Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Тотев - Двата стадиона са сред приоритетите ми

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2011 20:10

cipokrilo написа:]

Във фенския ви форум много му се точехте след загубата от Славия, после Динев реши, че Канатларовски остава, след това пък Радуканов дойде при нас и изведнъж стана "недоказан".Веднага мога да копирам мнения, за да те убедя, но предполагам, че четеш официалния ви форум!

Четеш официалния ни форум ?! Това е добре,много добре. :lol:Сигурно си регистриран там. Само че,този форум от известно време...както и да е.С прости думи,оттам не може да правиш каквито и да е изводи,за настройката на феновете.Ще има промени,разбира се,това е наложително /както беше при вас/,само че,с тези неща се занимават хора,които не пишат в "официални" форуми. :idea: А това,че 5-6 човека са изразили някакви мнения за Радуканов,не означава,че феновете на Локо ПД са искали "младия специалист" за треньор.По същата логика,можеш да кажеш,че сме се точили на Мъри и Наско Сираков,щото и такива мнения бяха писани в "официалния форум"...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Jobs

Мнениеот Jobs » 30 окт 2011 20:30

cipokrilo,миналата седмица отворих тема за Краси Димитров и още на първата страница говоря за Радуканов.Виж колко съм "ентусиазиран" относно неговото назначаване.В портала на Локофеновете има няколко заблудени овце,изживяващи се като треньори и специалисти.Но аз там,чета мненията само на определени хора.От реакцията ти, обаче ми става ясно,че се спряхте на Радоканов,само с една цел: да ни натриете носа!Голямо крякане падна,като назначихте хер Хубчев.След "хер" ще имате "домнул".Резултатът,обаче ще бъде същия.Бакалов така ще му "намаже ските",че този ще ви кълне до края на дните си.За мен, Хубчев предизвика изгонването си.Пролетта сте му били казали: Хубчев,тук ще играят само местни момчета.Тогава ви е казал,че с тези няма как да влезнете в А група!Говорим за началото на май.
Последно.Пловдив не е България!!!! Има Пловдив и има България.В пловдивски отбор,треньори НЕпловдивчани са ЧУЖДИ тела.Виж всичките успешни треньори на пловдивски отбори, са свързани с Пловдив и са живели и работили дълго време в града.Бащата на Овчата глава беше приличен треньор.Даже и след едно тежко гостуване на "Лацио" ви беше пръснал шалварите на вашата нива, 1-2 или нещо подобно.Но не остави кой знае каква следа, едно четвърто място.Виж кои са и успешните треньори на твоя отбор и откъде са?Миленчо за мен наистина си е повярвал, че е треньор......Което е пълна глупост,но щом си го харесвате,аз кво да направя.За ЛОКОвците има един треньор-мечта! Лошото е,че той в момента е наказан.Мърита,И.Илиев,М. Радуканов са само да изкарат до неговото завръщане.Това не го разбрахте толкова години!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 30 окт 2011 20:32

Славчо кмет на Пловдив :?

за сега 51.3 % води
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 30 окт 2011 23:16

Jobs написа:cipokrilo,миналата седмица отворих тема за Краси Димитров и още на първата страница говоря за Радуканов.Виж колко съм "ентусиазиран" относно неговото назначаване.В портала на Локофеновете има няколко заблудени овце,изживяващи се като треньори и специалисти.Но аз там,чета мненията само на определени хора.От реакцията ти, обаче ми става ясно,че се спряхте на Радоканов,само с една цел: да ни натриете носа!Голямо крякане падна,като назначихте хер Хубчев.След "хер" ще имате "домнул".Резултатът,обаче ще бъде същия.Бакалов така ще му "намаже ските",че този ще ви кълне до края на дните си.За мен, Хубчев предизвика изгонването си.Пролетта сте му били казали: Хубчев,тук ще играят само местни момчета.Тогава ви е казал,че с тези няма как да влезнете в А група!Говорим за началото на май.
Последно.Пловдив не е България!!!! Има Пловдив и има България.В пловдивски отбор,треньори НЕпловдивчани са ЧУЖДИ тела.Виж всичките успешни треньори на пловдивски отбори, са свързани с Пловдив и са живели и работили дълго време в града.Бащата на Овчата глава беше приличен треньор.Даже и след едно тежко гостуване на "Лацио" ви беше пръснал шалварите на вашата нива, 1-2 или нещо подобно.Но не остави кой знае каква следа, едно четвърто място.Виж кои са и успешните треньори на твоя отбор и откъде са?Миленчо за мен наистина си е повярвал, че е треньор......Което е пълна глупост,но щом си го харесвате,аз кво да направя.За ЛОКОвците има един треньор-мечта! Лошото е,че той в момента е наказан.Мърита,И.Илиев,М. Радуканов са само да изкарат до неговото завръщане.Това не го разбрахте толкова години!

