Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 30 окт 2011 14:28

Levski 1914 написа:
TB1957 написа:Добре, от къде на къде Мъри е добър треньор ?!
за 3 години беше изгонен позорно от 4 отбора. Не ми прави добро впечатление медийното му присъствие напоследък. Дава акъли, изживява се като вся и всьо във футбола, едва ли не той го е създал. Знаем че беше марионетка на Сираков и приноса му за синята приказка не е особено голям. Сърбали сме му попарата и на него, скирори, -16 т. после с национала, анортозис, литекс и т.н. Според мен е напълно несъстоятелен като старши треньор и провала му е гарантиран, само ще удължи агонията ни с още 1-2 години докато не решите че и той не става

Недей да пишеш глупости, защото в една друга тема ти бях отговорил на всичките тези въпроси, точка по точка, но явно нищо от това не ти е влезнало в главата! Ще ти пейстна мнението ми от там, за да не пиша всичко наново:

TB1957 написа:Твърдо против...... ето и аргументите ми:
1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)
2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания
3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора
4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички
5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме

Както написах по-горе се опитвам да гледам реалистично, а не само да плюя! Ще се опитам да те оборя по всички точки, които си написал:

"1. Сърбахме му попарата и на него 2007-2008 (-16т.)" - през оня сезон може и да сме били на 16 точки зад червените, но забравяш нещо много важно! През зимния трансферен прозорец бяха разпродадени повече от половината титуляри, а именно: Йовов, Мечо, Топузаков, Ричи, Бардон, Домовчийски, Емил Ангелов! Бяха закупени тримата бразилци и Еньо, това е!

"2. Много си повярва, приказва глупости и наглее последните изказвания" - не знам кои негови изказвания визираш, но е хубаво да се обосновеш!

"3. Беше разкрит за 3 години в 4 отбора" - значи след престоя си в Левски е бил треньор в 3 отбора! Литекс, където им остави готов шампионски отбор, националния, където играхме къде, къде по-добре от момента и в Анортозис, който беше на 2 точки от първия (Апоел Никозия)!

"4. В Кипър още първото интервю ги лъжеше че бил треньор за 21:45 и го разкриха Гарга и Работнички" - не знам да е казвал нещо подобно...ако искаш можеш да дадеш линк към това интервю...

"5. Гонзо си ми харесва като поведение и визия за играта, скоро ще почнем да мачкаме" - аз бях от хората, които искаха да дадат шанс на Гонзо като треньор...проблемът е, че той или не става за треньор, или има нещо друго, което не ни е известно на нас! :arrow: справка резултатите на Левски към този момент :!:

Що му се връзваш на простотиите на този TB1957,като от самолет и личи, че е чорбар.И само пише глупости за параклиси и свещи да дразни хората.Няма как човек да е левскар и да говори срещу Мъри и Наско и да защитава Тара и иска Гонзо за треньор!!!Такива левскари НЯМА има чорбари дето ги е страх от Наско!!!!Щото ако се върне Наско ще си заминат там където бяха до преди да се махне от Левски а иначе казано много зад нас!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 окт 2011 14:46

Четете между редовете момчета. Димитър Пенев го каза веднага при назначававето си. Наско се завръща за да оправи положението в Левски. Това не е случайно изпусната реплика. Има неща за които не подозираме. Не сме в кухнята.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 окт 2011 15:01

wilge написа:Четете между редовете момчета. Димитър Пенев го каза веднага при назначававето си. Наско се завръща за да оправи положението в Левски. Това не е случайно изпусната реплика. Има неща за които не подозираме. Не сме в кухнята.

ето едно момче което правилно е чело между редовете . Приканвах да обърнете внимание на думите на чичо пенчо -" идва деня в който и сираков ще проговори , така както аз говоря в момента пред вас " (три дена предо мача с Левски)
Трудно ще ми е да си изровя мнението , пък и ме мързи !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 30 окт 2011 16:18

zlobul написа:
wilge написа:Четете между редовете момчета. Димитър Пенев го каза веднага при назначававето си. Наско се завръща за да оправи положението в Левски. Това не е случайно изпусната реплика. Има неща за които не подозираме. Не сме в кухнята.

ето едно момче което правилно е чело между редовете . Приканвах да обърнете внимание на думите на чичо пенчо -" идва деня в който и сираков ще проговори , така както аз говоря в момента пред вас " (три дена предо мача с Левски)

Пената знае много повече от почти всички ни. Хората, които са вътре в нещата, всъщност знаят всичко. Сираков скоро ще се върне в тима.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 окт 2011 16:19

zlobul написа:

Което какво трябва да значи? Че,се дръглявим като бесни кучета тук,а онези отгоре си редят пионки? Не съм го чел/слушал това интервю,но ако е истина вече не знам какво да мисля,за футбола ни
110 години любов!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 окт 2011 17:55

zlobul написа:

Много ще ти е трудно,zlobul, да спориш с мен. Приказките ти са въздух. Статията се казва "Пената: ЦСКА не вървеше добре, очаквам Сираков да се върне в Левски" и е от 23 октомври 2011. А думите за които говоря са, цитирам: "Очаквам скоро и в Левски да опитат да вдигнат отбора на крака и да върнат Наско Сираков." Не че и мен не ме мързи, но защитавам правотата си.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 окт 2011 20:13

Умишлено изчаках да мине известно време, за да преминат емоциите от Вечното дерби и по този начин да погледна състоянието на Левски през призмата на обективността. На всички вече ни е ясно, че под ръководството на Георги Иванов нищо добро не чака 26-кратния шампион.

Затова няма смисъл от много приказки, тъй като решението е само едно - отстраняването на Гонзо. Причината - колкото легендата на "сините" помагаше на клуба в силните си години като футболист, десет пъти по толкова пречи като мениджър.

