Радуканов: Ботев е в топ 4 на България
„Искам да благодаря на ръководството на Ботев Пловдив и специално на г-н Цветан Василев за доверието, което ми засвидетелстват да водя един от четирите най-големи отбора в България. Искам под мое ръководство Ботев да играе нападателен футбол“, заяви новият старши-треньор на жълто-черните Милен Радуканов при официалното си представяне.
„Надявам се по най-бързия начин всички в Ботев да станем едно голямо семейство и да вървим заедно напред. Навсякъде има проблеми, но ние затова сме тук, за да ги решим. В отбора е пълно с момчета от Пловдив, което ги задължава да дават всичко от себе си за клуб като Ботев“, допълни Радуканов.
Той представи екипа, с който ще работи. Това са Светослав Петров и треньора на вратарите Петко Петков, които идват с него от ЦСКА. В екипа на Радуканов остава и Костадин Видолов. Левон Апкарян е преквалифициран в скаут, а Лилчо Арсов ще помага на Димитър Вичев в школата на клуба.
Младият специалист не коментирa на обширно въпроса със селекцията, като вместо това каза, че е важно отбора да се концентрира върху оставащите мачове до края на полусезона. „Нашата цел е да вземем максимума до края на есента и да продължим напред за Купата на България“.
Радуканов призна, че се е срещнал лично с Цветан Василев и е останал очарован от разговора с благодетеля на Ботев Пловдив. „Пихме кафе за 20 минути и обсъдихме някои неща. Мога да кажа, че съм очарован от г-н Василев. Той е готов да ни помага, за да стигнем нивото, на което трябва да бъдем“, каза още Радуканов.
Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Raoul_Duke
Re: Представиха Радуканов и екипа му начело на Ботев
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Честито на всички Ботевисти!Уцелиха в десетката
Успех Милене !
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
- Древен и Вечен
Ботев ,Левски,ЦСКА и Локо София ...все пак е играл при столичните железничари.
Честито на Ботев Пловдив! Радвам се, че Радуканов избра отбор с традиции и верни фенове! Дано съумее да изправи отбора на крака и да влязат в А група където им е мястото! Ще е нужно време, но хубавите неща стават бавно! Търпение! Успех на Радуканов и Ботев Пд! 

- Thomas Müller
- Контакти:
Успех му пожелавам и не се съмнявам, че ще го постигне. Успех и на Ботев и дано следващия сезон направим големи мачове с тях и им пожелавам да сложат и те на рогатите една тройка!

- Древен и Вечен
- david_villa
- Контакти:
Честит треньор, много успехи!
В новината ми изкара очите едно име Левон.А преди 6 месеца ме уверявахте,че без него Хубчев няма да е треньор,неразделна част от екипа му.....Нищо против добрите новини,ама аз на приказки не вярвам отдавна.Защото същите хора дето сега създават новини говореха за българската Барселона....Да не се разбира,че съм срещу Милен.Добре дошъл и успех.
- slash1912
- Контакти:
Жълто-черния екип му стои много добре!Успех и от мен!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]