Съгласен съм с голяма част от мнението ти, както и с това над теб! Само, че за съжаление ако говорим за нашия отбор конкретно, няма кой да ни е треньор по твоята логика, освен сегашния, който обаче няма лиценз.Така, че това е положението.А относно Радуканов, я ми кажи, Гуардиола колко мача имаше зад гърба си като треньор преди да поеме Барселона? Ще кажеш, сравнението е неуместно.Защо да не е ? Когато човек има желание за работа, млад е, учил се е ? Ама Левски и ЦСКА имали футболисти, айде бе! Те тия футболисти нали трябва някой да ги подреди, да им говори, да ги помирява ако се налага, да ги надъхва! То и вие имате футболисти, да не кажа по-добри от 3/4 от отборите в България, ама какво от това!? Не омаловажавайте работата на Радуканов в ЦСКА.Даже напротив! Трудно е да си треньор там и той постигна не малко!Огромна част от феновете на ЦСКА съжаляват за уволнението му, това не е ли показателно? Убеден съм, че скоро ще видите резултатите при нас, колкото и да не го желаете! А вие ми кажете, след като имате Христо Бонев, защо не ви е треньор?????????!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2011 23:32

cipokrilo написа:
Jobs написа:cipokrilo,миналата седмица отворих тема за Краси Димитров и още на първата страница говоря за Радуканов.Виж колко съм "ентусиазиран" относно неговото назначаване.В портала на Локофеновете има няколко заблудени овце,изживяващи се като треньори и специалисти.Но аз там,чета мненията само на определени хора.От реакцията ти, обаче ми става ясно,че се спряхте на Радоканов,само с една цел: да ни натриете носа!Голямо крякане падна,като назначихте хер Хубчев.След "хер" ще имате "домнул".Резултатът,обаче ще бъде същия.Бакалов така ще му "намаже ските",че този ще ви кълне до края на дните си.За мен, Хубчев предизвика изгонването си.Пролетта сте му били казали: Хубчев,тук ще играят само местни момчета.Тогава ви е казал,че с тези няма как да влезнете в А група!Говорим за началото на май.

Съгласен съм с голяма част от мнението ти, както и с това над теб! Само, че за съжаление ако говорим за нашия отбор конкретно, няма кой да ни е треньор по твоята логика, освен сегашния, който обаче няма лиценз.Така, че това е положението.А относно Радуканов, я ми кажи, Гуардиола колко мача имаше зад гърба си като треньор преди да поеме Барселона? Ще кажеш, сравнението е неуместно.Защо да не е ? Когато човек има желание за работа, млад е, учил се е ? Ама Левски и ЦСКА имали футболисти, айде бе! Те тия футболисти нали трябва някой да ги подреди, да им говори, да ги помирява ако се налага, да ги надъхва! То и вие имате футболисти, да не кажа по-добри от 3/4 от отборите в България, ама какво от това!? Не омаловажавайте работата на Радуканов в ЦСКА.Даже напротив! Трудно е да си треньор там и той постигна не малко!Огромна част от феновете на ЦСКА съжаляват за уволнението му, това не е ли показателно? Убеден съм, че скоро ще видите резултатите при нас, колкото и да не го желаете! А вие ми кажете, след като имате Христо Бонев, защо не ви е треньор?????????!!!!!!!!!!

