Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот suareshampion » 30 окт 2011 15:16

PeterForsberg написа:Suareshampion,Даунинг вчера не игра на високо ниво,особено в атакуващ план,но за разлика от Белъми той върши огромна работа в защита,където помага много на Енрике,с който са изградили отлично разбирателство.
Освен това,както казах,Стю е единственото типично крило в целия ни състав.
Вярно е,че досега няма гол и асистенция,но вината не е само негова в крайна сметка,само срещу Манчестър момчето даде два перфектни паса за Кайт и Хендо в края,които обаче бяха изпуснати,за съжаление.
Все пак имам някакво предчувствие,че срещу Суонси Даунинг ще остане резерва.
Относно Ериксен-той се справя отлично както по левия фланг,където съм го гледал няколко пъти за Дания/Срещу Англия бе феноменален/,така и зад нападателя

Oтлично разбирателство между Даунинг и Енрике :) стига бе човек нали не говориш серозно ? Ериксен може и да е играл по фланга не споря ,но лично аз колкото мачове съм му гледал беше в центъра на полузащитата..с една дума не е типичното крило ,което ни трябва.
Последна промяна от suareshampion на 30 окт 2011 15:18, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 30 окт 2011 15:17

liverpool96,айде честито за познатия резултат :) Единственото, което дразни, е абонираният за титулярно място Даунинг. Търпелив човек съм, но това вече не се трае. Евентуално пускане на Белами като титуляр няколко мача поред може да повлияе позитивно и на Даунинг, който е далеч от най-добрата си форма и може да ни бъде полезен, ако заиграе играта си. С Хендерсън не бъдете толкова строги. Според мен той е бъдещата ни звезда. Ако не го мъчеха на крилото, където си личи, че му е неудобно и често не знае какво да прави и мята топката напосоки вътре в наказателното поле, а играеше зад нападателя, мисля нямаше да бъде толкова често оплюван. Другото, което не ми харесва, е как Кели играе добре винаги, когато му се дава шанс, но Джонсън винаги бива предпочитан за титуляр, когато е здрав. Дали няма да е добре Кели десен бек, Джонсън - дясно крило и Хендерсън да почива или да играе зад нападателя? Но Кени знае най-добре и аз продължавам да му вярвам! Започнем ли да си печелим тези мачове, без проблем ще влезем в четворката.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 30 окт 2011 16:02

Suareshampion,ами напълно сериозно говоря.
Лявата зона на отбота работи до момента доста по-добре от дясната-факт.
Енрике блести,защото получава подкрепа и от Даунинг.Най-лесно е да критикуваш един играч,когато изпадне в дупка и обратното.
Начетох се на негативни коментари във форума за почти всеки от играчите ни.
Изминали са едва 10 кръга,а тук вече бяха прочетени по няколко пъти присъдите на Даунинг,Адам,Каръл,Лукас,Кайт,Джонсън и кой ли още не.
Интересно,ако Арсенал/които ние бихме като гости с Насри и Вермаелен в състава си/ бяха ни прегазили с 3-5 на Анфийлд,какво ли щях да прочета за отбора.Вчера излязохме,смазахме УБА и професионално взехме 3 точки,без травми,без наказания с чиста мрежа.И все пак основна тема е не това,а играта на Даунинг?
И финално-за мен Ериксен ще е перфектно попълнение,но това си е лично мое мнение.

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 окт 2011 16:13

LFC1892 написа:liverpool96,айде честито за познатия резултат :) Единственото, което дразни, е абонираният за титулярно място Даунинг. Търпелив човек съм, но това вече не се трае. Евентуално пускане на Белами като титуляр няколко мача поред може да повлияе позитивно и на Даунинг, който е далеч от най-добрата си форма и може да ни бъде полезен, ако заиграе играта си. С Хендерсън не бъдете толкова строги. Според мен той е бъдещата ни звезда. Ако не го мъчеха на крилото, където си личи, че му е неудобно и често не знае какво да прави и мята топката напосоки вътре в наказателното поле, а играеше зад нападателя, мисля нямаше да бъде толкова често оплюван. Другото, което не ми харесва, е как Кели играе добре винаги, когато му се дава шанс, но Джонсън винаги бива предпочитан за титуляр, когато е здрав. Дали няма да е добре Кели десен бек, Джонсън - дясно крило и Хендерсън да почива или да играе зад нападателя? Но Кени знае най-добре и аз продължавам да му вярвам! Започнем ли да си печелим тези мачове, без проблем ще влезем в четворката.

