казани от мен думи назад. До тогава ще продължавам да гласувам само против, никога ЗА.

Човекът го е казал много точно , евала. Това е основния ми принцип не съм ли доволен аз гласувам против !!! Ама Боко и Фъндъчето строили метро , хубаво строят ама квартала в които живея аз не е пипан от 15г. и един кубик асфалт не са изсипали в последните 10 г. Мият ми улиците само по веднъж преди изборите а когато реша да пусна оплакване в общината за нещо чувам само глас в пустиня !!!! Бойко строил магистрали Фъндъкова била страхотен кмет ама в квартала ми дупка до дупка , чак асфалт не е остана на някои места .
О каква изненада метрото не минава никъде близо до нас , ок няма проблем ама аз трябва да дупча 6 билета на ден за да отида до работа/университет/болница и после да се прибера , да не говориме че ми трябват по 1 час и половина в едната посока . А как майка ми ходи пеша по 20 мин. (1,5 км.) сутрин и вечер до спирката на трамвая то нали София е страхотно организиран град , о ама тя била гонела 60 г. вече жената скоро ще се пенсионира и няма да ходи до спирката .

И кой чакаш да ти реши всички тези проблеми??? Те да не са от вчера, миналата година или миналите 10 години??? Метрото се строи, но то не се строи за 1-2 години... Белите държави са го направили това преди доста години, така че за да ги настигнем, на нас ни трябва време- време, което българина не ще да даде на никой. Е така няма да се оправим, разберете го!
Последна промяна от UltraBlue на 01 ное 2011 18:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 01 ное 2011 18:37

UltraBlue написа:
Bourgas написа:Еми ти видя... Костов прилапа всичко и въпреки, че изкара страната от тази жан-виденова криза, накрая го отнесе и той. Лапане, лапане и пак лапане... А президентът и правителството са били от един и същ цвят само тогава и сега. По времето на тройната коалиция бяха 3 партии, единствените, които успяха да се съюзят, докато президентът си остана червен за добро или лошо. Запомнете ако искате едно от мен, никой политик в България няма "келепир" от образован, кадърен избирател. Видя ли някой можещ, умен и страдащ за Майка България тогава си вземам всичките казани от мен думи назад. До тогава ще продължавам да гласувам само против, никога ЗА.

Да ми разправяш че Гоце и тройната коалиция нямат нищо общо е меко казано смешно :lol:

Много по-различно е от колкото в момента или по времето на Костов. А Гоцето... То какво да кажеш за него, аз едно хубаво не се сещам.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 ное 2011 18:39

Bourgas написа:
UltraBlue написа:

Много по-различно е от колкото в момента или по времето на Костов. А Гоцето... То какво да кажеш за него, аз едно хубаво не се сещам.

За мен е абсолютно същотото, с тази разлика че сега се плюе в аванс... дайте малко време на човека, нека видим какво ще направи. От всички кандидати на изборите за мен спечели най-добрият. Сега остава да видим до колко добър всъщност ще бъде!

Върни се в “Свободна зона”