ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот TB1957 » 30 окт 2011 09:34

Окон4ателно! Г-н Батков ще приеме оставката на Гонзо и Тони Здравков "Сухия" ще засетане начело на отбора, Гонзо само изп. директор !!! :oops: т.е. статувкото се запазва в общи линии
Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 окт 2011 09:41

TB1957 написа:Окон4ателно! Г-н Батков ще приеме оставката на Гонзо и Тони Здравков "Сухия" ще засетане начело на отбора, Гонзо само изп. директор !!! :oops: т.е. статувкото се запазва в общи линии

Източник ? - нЕмаш. Ае не пиши глупости!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 окт 2011 10:34

blue avalanche написа:
vaskonti написа:Добре, значи пак в крайна сметка сравняваш статистика от 8 мача със статистика от 40 мача. В останалите 32-33, или колкото са там, какво е положението?
Освен това, да не би да ми казваш, че само и единствено заради съдиите Левски не печели всеки 4 от 5 мача срещу ЦСКА? :lol:

Той нищо не ти казва.Той ти дава статистика.Ти сам си направи изводите.

honda написа:След като си такъв разбирач как би коментирал ,че Левски има много сериозно предимство в мачовете срещу други български отбори ,когато съдиите са били от чужбина?

Това на казване на нищо ли и на сухо посочване на статистика ли ти прилича? На мен ми прилича на намек за нещо и тълкуване на факти както ти изнася.

Нещата обаче са още по-интересни. От 1990г. двата отбора са изиграли 60 мача, от които само 8 са водени от чужди съдии. От тези 60 мача има 20 равни, от които 3 с чужди съдии. Левски има 28 победи, от които 4 с чужди съдии. ЦСКА има 12 победи, от които 1 с чужд съдия.
В последните 20 години с български съдии ЦСКА взима победа веднъж на всеки 5 мача. Левски взима всеки втори мач, а не губи всеки 3 от 4. В крайна сметка цифрите показват следното -
8 мача с чужди съдии - 4 победи за Левски, 1 за ЦСКА и 3 равни. Това значи, че Левски бие в 50% от мачовете, в които свирят чужди съдии, ЦСКА бие в 12%, а равенството е в 38% от мачовете.
52 мача с български съдии - 24 за Левски, 11 за ЦСКА и 17 равни. Това значи, че Левски печели в 48% от мачовете с български съдии, ЦСКА печели в 22%, а равните са 30%.
Интересно това как се вписва в теорията, че нашите съдии яко ви режат? Може би очаквате да взимате 100% от мачовете и само и единствено тогава нещата що-годе ще са справедливи?

Всъщност, цялото това сравнение щеше да има поне малка стойност ако приемем, че е коректно да се сравняват 8 мача със 60.
Последна промяна от vaskonti на 30 окт 2011 13:00, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 30 окт 2011 12:51

УБИЙЦИТЕ НА ЛЕВСКИ - БАТКОВ И ГОНЗО ВЪН ОТ ЛЕВСКИ !

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 окт 2011 20:54

Слаб мач на Левски.Основни футболисти за пореден път изневериха - Гаджев, Тасевски Йовов.Единствено Мюлдер и Калво, показаха желание за игра, което не се оказа достатъчно.
За старши-треньорът на сините - думите са излишни, дано най-накрая бъде уволнен :roll: .
Съдията бе видимо неадекватен, спести първото полувреме, очеваден жълт картон на Галчев и оттам тръгна на компенсации.За мен, имаше 100 процентова дузпа за сините за задържане на Иван Цветков, явно че това дерби трябва да се ръководи от чужденец :roll: .

kilobane

Мнениеот kilobane » 30 окт 2011 23:14

Tommi написа:Таско ни ощети, това е положението :evil: А слабата ни игра по никакъв начин не оневинява грешките му. :!:

Не съм го очаквал от теб!!! И с какво ви ощети?
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 окт 2011 23:24

kilobane написа:
Tommi написа:Таско ни ощети, това е положението :evil: А слабата ни игра по никакъв начин не оневинява грешките му. :!:

Не съм го очаквал от теб!!! И с какво ви ощети?

Ощети ни с неотсъждането на две дузпи. А какво толкова съм написал, че чак не си го очаквал от мен? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

kilobane

Мнениеот kilobane » 30 окт 2011 23:33

И с ръка на сърцето можеш да кажеш ,че това са 2 100% дузпи и биха се свирили в всяка една бяла държава?!!!То тогава сигурно в лайфскорето щяхме да се чудим резултати от хандбал ли гледаме или футболни!
[color=#00BF40]В края на декември 1970 г. ЦСКА е поканен за Коледен традиционен мач на „Ноу Камп”, където българския „армейски” тим попилява Барселона с 4:1 (Жеков -2 и Якимов – 2) пред 75 000 зрители. [/color]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 окт 2011 23:40

Очевадно , смешно , грозно и т.н но факт - публиката на Левски вече трета година не е в състояние да изгони навлека с диплома на инженер ....покъртително . Дори след поредната загуба във важен мач , оставката на гонзо се коментира като нещо несигурно...трагедия . Та тоя даже не е и мъж ,,,,един истински мъжкар би си тръгнал сам без да чака когото и да било , но не и тоя безочлив некадърник . На стадиона останаха 15 човека , които при споменаването на прякора му -гонзо биха били изпълнени с доБри чувства .
ГОНЗО , МАХНИ СЕ БЕ , НЯМАШ ЛИ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО ,ДА МУ СЕ НЕ ВИДИ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 окт 2011 00:51

kilobane написа:И с ръка на сърцето можеш да кажеш ,че това са 2 100% дузпи и биха се свирили в всяка една бяла държава?!!!То тогава сигурно в лайфскорето щяхме да се чудим резултати от хандбал ли гледаме или футболни!

Имаше дузпи. А в белите държави също много често виждаме съдийски грешки, така че не мога да кажа къде ще се свирят и къде - не. Като има дузпа трябва да се свири, няма значение какъв е резултатът.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”