Най-успелият треньор в историята на Левски е Мъри Стоилов с директор Наско Сираков ! Колкото и да не се иска на някой разбирачи това са фактите !!!
Пред фактите и боговете мълчат !
Кой да стане треньор на Левски?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мъри и Наско поемат Левски
blue avalanche написа:Кашчей написа:Не искам повече да го обсъждам в тази тема, тя е за гениите СС, само едно не ми стана ясно, като са такъв чуден тандем, постигащ всичко с труд и прозрачност, защо Стоилов не покани със себе си Наско нито в Ловеч, нито в Национала, нито в Анортозис?!Ако го е канил, а Наско не е приел, значи е ясно, че методите му на печалба не са желани в тези отбори.
Не че нещо,ама Наско БЕШЕ в национала!Провери си "записките".![]()
ПС.Откога треньорите "канят" директори в клубовете?
Значи такива са му били успехите на този велик тандем в националният отбор, след като не съм запомнил нищо от него!
А за второто..Вие искате и двамата заедно, но явно Наско вирее като директор, само и единствено в Левски.Що не ги вземете, ама Наско треньор, а Мъри директор, пак ще са в тандем?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
balef написа:Най-успелият треньор в историята на Левски е Мъри Стоилов с директор Наско Сираков ! Колкото и да не се иска на някой разбирачи това са фактите !!!
Васил Методиев и Георги Василев ряпа да ядат пред Мъри!Ситно настъргана!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
дано се разкара за винаги тоя неграмотен мангал гонзо, че ще започнем да се борим да не изпаднем
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- santiliana
луди хора
Как може привърженици на Левски да отричат факта, че най-големите успехи на отбора ни в последните 30 години са ставали когато в него главна роля е играл Наско. Не мога да ги разбера тези хора наистина. И каква връзка има гастрола на Мъри в Ловеч, в Кипър и неприсъствието на Наско там?! Човешката злоба граници няма, но когато се вгледаме във фактите и резултатите ще видим, че всичко е на страната на Наско. И е хубаво да си ценим нашите си кадри, особено тези, които са ни донасяли толкова много радости. Ако 1/4 финал за УЕФА и участие в групите на ШЛ не ви кефят- си е за ваша сметка. Подкрепяйте си Гонзо и се молете да вземем поне бронз, но лично аз се съмнявам. Поне, ако все още е някакъв фактор на Герена. Каквото и да кажа повече, ще бъде излишно. Ние, левскарите, се превърнахме в най-големите противници на легендите си.Това е много жалко.

Най-успелият треньор в историята на Левски е Мъри Стоилов с директор Наско Сираков ! Колкото и да не се иска на някой разбирачи това са фактите !!!
- Уейн Рууни
- Контакти:
Дано!
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
- Уейн Рууни
- Контакти:
balef написа:Най-успелият треньор в историята на Левски е Мъри Стоилов с директор Наско Сираков ! Колкото и да не се иска на някой разбирачи това са фактите !!!
някой разбирачи - научете се да пишете, по дяволите!
[offtopic]Съжалявам за "по дяволите", но се изнервям вече![/offtopic]
[center]Левски, Милан
Много ми е смешно как тези,които сме против Сираков сме наричани "разбирачи",луди,анти-левскари и прочие. Същите тези хора ни наричаха по същия начин,когато казвахме,че и Гонзо няма да стане..Пак същото,та и до днес може да се види - "разбирачи" и анти-левскари. Да,ама същите тези хора ходехме по мачове,когато Гугутки и тем подобни отрепки още никой не ги познаваше.И пълнехме В.Левски на мачове с Добруджа,Пирин и т.н. Сегашните про-левскари и истински разбирачи не могат да се съберат 7000 дори за мач с прасетата.Та същите тия "разбирачи" му гледахме гъза на Сираков,когато така щедро ни го показваше.Гледахме му ехидната усмивка,когато си купуваха титлите с Кюфтето (В.Стефанов) и злобата с която играеше за Славия,само за да натрие носа на Лафчис. Е,тогава ние неразбиращите разбрахме,че всъшност егото на Сираков е по-голямо от любовта му към Левски. А,за редица управленски безумия от рода на Нешко Милованов няма какво да говорим.Или пък за това,че изгони един от малкото истински специалисти идвали в България Владимир Федотов. Да,той беше част от най-големите ни успехи в близкото минало,но също и част от провалите с Тампере,Беверен и прочие. Като,слагате ореол на някой не е лошо да погледнете реално. Никой не му отрича успехите,но май има мн хора,които отричат провалите му. Да,чорбарите,както и всички други ги е страх той да не се върне,защото с него ще побеждаваме,но лично аз предпочитам загуби,пред съдийски победи и далавери.
110 години любов!
- ralka_levskarka
- Контакти:
А дано!!
Че ми свършиха нервичките вече ..
Че ми свършиха нервичките вече ..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Върни се в “Кошче за отпадъци”