БЪЛГАРИЯ УМИРА! ГЛАСУВАЙТЕ В ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ УМИРА! ГЛАСУВАЙТЕ В ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО!

Мнениеот Deliba6 » 03 юли 2009 21:26

Cesc Fabregas написа:
Deliba6 написа:Сеск, не ми падай в очите!!!

Със кое бе пич,с тва,че съм реалист ли? :(

Е!!! Прекаляваш с "реализма"! Гласувай и тогава ми кажи, че няма никаква разлика. Продажните социологически агенции ни вменяват 13% за ДПС... И такива като тебе ми идват в повече!...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 03 юли 2009 21:27

Абее нещата започват да намирисват на Косово , дано не съм прав , но ... Малцинствата в определна държава , затова са малцинства , защото правото е на първоносителя , а когато той се отказва от своето право и дава все повече и повече права на малцинството се стига до направата на нова географска карта ... Не , че сърбите с всичките гадости вършили през годините не заслужават веднъж и те да са в нашето положение , но развитията на нещата там , все ми се струва , че дават криле на някои хора тук ...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 21:27

Deliba6 написа:
Cesc Fabregas написа:
Deliba6 написа:Сеск, не ми падай в очите!!!

Със кое бе пич,с тва,че съм реалист ли? :(

Е!!! Прекаляваш с "реализма"! Гласувай и тогава ми кажи, че няма никаква разлика. Продажните социологически агенции ни вменяват 13% за ДПС... И такива като тебе ми идват в повече!...

Как да гласувам,като нямам право! :roll: И кои са"такива като мене?" :?:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юли 2009 21:28

Ок - спрете се, да не се караме, а просто да отидем да гласуваме (които можем).
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юли 2009 21:30

tprodanov написа:Право на глас, според ЦИК имат 6 млн българи. И понеже ние не знам дали сме толкова всички, със все децата, някак си ми се струва, че още от тук вече имаме някаква изборна измама... Както и да е, аз се хващам на бас, че следващото управление е герб, СК, атака и рзс, ако влезнат последните. И това ще ни изяде главата, колкото и нелогично да звучи...

Защо не ГЕРБ,СК и НДСВ :roll: Бойко вече си е "надвил на масрафа" - няма да краде като Ахмед и комунистите.На Бойко му трябва власт,не пари.Костов един път се издъни - и да краде,ще краде умерено този път. ;) .Царя си взе вече имотите, неговите велможи са на пачка.Не вярвам някой да ни ебе майката повече,от досегашната Тройна коалиция.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 03 юли 2009 21:33

slavia_forever написа:
alive написа:slavia forever-Как ще ги махнем като не сме единни,всеки гласува за различни партии и така гласовете се губят?!трябва да се гласува за една партия за да спечели мнозинство!тогава ще спрем дпс до власта!

Като гласуват много Българи, процентът на ДПС ще се минимизира, защото тяхната бройка е една и съща и в същия момент изкуствено завишена. Ако се мобилизират да гасуват негласуващите, които във всички случаи няма да гласуват за ДПС, по тази логика това означава, че влиянието на ДПС намалява с увеличаванне на Българските гасове (независимо от коя партия).

Например:
Ако имащи право на глас са 100 човека, от тях гасуват 40 (40 процента) както е в момента (горе-долу) и от тези 40 - 10 гласуват за ДПС - ДПС ще имат 25 %. Обаче ако гласуват всичките 100 човека, а за ДПС отново 10, тогава ДПС ще има 10 %.

Това е разликата. Ако гласуваХме всички Българи - ДПС НЯМА ДА ГО ИМА, а БСП - ЩЕ Е ЕДИН ЖАЛЪК МИНЬОН!

Все пак мисля,че трябва да се обединим в една партия,която сама ще управлява.дпс и бсп трябва да ги махнем.по принцип комунистите дойдат ли на власт всичко оплескват ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 юли 2009 21:34

slavia_forever написа:Ок - спрете се, да не се караме, а просто да отидем да гласуваме (които можем).

Да бе всичко е ОК,за Делбаш-а имам високо мнение,просто се изказа неподготвен! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юли 2009 21:35

Модератор ЛокоПД написа:
tprodanov написа:Право на глас, според ЦИК имат 6 млн българи. И понеже ние не знам дали сме толкова всички, със все децата, някак си ми се струва, че още от тук вече имаме някаква изборна измама... Както и да е, аз се хващам на бас, че следващото управление е герб, СК, атака и рзс, ако влезнат последните. И това ще ни изяде главата, колкото и нелогично да звучи...

Защо не ГЕРБ,СК и НДСВ :roll: Бойко вече си е "надвил на масрафа" - няма да краде като Ахмед и комунистите.На Бойко му трябва власт,не пари.Костов един път се издъни - и да краде,ще краде умерено този път. ;) .Царя си взе вече имотите, неговите велможи са на пачка.Не вярвам някой да ни ебе майката повече,от досегашната Тройна коалиция.

Вече дори това е на втори план. Аз ще гасувам за Синята коалиция. Но не моля хората за това. Моля ги да гласуват. Дори с недействитена бюлетина.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 юли 2009 21:38

Модератор ЛокоПД написа:

Не ми разбра мнението, очевидно, въпреки, че аз имам много забележки по твоето, но първо ще обясня. Не знам хората тук доколко имат понятие от икономика, но напрактика България е напълно фалирала в момента. Страната се държи само повърхностно, като почти веднага след изборите ще се срути. Ще поуправлява малко батБойко и след 6 месеца нови избори, защото ако ще и Господ да слезе, страната ще попадне в капана на тройната коалиция. И след 6 месеца, на предстрочните избори ще дойдат пак същите и ще кажат - видяхте ли, без нас не може и ще вземат този път не 30%, а 70% и тогава вече наистина ще правят каквото си искат.

Колкото до твоето мнение, Иван Костов ако се е осрал, не знам. Моята заплата беше относително висока по това време - някъде към 11 долара. Ти сметни дали след неговото управление е била същата..

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 юли 2009 21:39

alive написа:Все пак мисля,че трябва да се обединим в една партия,която сама ще управлява.дпс и бсп трябва да ги махнем.по принцип комунистите дойдат ли на власт всичко оплескват ;)

Сега като направим сдружение "НАЗДРАВЕ" с Блуто и останалите от темата :lol: , като успеем да се наканим най-накрая :evil: , ще има и алтернатива, но за това другия път! ;) :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”