Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Re: Мъри и Наско поемат Левски

Мнениеот neverbackdown » 30 окт 2011 22:29

Кашчей написа:
gilento93 написа:
Red Warrior написа:Защо искате да махнете Гонзо :cry:

За да го направим пак футболист и да ви пори дупенцата червени. :twisted:

Че Гонзо кога е бил футболист? :roll:

абе нз ама има 15 гола срещу цецка

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Кой да стане треньор на Левски?

Мнениеот ralka_levskarka » 30 окт 2011 22:33

Мъри призна: Чакам предложение от Левски
Нед, 2011-10-30 17:11
Един от бившите наставници на Левски - Станимир Стоилов, който е спряган за заместник на настоящия треньор Георги Иванов, обяви, че все още не е получил предложение от собственика на тима Тодор Батков, но ако това стане, то Мъри от своя страна ще постави своите условия за връщането му на "Герена". "Знам и чета, че ме спрягат за връщане в Левски. До този момент обаче нямам предложение от собственика. Той взима решенията и ако реши да ме покани за треньор, тогава аз ще поставя своите условия, при които бих се върнал. Нека ме покани и после да говорим. Сега за всички е видно, че нещата в Левски не са добре. Във вечното дерби видях желание, но тактически и техничести мачът бе много слаб. Все пак ЦСКА бе малко по-добър и победи", коментира Мъри пред Канал 3, след което бе попитан дали той Сираков и Георги Иванов могат да работят заедно.

"Какво значи това. Трябва да се престане с това да се търси работа за всички. Факт е, че Левски не върви. Проблемът не е в една загуба от ЦСКА, а от липсата на стратегия за развитие", каза Мъри.

Стоилов бе попитан и за отношенията му с кипърския Анортозис, от който бе уволнен преди време. "Имам документ, че договорът е прекратен по тяхна вина. Чакам компенсация и ако поема Левски, ще трябва да се откажа от част от парите. Но съм готов да се откажа от пари заради Левски", поясни Мъри.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2011 22:35

neverbackdown написа:
Кашчей написа:
gilento93 написа:

За да го направим пак футболист и да ви пори дупенцата червени. :twisted:

Че Гонзо кога е бил футболист? :roll:

абе нз ама има 15 гола срещу цецка

И?Това го прави футболист?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 окт 2011 22:48

Е,малко смешно ми се струва наред с неуспехите му като треньор да принизяваме и успехите му като футболист.Останаха си само в България,но за това е виновно ръководството,което изпусна да го продаде в подходящия момент.След това всичко тръгна надолу. И въпреки всичко,в каквато и да е форма,той си оставаше сред най-опасните играчи на терена и винаги ангажираше вниманието на защитниците.Много идиотски ми се струват коментарите и въпросите,кога той е бил футболист :roll:
110 години любов!

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 30 окт 2011 23:17

groti написа:Много ми е смешно как тези,които сме против Сираков сме наричани "разбирачи",луди,анти-левскари и прочие. Същите тези хора ни наричаха по същия начин,когато казвахме,че и Гонзо няма да стане..Пак същото,та и до днес може да се види - "разбирачи" и анти-левскари. Да,ама същите тези хора ходехме по мачове,когато Гугутки и тем подобни отрепки още никой не ги познаваше.И пълнехме В.Левски на мачове с Добруджа,Пирин и т.н. Сегашните про-левскари и истински разбирачи не могат да се съберат 7000 дори за мач с прасетата.Та същите тия "разбирачи" му гледахме гъза на Сираков,когато така щедро ни го показваше.Гледахме му ехидната усмивка,когато си купуваха титлите с Кюфтето (В.Стефанов) и злобата с която играеше за Славия,само за да натрие носа на Лафчис. Е,тогава ние неразбиращите разбрахме,че всъшност егото на Сираков е по-голямо от любовта му към Левски. А,за редица управленски безумия от рода на Нешко Милованов няма какво да говорим.Или пък за това,че изгони един от малкото истински специалисти идвали в България Владимир Федотов. Да,той беше част от най-големите ни успехи в близкото минало,но също и част от провалите с Тампере,Беверен и прочие. Като,слагате ореол на някой не е лошо да погледнете реално. Никой не му отрича успехите,но май има мн хора,които отричат провалите му. Да,чорбарите,както и всички други ги е страх той да не се върне,защото с него ще побеждаваме,но лично аз предпочитам загуби,пред съдийски победи и далавери.
Колега-доста интересно мнение....даваш за пример Смешко милованович,аз лично бих добавил още 1-2 имена,но виждам че си интелигентен човек,на който не е нужно да се обяснява защо тези футболисти играеха в Левски по това време-тук съм съгласен с теб.Аз ходя на мачове на Левски доста отдавна-бях свидетел в Антверпен.....бях и на мача с Глазгоу-разбираш за какво ти говоря.Имах удоволствието да видя победи над Спарта,Брьондби,Динамо и т.н. както и.....Олимпия,Беверен....... ;) Казваш че предпочиташ загуби пред победи и далавери-ок.В този ред на мисли да те попитам:ако имаш възможност да върнеш времето назад би ли зачеркнал с лека ръка това което Стоилов и Сираков направиха?Би ли зачеркнал факта че сме единствения БГ. отбор участвал в групите на ШЛ.?Би ли зачеркнал факта че за последните 20 години направиха нещо за което другите отбори могат само да си мечтаят?Те (другите) ще продължават да си мечтаят,те ще продължават да ги псуват,те ще продължават да ги мразят,те просто никога няма да изпитат това чувство което аз,ти и много други като нас са изпитали.Сираков не е перфектния,но.....Той е единствения на този етап,който може да върне Левски там където му е мястото!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2011 00:24