Аз лично,не подценявам Радуканов.Харесва ми като треньор,но не ми харесват други неща при него.Отделно,когато разполагаш с футболисти като тези,в ЦСКА,е по-лесно.Сега,когато дойде при вас,ще си проличи дали е добър наистина,ако постигне нещо с наличните ви футболисти /които между другото вие доста критикувате/.Колкото до Бонев...всяко нещо с времето си.По същата логика що не направите Чико треньор,или Костадинов ???...Видолов и Бакалчето се пробваха,ама...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 30 окт 2011 23:41

Ми Чико беше, аз лично не го запомних с нещо изключително.За Костадинов не съм убеден дали има необходимия лиценз.Ама Jobs ме пита защо "наемници", а не пловдивчани! Аз питам, защо македонец, а не пловдивчанин, бивш национален селекционер, легенда на Локомотив и БГ футбола! ? Защо? Защо ви е Ераносян, след като си имате Зума!?!?!?! И не сме ли в крайна сметка ние феновете най-големите наивници за някои работи!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 окт 2011 23:51

cipokrilo написа:Ми Чико беше, аз лично не го запомних с нещо изключително.За Костадинов не съм убеден дали има необходимия лиценз.Ама Jobs ме пита защо "наемници", а не пловдивчани! Аз питам, защо македонец, а не пловдивчанин, бивш национален селекционер, легенда на Локомотив и БГ футбола! ? Защо? Защо ви е Ераносян, след като си имате Зума!?!?!?! И не сме ли в крайна сметка ние феновете най-големите наивници за някои работи!

Ами той и Зума беше неотдавна и съм сигурен,че ако се наложи,пак ще бъде.Докато е жив,винаги ще бъде в Локо ПД /днес имаше много хубаво интервю с него при Росен Петров/.А за Едо - по-голямата част от нас искат той да е треньор и това рано или късно ще стане.За останалото - прав си,но ако не сме такива,а някакви прагматични и трезвомислещи хорица,няма да ни има по стадионите. :lol:

cipokrilo

Мнениеот cipokrilo » 31 окт 2011 00:03

Модератор ЛокоПД написа:
cipokrilo написа:Ми Чико беше, аз лично не го запомних с нещо изключително.За Костадинов не съм убеден дали има необходимия лиценз.Ама Jobs ме пита защо "наемници", а не пловдивчани! Аз питам, защо македонец, а не пловдивчанин, бивш национален селекционер, легенда на Локомотив и БГ футбола! ? Защо? Защо ви е Ераносян, след като си имате Зума!?!?!?! И не сме ли в крайна сметка ние феновете най-големите наивници за някои работи!

Ами той и Зума беше неотдавна и съм сигурен,че ако се наложи,пак ще бъде.Докато е жив,винаги ще бъде в Локо ПД /днес имаше много хубаво интервю с него при Росен Петров/.А за Едо - по-голямата част от нас искат той да е треньор и това рано или късно ще стане.За останалото - прав си,но ако не сме такива,а някакви прагматични и трезвомислещи хорица,няма да ни има по стадионите. :lol:

Гледах го с интерес! Хубаво предаване беше. А мислиш ли, че Едуард Ераносян би искал в момента да ви е треньор? Ама честно! :) То, не че има как да знаеш какво мисли той, но смятам, че си достатъчно умен и реално мислещ човек за да ми отговориш! Футболът в Пловдив за съжаление, не е това което беше, или това което ни се иска!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 31 окт 2011 00:20

cipokrilo написа:....... А мислиш ли, че Едуард Ераносян би искал в момента да ви е треньор? Ама честно! :) То, не че има как да знаеш какво мисли той, но смятам, че си достатъчно умен и реално мислещ човек за да ми отговориш! Футболът в Пловдив за съжаление, не е това което беше, или това което ни се иска!

:lol: Ами времето ще покаже.Ще кажа само,че идва на мачовете,а и знам мнението му по въпроса.Но понеже съм "умен и реално мислещ" ;) ,ще спра дотук.А за нивото на футбола в Пловдив,като помня какво беше 70-80-те години и сега кво е...пак ще спра дотук,щото ще почна да псувам.

И по темата.Както върви,май Тотев ще спечели.Да го видим,дали си държи на думата.По принцип съм скептично настроен,но може и да стане нещо.Идеята ми е,че скоро ще има и парламентарни избори,а бат Бойко,ако иска да ги спечели,ще трябва да си "постеле" и в Пловдив,както го направи за тези избори в София - заличка,магистралки,булевардчета.../Фъндъкова спечели втори мандат от раз,без балотаж/.А в Пловдив защо не ремонтчета на две стадиончета... :roll: Дееа и политиката и всичкото.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 31 окт 2011 09:53

Очаквам и изисквам още през първата си работна седмица да задвижи нещата с осветлението на Лаута. В противен случай трябва всеки ден да го питат какво става по този въпрос.

Върни се в “Локо Пловдив”