Левски - Локомотив Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) 06.11.2011г. / 16:30
THE G.A.M.E написа:К'во значение има тоя мач ?
Има значение само за гостите ...
Ние и да бием, к'во ?
Мъките ще продължат до към зимата, а тогава като нищо може да ни сюрпризират с друга смразяваща вест ... Например, че "Гонзо" остава вся и всьо и през пролетта, щото видите ли ... Стабилизирал отбора, след победата на Светкавица !
Конкретно за престоящият мач ...
Може би убедителна победа за Левски !
Не мога да си представя, че някой левскар би искал Левски да падне защото ръководител, треньор или играч не му е симпатичен. Аз също смятам, че Гонзо и Батков нямам интелектуален, финансов и управленчески ресур за тези постове, но желая успех във всеки мач. Понякога един мач оправя нещата като с магическа пръчка. Спомнете си как изглеждаше Левски до мача с Оксер и как една незaкономерна подеда преобрази играчи, треньор и ръководство. Същото се получи и с чорбата(разбира се в много по-малка степен) след победата им на Герена. Лошото е, че тези мачове, които обръщат самочуствието и манталитета минаха и бяха загубени..
-
stoyankd написа:Не мога да си представя, че някой левскар би искал Левски да падне защото ръководител, треньор или играч не му е симпатичен. Аз също смятам, че Гонзо и Батков нямам интелектуален, финансов и управленчески ресур за тези постове, но желая успех във всеки мач. Понякога един мач оправя нещата като с магическа пръчка. Спомнете си как изглеждаше Левски до мача с Оксер и как една незaкономерна подеда преобрази играчи, треньор и ръководство. Същото се получи и с чорбата(разбира се в много по-малка степен) след победата им на Герена. Лошото е, че тези мачове, които обръщат самочуствието и манталитета минаха и бяха загубени..
Никъде не съм писал, че искам да губим ...

Смисъла на целият ми поуст е нещо подобно, каквото и ти си написал:
stoyankd написа:Понякога един мач оправя нещата като с магическа пръчка. Спомнете си как изглеждаше Левски до мача с Оксер и как една незaкономерна подеда преобрази играчи, треньор и ръководство. Същото се получи и с чорбата(разбира се в много по-малка степен) след победата им на Герена. Лошото е, че тези мачове, които обръщат самочуствието и манталитета минаха и бяха загубени.
Подчертаното от мен обезсмисля всички мачове от тук до края на сезона !
И пак ...
Какво ако бием ?
Искаш ли да се обзаложим, че ако Левски спечели всичките 4-ри мача до края на полусезона "Гонзо" ще остане ?
И мисля, че всички трезвомислещи левскари и здравостъпили на земята осъзнават, че при едно такова развитие на нещата, нашите хора ще претърпят най-голямата гавра в почти 100 годишната си история от към резултати и класиране

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
wilge написа:Какъв линк си дал, бе? Пияни, ревящи и скачащи полумаймуни. Аз мислех, че си избрал футболните достоинства от миналата среща на Герена когато заслужено победихте. Все пак не ви се беше случвало 26 години, пък и ние бяхме без треньор както и сме все още. Сигурно ще ни биете. Но като си тръгнете за Пловдив, вземете си го с вас този ваш бивш футболист. Нали е приятел с Христо Бонев, нека му намери някаква работа. Говори се, че имал свинарник около Марица. Да го назначи за главен свинар. Само ни отървете от него. Оставете го в родното му Столипново, ще му е добре.
Не те ли е срам да говориш така за Гонзи бе ?

Че той ви обича вас - и вие него го обичате от край време.
А той работа при нас - няма, отдавна се отрече и никога няма да е добре дошъл !

- CSKAr4eto0
- Контакти:
Поведе ли ни локото сме до там,много сме слаби и безидейни! 1-1 или 1-2
Миналатагодина Локото би Левски когато бяха много по-силни но сега очаквам х защото и двата отбора тази година не впечатляват! 

- Mickey Mauser
Победа за по-слабият отбор-
[offtopic]според коефициента на букмейкърите
[/offtopic]
[offtopic]според коефициента на букмейкърите

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]