Всички мощно във Варна.
Разбира се, че ще сме там, треньора и играчите имат нужда от нашата подкрепа. Видяхте последните два мача без подкрепа на какво приличаше отбора.
Прогнозата ми за мача е 1:2.
Спартак Варна - Ботев Пловдив 1:0 (FT) неделя 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Forza Botev
- Контакти:
Re: Спартак Варна - Ботев Пловдив неделя 14:30
Спартак Варна са ми на сърце и не ми харесва състоянието им.Дано изгрее слънце и на тяхната улица 

Аз съм на място и чакам жълто-черните приятели в неделя.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
- slash1912
- Контакти:
Eдна треньорска смяна винаги действа мобилизиращо на футболистите,защото трябва да докажат на новия треньор,че имат място в титулярния състав.Който иска и след Нова година да е играч на Ботев,трябва да се напъне малко точно сега.Затова очаквам победа за Ботев,макар и трудна.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
"И на минимална победа ще съм доволен.Играта ни едва ли ще се промени коренно за пет дни но пък ще видим кои от сегашните ни футболисти имат желание да играят и до година при нас."
Напълно споделям мнението ти само ще допълня ,че след нова година и желание да имат доста от футболистите ни те просто нямат място в отбора.
Победата ни е жизнено необходима и с риск да ме обвинят феновете на Спартак тайно се надявам те да не направят играта, с която ни изкараха равен на "Колежа" в началото на сезона.
Успех на Ботев.
Напълно споделям мнението ти само ще допълня ,че след нова година и желание да имат доста от футболистите ни те просто нямат място в отбора.
Победата ни е жизнено необходима и с риск да ме обвинят феновете на Спартак тайно се надявам те да не направят играта, с която ни изкараха равен на "Колежа" в началото на сезона.
Успех на Ботев.
Надявам се на открит и нападателен футбол.
Естествено победа за БОТЕВ ПЛОВДИВ
С по горни мения мога да поспора за играчите на БОТЕВ. Някак си просто не бяха сложени на местото си за да играят наистина с удоволствие.
Много ще е хубаво да подкрепим феновете, клуба и играчите на Спартак защото винаги сме го правили а самото име на отбора говори достатъчно за да ми спести по нататъчно писане
Естествено победа за БОТЕВ ПЛОВДИВ
С по горни мения мога да поспора за играчите на БОТЕВ. Някак си просто не бяха сложени на местото си за да играят наистина с удоволствие.
Много ще е хубаво да подкрепим феновете, клуба и играчите на Спартак защото винаги сме го правили а самото име на отбора говори достатъчно за да ми спести по нататъчно писане
Всеки който има възможност нека да дойде да подкрепи отбора.
http://vbox7.com/play:b8cbd5921e
Това се подготвя!Ще ме накарате и аз да отида .макар и да не съм го правил от близо година.
Това се подготвя!Ще ме накарате и аз да отида .макар и да не съм го правил от близо година.
Не спори с глупака!Първо ще те свали до нивото си и после ще те бие с опит.