Модератор ЛокоПД написа:tprodanov написа:Право на глас, според ЦИК имат 6 млн българи. И понеже ние не знам дали сме толкова всички, със все децата, някак си ми се струва, че още от тук вече имаме някаква изборна измама... Както и да е, аз се хващам на бас, че следващото управление е герб, СК, атака и рзс, ако влезнат последните. И това ще ни изяде главата, колкото и нелогично да звучи...
Защо не ГЕРБ,СК и НДСВ

Бойко вече си е "надвил на масрафа" - няма да краде като Ахмед и комунистите.На Бойко му трябва власт,не пари.Костов един път се издъни - и да краде,ще краде умерено този път.

.Царя си взе вече имотите, неговите велможи са на пачка.Не вярвам някой да ни ебе майката повече,от досегашната Тройна коалиция.
Не ми разбра мнението, очевидно, въпреки, че аз имам много забележки по твоето, но първо ще обясня. Не знам хората тук доколко имат понятие от икономика, но напрактика България е напълно фалирала в момента. Страната се държи само повърхностно, като почти веднага след изборите ще се срути. Ще поуправлява малко батБойко и след 6 месеца нови избори, защото ако ще и Господ да слезе, страната ще попадне в капана на тройната коалиция. И след 6 месеца, на предстрочните избори ще дойдат пак същите и ще кажат - видяхте ли, без нас не може и ще вземат този път не 30%, а 70% и тогава вече наистина ще правят каквото си искат.
Колкото до твоето мнение, Иван Костов ако се е осрал, не знам. Моята заплата беше относително висока по това време - някъде към 11 долара. Ти сметни дали след неговото управление е била същата..