Основните пропуски на Гонзо

Кризата накара Георги Иванов да търси виновници, а не решение за излизане от лошото състояние. Нищо не му костваше да направи опит да промени някои неща, а не вместо това само да си търси оправдания. Гонзо непрекъснато говори за хъс, концентрация и мотивация у футболистите и е напълно прав, че трябва да им се обърне внимание.

Само че начинът, по който работи със състезателите, за да постигне напредък, е много далеч от истината. На първо място - не може да викаш по собствените си играчи по време на тренировките и официалните мачове, като че ли са някакви идиоти, а не футболисти на Левски, и в същото време да изискваш от тях да дават максимума от себе си.

Лично съм бил свидетел как Гонзо здраво нахока един играч по време на занимание на тима и то не защото се лигави или нещо подобно, а само, защото е направил грешка. Подчертавам - не забележка или дадена инструкция, а направо сипеше обиди. Вследствие на това въпросното лице напълно се изолира от играта, а в редките случаи, когато топката стигаше до него, той трепереше да не сбърка, за да не се стовари върху него поредната порция обидни реплики.

Някои ще си кажат "е какво толкова е станало", "голяма работа", но лошото е, че крещенето по футболистите се е превърнало в нещо нормално в Левски, откакто Гонзо взе властта.

Директорът така и не успя да разбере, че всеки един футболист е отделен характер и затова трябва да се подхожда по различен начин. Несъмнено, ако някой треньор крещеше непрекъснато по Георги Иванов по времето му като играч на Левски, той щеше да реагира по различен начин, отколкото повечето от сегашните състезатели.

Сигурно нямаше да се уплаши, а щеше още повече да се мотивира, за да се докаже, че упреците към него не са основателни. Но тъй като в настоящия момент на "Герена" няма толкова силни характери, Иванов трябваше веднага да обърне страницата и да се опита да намери правилния подход.

И в крайна сметка какво излезе, че не трябва да говорим за липсата на концентрация и мотивация, а за страх у футболистите.

Всъщност това много добре си пролича в мача с ЦСКА, в който състезателите в синьо вместо да поемат отговорност, се криеха по терена. До голяма степен уплахът изигра основна роля и за огромния брак в подаванията...

Тактическата неграмотност на Левски

Една от основните грешки, която Георги Иванов допуска е, че във всеки един двубой Левски излиза и играе по един и същи начин. Защо след като усеща, че играта на тима куца, Гонзо не промени тактиката за гостуванията примерно на Черно море, Лудогорец и Черноморец? Вярно, Левски трябва да излиза и да играе във всеки мач за победа, но след като един отбор не е подготвен, добрият наставник усеща накъде отиват нещата и прави промени.

Затова мениджърът на "сините" трябваше да подходи малко по-внимателно към тези срещи, но прекалената му амбиция за надмощие му изигра лоша шега.

Тоест, да заложи на дефанзивна тактика и търпеливо да изчаква мига на своя отбор, а той нямаше как да не дойде. А вместо това "сините" се хвърляха в бeсни атаки и тъй като нямат сили да се надиграват със споменатите отбори извън София, резилът бе на лице. Вярно, че при всеки опит да се защитава, Иванов щеше да получи доста упреци, но при това положение Левски можеше да има доста повече точки в актива си.

Понякога за доброто на даден отбор е нужно да играеш ако се наложи грозен, но печеливш футбол. Защото само победите осигуряват нужното спокойствие. Оттам-нататък всеки треньор ще има възможността лека, по-лека да повишава игровия ритъм на отбора.

Но в крайна сметка управленската немощ и тактическата незрялост на Георги Иванов са напълно нормални явления.

Нека не забравяме, че преди близо три години, Гонзо, който тогава бе един тежко контузен футболист, бе превърнат по принуда в директор, без да има и капка опит. Неговата кариера извън футболния терен бе насилена. Жалко за Гонзо, тъй като не попадна в благоприятна среда. Той просто нямаше от кого да се учи. Нямаше и гръб, който да го подкрепи. Легендата на "сините" бе използван за щит. Едно нещо обаче трябва да е ясно - въпреки че все още не е готов, Георги Иванов изцяло е отдаден на Левски и работи с цялото си сърце и душа за любимия си клуб.

[offtopic]sportal.bg[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 окт 2011 22:51

wilge написа:
zlobul написа:

Много ще ти е трудно,zlobul, да спориш с мен. Приказките ти са въздух. Статията се казва "Пената: ЦСКА не вървеше добре, очаквам Сираков да се върне в Левски" и е от 23 октомври 2011. А думите за които говоря са, цитирам: "Очаквам скоро и в Левски да опитат да вдигнат отбора на крака и да върнат Наско Сираков." Не че и мен не ме мързи, но защитавам правотата си.

Само аз ли си мисля,че и двамата казвате едно и също?
110 години любов!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 окт 2011 23:32

wilge написа:
zlobul написа:

Ами незнам какво да ти кажа , опитах се да те похваля по някакъв начин , че си си направил правилни изводи от интервюто на пената ....ти къде видя опит за спор , незнам , но си е твой проблем .
Що се отнася до приказките ми и въздуха , то това не би го казал човек , който ми е чел коментарите .Специално за приказките на пената ...да, не съм чел статията , но гледах интервюто :))) ...изисквай го ако щеш от архивите на канал 3 , но пената каза в прав текст -" много скоро ще проговори и сираков , така както говоря аз сега пред вас"
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 окт 2011 09:11

Аз пък не съм гледал интервюто. Цитирах статията. Значи журналиста преписал аудиофайла ме е подвел. При това положение думите му имат друго значение. Остава да чакаме.
В. Львский

Върни се в “Левски”