Jobs написа:cipokrilo,миналата седмица отворих тема за Краси Димитров и още на първата страница говоря за Радуканов.Виж колко съм "ентусиазиран" относно неговото назначаване.В портала на Локофеновете има няколко заблудени овце,изживяващи се като треньори и специалисти.Но аз там,чета мненията само на определени хора.От реакцията ти, обаче ми става ясно,че се спряхте на Радоканов,само с една цел: да ни натриете носа!Голямо крякане падна,като назначихте хер Хубчев.След "хер" ще имате "домнул".Резултатът,обаче ще бъде същия.Бакалов така ще му "намаже ските",че този ще ви кълне до края на дните си.За мен, Хубчев предизвика изгонването си.Пролетта сте му били казали: Хубчев,тук ще играят само местни момчета.Тогава ви е казал,че с тези няма как да влезнете в А група!Говорим за началото на май.
Последно.Пловдив не е България!!!! Има Пловдив и има България.В пловдивски отбор,треньори НЕпловдивчани са ЧУЖДИ тела.Виж всичките успешни треньори на пловдивски отбори, са свързани с Пловдив и са живели и работили дълго време в града.Бащата на Овчата глава беше приличен треньор.Даже и след едно тежко гостуване на "Лацио" ви беше пръснал шалварите на вашата нива, 1-2 или нещо подобно.Но не остави кой знае каква следа, едно четвърто място.Виж кои са и успешните треньори на твоя отбор и откъде са?Миленчо за мен наистина си е повярвал, че е треньор......Което е пълна глупост,но щом си го харесвате,аз кво да направя.За ЛОКОвците има един треньор-мечта! Лошото е,че той в момента е наказан.Мърита,И.Илиев,М. Радуканов са само да изкарат до неговото завръщане.Това не го разбрахте толкова години!
Съгласен съм с голяма част от мнението ти, както и с това над теб! Само, че за съжаление ако говорим за нашия отбор конкретно, няма кой да ни е треньор по твоята логика, освен сегашния, който обаче няма лиценз.Така, че това е положението.А относно Радуканов, я ми кажи, Гуардиола колко мача имаше зад гърба си като треньор преди да поеме Барселона? Ще кажеш, сравнението е неуместно.Защо да не е ? Когато човек има желание за работа, млад е, учил се е ? Ама Левски и ЦСКА имали футболисти, айде бе! Те тия футболисти нали трябва някой да ги подреди, да им говори, да ги помирява ако се налага, да ги надъхва! То и вие имате футболисти, да не кажа по-добри от 3/4 от отборите в България, ама какво от това!? Не омаловажавайте работата на Радуканов в ЦСКА.Даже напротив! Трудно е да си треньор там и той постигна не малко!Огромна част от феновете на ЦСКА съжаляват за уволнението му, това не е ли показателно? Убеден съм, че скоро ще видите резултатите при нас, колкото и да не го желаете! А вие ми кажете, след като имате
Христо Бонев, защо не ви е треньор?????????!!!!!!!!!!