pe4kata написа:Колега-доста интересно мнение....даваш за пример Смешко милованович,аз лично бих добавил още 1-2 имена,но виждам че си интелигентен човек,на който не е нужно да се обяснява защо тези футболисти играеха в Левски по това време-тук съм съгласен с теб.Аз ходя на мачове на Левски доста отдавна-бях свидетел в Антверпен.....бях и на мача с Глазгоу-разбираш за какво ти говоря.Имах удоволствието да видя победи над Спарта,Брьондби,Динамо и т.н. както и.....Олимпия,Беверен....... ;) Казваш че предпочиташ загуби пред победи и далавери-ок.В този ред на мисли да те попитам:ако имаш възможност да върнеш времето назад би ли зачеркнал с лека ръка това което Стоилов и Сираков направиха?Би ли зачеркнал факта че сме единствения БГ. отбор участвал в групите на ШЛ.?Би ли зачеркнал факта че за последните 20 години направиха нещо за което другите отбори могат само да си мечтаят?Те (другите) ще продължават да си мечтаят,те ще продължават да ги псуват,те ще продължават да ги мразят,те просто никога няма да изпитат това чувство което аз,ти и много други като нас са изпитали.Сираков не е перфектния,но.....Той е единствения на този етап,който може да върне Левски там където му е мястото!

Колега,аз и в момента не го зачерквам.Както виждаш не коментирам нашето смешно първенство,а мачовете в европейските турнири. Хубавото не бива да се зачерква,но и лошото не бива да се крие. Защо и Мъри и Стоилов заговориха едва след като ги махнаха? Защо тогава чак започнаха да "лаят"? Максимата за победата на всяка цена е за едно друго отборче,чието съществуване се крепи имено върху това и се оправдава само със статистиката.На тях всяка победа им е жизнено важна. Кажи ми ти теб кое те кара да настръхваш повече:коментар по Евроспорт от победата на Левски срещу Удинезе да кажем или прословутата реплика на радио Свободна Европа - "днес отбора на народа победи отбора на властта" ? Аз си признавам - второто. Просто Наско е част от онези гадни и грозни мутренски времена,които се надявам никога да не се върнат. Може би тогава това е било нормално,но е факт че той е участвал в тези схеми.Колкото и наивно за годините в които живеем,но не мислиш ли,че ако наистина сме отбора на народа такива хора нямат място при нас?
И пак казвам - не мога да отрека факта,че стигнахме 1/4 финал за УЕФА. Това е най-големия успех на българския футбол в последните 10-15 години. Но също и не трябва да забравяме другите неща - далаверите в школата например. Колко пари се вложиха там и колко футболисти излезнаха? Всички знаем истината за тези школи и схемите там.
Тогава имахме много пари,които ако Наско беше използвал правилно или поне беше показал желанието да го направи сега нямаше да сърбаме попарата на разни футболисти, които очевидно нямат място в отбора ни.
А,това,че Сираков на момента ще ни върне на върха на А група - да,безусловно. Но на каква цена? И всъшност и какво от това? Именно от такива далавери в момента сме далеч по-назад от Беларус,Кипър и други държави,на които само преди 5 години се смеехме. Не казвам,че той е най-голямото зло.Казвам,че не той е човека който ще оправи отбора.
Той е човека,който ще продължи самозаблудата,че правим нещо.
110 години любов!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 31 окт 2011 00:25

Old_death написа:
Такъв човек го мразиш и в червата, защото той те буди в среднощните ти кошмари и ти благославяш деня в който той е окачил футболните обувки на пирона.
А иначе по темата - дуетът Наско - Мъри се е доказал с резултатите. Друг въпрос е обаче дали в този слух има нещо вярно. Доколкото чух аз само 50% от този слух по скоро ще се случи.

