Бившият национал Краси Чомаков е потвърдил участие в учредяването на новия Национален фен-клуб на Ливърпул. В пловдивския ресторант „Марсия” утре в 13 часа се събират всички почитатели на „мърсисайдци” у нас.
„Всеки момент ще получим писмо от централния фен-клуб на Ливърпул, с което ще получим тяхната благословия за съдебна регистрация. Ще изберем ръководно тяло, ще има членски карти, членски внос и всичко, което ще запишем в Устав. От 2002 година в България съществува фенклуб на Ливърпул, но функциите и отдавна са затихнали”, заяви пред news4000 Диан Иванов, който освен обожател на тима от „Анфийлд” е и собственик на ресторант „Марсия”. В заведението от години се събират феновете на Ливърпул от региона.
„Идеята ни е да създадем стройна структура в цялата страна. Ще гледаме любимия ни тим по телевизита, но ще организираме и посещения на мачове в Англия и Европа. Всички симпатизанти на Ливърпул са добре дошли утре на учредителната ни сбирка ”, каза още Диан Иванов.
Краси Чомаков учредява фенклуб на Ливърпул в Плов
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Re: Краси Чомаков учредява фенклуб на Ливърпул в Плов
Красимир Чомаков е баща ми!
ChernoMore написа:Красимир Чомаков е баща ми!
хех,сериозно?

Е и

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Голем праз!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
много яко се прецака темата с глупоста на черномореца 

Има ли още роднини на Краси Чомаков ако има да си напишат и да се приключи каква е темата какво пишете Краси е голям и винаги ще е такъв успех с учредяването
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly