Станимир Стоилов фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Mъри:В Левски не се работи правилно,а на парче

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2011 15:15

Gesha1986 написа:
PFC Litex написа:Това, че на теория знае нещата, съвсем не означава, че на практика може да ги прилага.
Ако в Левски му е пречел Батков, то кой му пречеше в Литекс, в националният отбор, в Анортозис?
Мъри става за работа в ДЮШ, но не и в мъжки отбор.

смешник! по този начин казваш ,че Люпко Петрович е никакъв треньор!
кои има най-големи успехи в клубния ни футбол като треньор през последните 15 години!?

Нещо лъжа ли споделих?
Къде намесвам Петрович в дискусията или сме свикнали да правим някакви наши си сравнения?
Какво постигна великият треньор в клубове където никой не му се е бъркал в работата?

dodo7271, след като един треньор е добър той ще покаже и докаже това, и в други клубове.
Кой отбор загуби от Работнички от Македония и кой му беше треньор на този отбор?
Изображение

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 31 окт 2011 15:19

PFC Litex написа:
Gesha1986 написа:
PFC Litex написа:Това, че на теория знае нещата, съвсем не означава, че на практика може да ги прилага.
Ако в Левски му е пречел Батков, то кой му пречеше в Литекс, в националният отбор, в Анортозис?

кои има най-големи успехи в клубния ни футбол като треньор през последните 15 години!?

Нещо лъжа ли споделих?
Къде намесвам Петрович в дискусията или сме свикнали да правим някакви наши си сравнения?
Какво постигна великият треньор в клубове където никой не му се е бъркал в работата?

dodo7271, след като един треньор е добър той ще покаже и докаже това, и в други клубове.
Кой отбор загуби от Работнички от Македония и кой му беше треньор на този отбор?

ти си много зле човече...няма какво да споря с тебе..

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 31 окт 2011 15:51

Настроението ми за Левски пак тръгна на минус :cry:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 окт 2011 15:52

Gesha1986 написа:ти си много зле човече...няма какво да споря с тебе..

Така или иначе отговор не съм й очаквал, така че не се коси, когато фактите говорят и боговете мълчат.
Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 окт 2011 15:56

Parmalat написа:
"За жалост не получих достатъчно време да подмладя тима. Новият отбор можеше да стане много по-силен с играчите които взехме - мароканците, млади български футболисти като Сърмов, Георги Христов.

Добре защо тогава Мъри не "подмлади" националния отбор, а когато му стана треньор 1 година след освобождаването му от Левски викаше в него Топузаков, Коловати, Томашич, Мечо, Йовов, Пелето. И кои бяха тези 10 юноши, с които Левски щеше да сатне по-слен от предишния отбор. Къде са тези скрити таланти сега? Защо Мъри не ги пускаше чат-пат на терена за по 10-15 минути в леките домакински мачове да им научим имената всички.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 31 окт 2011 16:05

dodo7271 написа:Той Мъри това го говори от 6 години. Защо чак сега се сетихте, че говори верни неща? Особено това важи за феновете на другите отбори, като автора на темата. Същото го говореше и като беше треньор на Литекс, и като треньор на националния отбор. Тогава обаче го заливахте с помия. Сега, изведнъж "говори верни неща". Аман от лицемери.

Същото го говоря и аз, но нали знаеш в България се плюят и мразят успелите и можещите хора, така е било, така и ще бъде! Естествено, че феновете на всички други отбори ще мразят Мъри, той е най-добрия треньор за този век.
В България омразата е над всичко!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 31 окт 2011 16:14

Мъри и Наско постигнаха успехите, защото им бе дадено време... те работиха 4 години, и след първата година резултатите започнаха да се виждат.
Някой въобще замислял ли се е, колко време прекарва в един отбор треньор на български отбор?! Аз се сещам за Мъри - 4 години, Ст.Грозданов - 3-4 години в Локо София и сега Илиян Илиев в Берое от около 3 години някъде. Виждат ли се резултатите в тези отбори?! Нормално е да има спадове в някои моменти, това е присъщо на отборите от целия свят.
Но Локо Сф бяха много силен отбор, Берое също бяха, сега малко спад, но пак ще имат успехи, убеден съм!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 31 окт 2011 16:22

yasen написа:Мъри и Наско постигнаха успехите, защото им бе дадено време... те работиха 4 години, и след първата година резултатите започнаха да се виждат.
Някой въобще замислял ли се е, колко време прекарва в един отбор треньор на български отбор?! Аз се сещам за Мъри - 4 години, Ст.Грозданов - 3-4 години в Локо София и сега Илиян Илиев в Берое от около 3 години някъде. Виждат ли се резултатите в тези отбори?! Нормално е да има спадове в някои моменти, това е присъщо на отборите от целия свят.
Но Локо Сф бяха много силен отбор, Берое също бяха, сега малко спад, но пак ще имат успехи, убеден съм!

Има треньори, които и цялото време на света да им дадеш, няма да стане. Както казват в оная реклама: "Не става само с ядене трябва и...........". Аз ще добавя- не може само с диплома от ТУ Габрово. Трябва и още нещо. Впрочем, всички разбраха, това.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 31 окт 2011 16:28

stoyankd написа:
yasen написа:Мъри и Наско постигнаха успехите, защото им бе дадено време... те работиха 4 години, и след първата година резултатите започнаха да се виждат.

Има треньори, които и цялото време на света да им дадеш, няма да стане. Както казват в оная реклама: "Не става само с ядене трябва и...........". Аз ще добавя- не може само с диплома от ТУ Габрово. Трябва и още нещо. Впрочем, всички разбраха, това.

Да, съгласен съм! Ето пример - Гонзо! Три години в Левски и нищо! Кръгла нула!!! Даже отбора върви назад, в сравнение с това което беше, когато стана някакъв в Левски! Ти смятай... Левски бе шампион с Кокала и Боримиров :) Дойде Гонзо и какво?! ... драпаме и се мъчим!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 31 окт 2011 16:34

PFC Litex написа:
Gesha1986 написа:

Нещо лъжа ли споделих?

Ти нали не мислиш че отбор се гради за 5 месеца... преди Левски да постигне успехите си отпадна от Беверен и едвам прескочи Публикум... в кой отбор, освен Левски Стоилов получи повече от 6-7 месеца да работи? Защо не го оставиха 2 години в Литекс, да видим какво щеше да стане. Това е най големият ни проблем- че искаме за отрицателно време да направим нещо. В Литекс станахте 2 пъти шампиони благодарение на тимът, който беше почнал да гради Мъри...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Върни се в “Архив”