Ексклузивно! Новият президент на България е Росен Плевнелиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Ексклузивно! Новият президент на България е Росен Плевнелиев

Мнениеот South_Park » 30 окт 2011 20:28

Blue Mind написа:Половината депутати от Герб са бивши такива на БСП и бивши агенти на ДС ,какво повече да си говорим........

+1 Kиро от Варна беше БСП ся е от ГЕРТ
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 окт 2011 22:25

Честито да ни е. :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 30 окт 2011 23:27

Blue Mind написа:Половината депутати от Герб са бивши такива на БСП и бивши агенти на ДС ,какво повече да си говорим........

........... другата половина депутати и активисти на ГЕРБ са настоящи агенти на службите !!!!!!! :) :) :)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 31 окт 2011 00:41

Да е хаирлия!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 окт 2011 12:05

Ако на балотажа се бяха изправили Плевнелиев срещу Кунева, ГЕРБ щяха да го издухат.. 8-), но както винаги платените социолози умело изманипулираха общественото мнение, че Кунева няма никакъв шанс на тези избори.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 31 окт 2011 12:25

RedeviL написа:Ако на балотажа се бяха изправили Плевнелиев срещу Кунева, ГЕРБ щяха да го издухат.. 8-), но както винаги платените социолози умело изманипулираха общественото мнение, че Кунева няма никакъв шанс на тези избори.

еврейската кобила Кунева :lol: :lol: :lol: дето затвори АЕЦ-а и постоянно казва "YES"(*****) -отиди се прегледай или най добре се хвърли пред някой джип Веднага :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 окт 2011 12:31

South_Park написа:
RedeviL написа:Ако на балотажа се бяха изправили Плевнелиев срещу Кунева, ГЕРБ щяха да го издухат.. 8-), но както винаги платените социолози умело изманипулираха общественото мнение, че Кунева няма никакъв шанс на тези избори.

еврейската кобила Кунева :lol: :lol: :lol: дето затвори АЕЦ-а и постонно казва "YES"(*****) -отиди се прегледай или най добре се хвърли пред някой джип Веднага :!:

Ха-ха абе тикво заспала така ще говориш на майка си и баща си!А ти тегли куршума на цялата си рода и след това на тебе!! 8-)

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 31 окт 2011 12:33

RedeviL написа:
South_Park написа:

еврейската кобила Кунева :lol: :lol: :lol: дето затвори АЕЦ-а и постонно казва "YES"(*****) -отиди се прегледай или най добре се хвърли пред някой джип Веднага :!:

Ха-ха абе тикво заспала така ще говориш на майка си и баща си!А ти тегли куршума на цялата си рода и след това на тебе!! 8-)

ти ми се падаш братовчед(за жалост умствено изостанал) , тъй че ще почна първо от теб :lol:
[/quote]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 окт 2011 12:52

South_Park написа:ти ми се падаш братовчед(за жалост умствено изостанал) , тъй че ще почна първо от теб :lol:

Aа нещо си в грешка няма как да съм ти братовчед, защото съм от български произход, така че вече спокойно можеш да изпълниш съвета ми!Даже ако искаш направо можеш да подпалиш целия катун, където живееш.. :geek:
Последна промяна от RedeviL на 31 окт 2011 12:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 31 окт 2011 12:58

RedeviL написа:
South_Park написа:ти ми се падаш братовчед(за жалост умствено изостанал) , тъй че ще почна първо от теб :lol:

Aа нещо си в грешка няма как да съм ти братовчед, защото съм от български произход, така че вече спокойно можеш да изпълниш съвета ми!Даже направо можеш да подпалиш целия катун, където живееш.. :geek:

и аз мога да кажа че съм от американски произход, ама НЕ съм- електората на кобилата Курева е 99% от такива необразовани роми,цигани,печки като теб подкрепящи мангалчестър юнайтед(обяснимо - мангалите се подкрепят навсякъде)
[/quote]

Върни се в “Свободна зона”