Трансфери в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Трансфери в ЦСКА!

Мнениеот a boy named goo » 03 юли 2009 14:15

В интерес на истината Черноморец бяха склонни да се разделят с Нуньо, поне това забелязвах от интервютата, които даваха. Освен това Балъков имаше наистана голямо желание да привлече Маркиньос и Чипев, определено тези двама играчи можеше да ги използване като разменна монета, така или иначе, едва ли Чипев и Маркиньос ще играят кой знае колко за ЦСКА този есен.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 юли 2009 14:23

Този Орлинов ми прави впечатление на изключително нахакан тип, поне от интервютата, които даде, едва ли не се изкара някаква суперзвезда. Също така доколкото видях има изключително буен характер. Специално аз не съм особено полужително настроен относно този трансфер, тъй като виждаме за краткото време на професионален футболист, колко отбора смени. До сега не ми е направил някакво кой знае какво впечатление, дори не му бях чувал името, преди да подпише с ЦСКА. Орлинов не можа първо в Литекс, а после и в Славия да се наложи, не мисля, че ще успее и в ЦСКА.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 03 юли 2009 15:46

Лятната селекция в ЦСКА продължава на пълен ход. До часове в лагера на „червените” се чака на проби босненският нападател Марко Вуич. Той е футболист на Ред Бул Залцбург. Роден е на 21 февруари 1984 година, висок е 178 см и тежи 75 кг.

Вуич има и австрийски паспорт, което при евентуалното му одобрение би било добре за ЦСКА, тъй като няма да заема квота за чужденец.

Босненецът вероятно ще изкара пробен период до края на подготовката на „армейците” в Санкт Вейт
Дайте малко инфо за тоя.Не сям го чувал ама Ред Бул е един приличен отбор а и не е някав на 33 да чудеш ко да го праиш след 1 година

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 юли 2009 15:59

2001 - 2003 ЛАСК Линц
2003 - 2004 Блау-Вайс Линц
2004 - 2005 Мехелен
2005 - Суперфунд ("Б" отбор)
2005 - 2006 Шваненщад
2006 - Ред Бул Залцбург ("Б" отбор)

Това са отборите в които е играл Вуич, като както се вижда в Ред Бул Залцбург е бил в "Б" отбора, незнам, но като му гледам визитката ми прилича на поредното чужденстранно недоразумение, което ще акустира в България. Не мисля, че имаме нужда от него, в момента ЦСКА разполага с доста нападатели, Манчев, Стоянов, Руи Мигел, Саидходжа, Орлинов, впеоследстие, ако всичко е наред и Тимонов.Освен това нека не забравяме, че момчето, което дойде от Литекс Георги Илиев също е страхотен талант, също така имаме доста млади талантливи момчета на този пост, не мисля, че има смисъл да привличаме някой, който най-верояно ще играе за дублиращия отбор.
Джон Фицджералд Кенеди

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 юли 2009 16:20

Аз така и не разбирам защо ни трябва нещо друго освен ляв бек.Нападатели си имаме повече от достатъчно.Качествен играч от ЕС с таван от 6к заплата....по-добре да не търсим въобще.Да почват да избистрят състав, статични и заучени положения, преливане на линиите, изнасяне на топката, теглене за засада.За мен в момента се моткат и то неоправдано.Може да имаме 2 седмици повече от Морето и Левски, но с толкова нови не е хич много.

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 юли 2009 16:49

Старши треньорът на Амкар Димитър Димитров-Херо е много доволен от това, което показва Маркиньос по време на пробите си в руския тим. Бразилецът вече дебютира в контрола за отбора от Перм, като влезе през второто полувреме при победата над Рапид (Виена) с 5:2. Днес полузащитникът на ЦСКА ще играе в проверката на Амкар срещу австрийския Граткорн.

Първоначално руснаците трябваше да мерят сили с Гьор, но в последния момент съперникът бе сменен. След мача с Граткорн ще бъде обявено и окончателното решение на Димитър Димитров за Маркиньос. Почти сигурно то ще е положително и двата клуба ще започнат разговори за трансферната сума, за която може да се осъществи трансферът.

=========================================================================
Е го трансфера.Аз поне съм за, въпреки, че Марко е добро футболистче беше повече от явно, че не му се играе при нас.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 юли 2009 17:02

ЦСКА подписа договори с юношите на клуба Благой Пасков и Самир Аесс. Това са и първите професионални контракти за младите футболисти, информира официалният сайт на „червените”.

Благой Пасков е роден през 1991 година и записа няколко участия в дублиращия отбор.

Самир Аесс е от юношите старша (1990 година), а в мач на дублиращите отбори отбеляза втория гол за победата с 2:0 над Левски на „Герена”.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 юли 2009 17:08

Sheisse написа:Старши треньорът на Амкар Димитър Димитров-Херо е много доволен от това, което показва Маркиньос по време на пробите си в руския тим. Бразилецът вече дебютира в контрола за отбора от Перм, като влезе през второто полувреме при победата над Рапид (Виена) с 5:2. Днес полузащитникът на ЦСКА ще играе в проверката на Амкар срещу австрийския Граткорн.

Първоначално руснаците трябваше да мерят сили с Гьор, но в последния момент съперникът бе сменен. След мача с Граткорн ще бъде обявено и окончателното решение на Димитър Димитров за Маркиньос. Почти сигурно то ще е положително и двата клуба ще започнат разговори за трансферната сума, за която може да се осъществи трансферът.

Е го трансфера.Аз поне съм за, въпреки, че Марко е добро футболистче беше повече от явно, че не му се играе при нас.

Абе незнам,аз съм сигурно единствения тука,но смятам ,че Маркинъос беше един от най-добрите ни футболисти и единствения качествен градивен халф и ще ни липсва.
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 03 юли 2009 17:15

cska_90 написа:
Sheisse написа:Старши треньорът на Амкар Димитър Димитров-Херо е много доволен от това, което показва Маркиньос по време на пробите си в руския тим. Бразилецът вече дебютира в контрола за отбора от Перм, като влезе през второто полувреме при победата над Рапид (Виена) с 5:2. Днес полузащитникът на ЦСКА ще играе в проверката на Амкар срещу австрийския Граткорн.

Абе незнам,аз съм сигурно единствения тука,но смятам ,че Маркинъос беше един от най-добрите ни футболисти и единствения качествен градивен халф и ще ни липсва.

Беше добър, когато искаше да е такъв. Маркиньос ще го запомня със своето непостоянство, направи както силни, така и изключително слаби мачове, за мен този играч няма място в ЦСКА, това е рисков футболист, който по никакъв начин не може да му бъде гласувано доверие в напечените ситуации. При нас чужднците трябва бъдат лидери, хора, които могат поемат отговорност, когато трябва, а Маркиньос просто беше не е такъв. Именно заради това, ще съм изключително щастлив, този трансфер да се осъществи и ние да оттървем от него.
Джон Фицджералд Кенеди

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 03 юли 2009 17:26

Е не може с 50 футболисти да играем.Всеки има по 2-3 силни мача включително Машадо, обаче някой трябва да си ходи.Спортно техническия щаб счита, че Манчев и Тимонов от Ботев са по-добри от Марко(дали е така-Божа работа) и ще пробва с тях.Ако няма арбитраж скоро обаче и тоя пост увисва и нещата стават интересни-50 футболиста с договор и два "празни" поста, а на проби-централни защитници и нападатели.Лееекинко бъркаме системата за мен, дано са грешки на растежа.

Върни се в “ЦСКА”