[offtopic]Няма да ми повярваш,но не изпитвам никакви лоши чувства към Гонзо.Напротив,всеки ден паля свещи да ви бъде още 20 години,или поне докато ви до закопае,старши треньор и спортен директор.По съм склонен да изпитвам чувство на съжаление към хора,които вярват че такъв измислен играч е бил футболист.Имаше викторина с награда за тоя,който даде клипче с негов гол в официален мач в Рен.Никой не успя да я вземе.Да ви е жив и здрав![/offtopic]

Престоя на Сираков като ръководител на Герена винаги е бил свързан с далавери,уговорени мачове,интриги и хващане на съдии.По паметливите помнят защо Батков го изгони.Апропо!Това бе една от малкото умни постъпки на мустака.За незнаещите ще припомня,че Сираков бе уличен в схема за източване на клубът чрез трансфери на играчи.Официално се обявяваше една сума,но в същност трансфера е бил за доста по висока,като разликата е прибирана от участниците в далаверата.За това се разшумя покрай трансфера на Христов.Оказа се,че почти всички трансфери по това време в посока от Овча Купел към Герена са били оформяни по тая схема.Самия факт,че има сини,които искат тоя далавераджия,източвал любимия им клуб,да се върне,говори много показателно що за фенове са това!

Това с източването е вярно - само дето не беше Батков, а Чорни и Сираков се сдоби с много икономична прическа ;) . При втория си престой като директор в Левски Сираков нямаше право да подписва договори и да уговаря финансови параметри.
Сираков няма никакво отношение към трансфера на М.Христов. В онзи момент той беше играч на Ботев(Пд). Директор на Левски в онзи момент беше Желязков.
Иначе Сираков ми е всичко друго но не и любимец. И за мен връщането му на Герена не е най-добрия вариант. Но доколкото знам е много близко до потенциалните нови собственици на Левски и връщането му е въпрос на време.
За Гонзо - може да не добър треньор,но несъмнено за мен е добър футболист. Може да няма успешна кариера в чужбина - но за 9 сезона като играч в Левски има 6 шампионски титли , 4 купи на страната, и нещо интересно в 9-те му сезона на Герена Левски винаги беше пред един друг отбор ,на който той вкара 15 гола , и съотношението на Левски срещу този отбор в мачове в които той е играл е 15:2 победи. Ами май не са толкова много българските футболисти ,които могат да се похвалят с подобни постижения ;) .

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 31 окт 2011 10:06

Връщането на Сираков ще е огромна грешка-ОГРОМНО ВРЪЩАНЕ НАЗАД!!!Твърдо съм против това. Мъри е млад треньор и се учи уж от грешките си , но той явно се чевства твърде задължен на Сираков и всеки път го споменава така сякаш му е лепенка...От сега действащите треньори бих предпочел Стефан Грозданов или Вячеслав Грозни.При всички случаи бих предпочел Георги Иванов като директор пред Сираков , а най добрия вариант за директор ще е да бъде поканен Ники Илиев

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 31 окт 2011 11:46

Батков реши за оставката на Гонзо

Георги Иванов ще трябва сам да извади Левски от кризата, в която "сините" попаднаха след дербито с ЦСКА (0:1). Оставката му е отхвърлена и той остава начело на отбора. Гонзо беше привикан от собственика на клуба Тодор Батков, който оповести решението си. То е било гарнирано и със здраво конско за играта, която показва тимът напоследък. "Сините" допуснаха загуби и в четирите си ключови гостувания от началото на сезона. Особено болезнена беше тази от ЦСКА, която ги закотви на четвърто място в класирането.

"Стягай се и оправяй всичко!", това нареждане е получил Гонзо. Засега обаче не е ясно какви мерки ще предприеме самият Иванов, за да изправи отбора на крака. Няколко пъти на "Герена" намекнаха, че ще има промени при играчите. Доста от титулярите се представят неубедително въпреки доверието, което им се гласува. Освен това се забави и налагането на юноши в отбора, което досега беше оправдавано с гоненето на резултати.

Гонзо не е привиквал щаба си да оповести решенията, които ще вземе, или да търси съвет от помощниците си. Той разпусна отбора за два дни в очакване на въпроса около оставката.

В същото време стана ясно, че футболистите на Левски ще отърват глоби за загубата от ЦСКА. Това обяви Георги Иванов. "Няма смисъл от такива неща. Достатъчно се наказахме със загубите, които натрупахме, отсече той пред "Стандарт". - Каквото има да става, ще го научите в близките дни", допълни той.

Футболистите ще трябва да се напрегнат доста в оставащите четири мача до края на есента, защото всеки ще трябва да защитава мястото си на "Герена".

------------------
Няма Наско няма Мъри , Гонзо е на влас :lol:

Честито ! ;) Поздравявам ви за новия стар треньор ... :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2011 11:46

veselin.rr написа:i gospod da doide nemoje da vi pomogne goveda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А,на теб и учителката ти по български език не може да ти помогне,Ахмеде. Запомни не може е две думички ;)
110 години любов!

Върни се в “Кошче за отпадъци”