аз откога го говоря това-кели бек,а глен крило...от 2 години искам да видя така дясната зона,но нито рафа,нито мисира,а сега и сияйния искат да ме чуят!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 30 окт 2011 16:19

PeterForsberg написа:Suareshampion,ами напълно сериозно говоря.
Енрике блести,защото получава подкрепа и от Даунинг.Най-лесно е да критикуваш един играч,когато изпадне в дупка и обратното.
Изминали са едва 10 кръга,а тук вече бяха прочетени по няколко пъти присъдите на Даунинг,Адам,Каръл,Лукас,Кайт,Джонсън и кой ли още не.
Интересно,ако Арсенал/които ние бихме като гости с Насри и Вермаелен в състава си/ бяха ни прегазили с 3-5 на Анфийлд,какво ли щях да прочета за отбора.Вчера излязохме,смазахме УБА и професионално взехме 3 точки,без травми,без наказания с чиста мрежа.И все пак основна тема е не това,а играта на Даунинг?
И финално-за мен Ериксен ще е перфектно попълнение,но това си е лично мое мнение.

Е, 10 мача малко ли е? За играч на 27 години, дошъл от отбор от ВЛ, на когото не би трябвало да му отнеме много време да се аклиматизира. Все си мисля, че не трябва да има гарантирано титулярно място за никого, а да играе, който е в най-добра форма. Това, че Белами нямало да издържи физически, защото е на 32 години са пълни глупости. Честно казано с тази форма на Даунинг, предпочитам Агер да е ляв бек и Енрике - крило, че даже и обратното. :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 окт 2011 16:35

PeterForsberg написа:Suareshampion,ами напълно сериозно говоря.

взаимодействието между двамата е изключително лошо..ся не ми се влиза в подробности да ти обяснявам ..само забележи при изнасянето на топката от енрике ..колко лошо и неправилно му се позиционира даунинг..затваря се ,търси топката на неправилното място .. енрике се затруднява тъй като логично гледа първо на него да я подаде .. и се принуждава да търси вариант или да я подаде в центъра или да я опъне по въздух към нападателя и това почти всеки мач се повтаря ..даже вчера испанеца видимо се ядоса след поредното криене на даунинг...с оглед продължителната суша от към титли ,нормално е феновете да са критични към играчите, които се представят слабо в няколко мача подред..така че не се учудвай.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 окт 2011 16:57

LFC1892 написа:liverpool96,айде честито за познатия резултат :) Единственото, което дразни, е абонираният за титулярно място Даунинг. Търпелив човек съм, но това вече не се трае. Евентуално пускане на Белами като титуляр няколко мача поред може да повлияе позитивно и на Даунинг, който е далеч от най-добрата си форма и може да ни бъде полезен, ако заиграе играта си. С Хендерсън не бъдете толкова строги. Според мен той е бъдещата ни звезда. Ако не го мъчеха на крилото, където си личи, че му е неудобно и често не знае какво да прави и мята топката напосоки вътре в наказателното поле, а играеше зад нападателя, мисля нямаше да бъде толкова често оплюван. Другото, което не ми харесва, е как Кели играе добре винаги, когато му се дава шанс, но Джонсън винаги бива предпочитан за титуляр, когато е здрав. Дали няма да е добре Кели десен бек, Джонсън - дясно крило и Хендерсън да почива или да играе зад нападателя? Но Кени знае най-добре и аз продължавам да му вярвам! Започнем ли да си печелим тези мачове, без проблем ще влезем в четворката.

Благодаря! :) Всъщност, преди много време бях споменал, че трябва Кели да е бек, а Джонсън крило, но някой беше ми казал, че това е огромна глупост. Е, явно съм бил прав, че това е по-оптималния вариант. Джонсън по едното крило, Белами по другото, Хендерсън зад нападателите. Централната ни двойка защитници задължително трябва да е Шкъртел-Агер. ;)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 30 окт 2011 17:26

LFC1892,истински късмет е,че нямаш нищо общо с мениджмънта на клуба,защото с Енрике и Джонсън като крила и Агер като бек щеше да падне голям смях,ама за сметка на Ливърпул.Щом за теб 10 мача са достатъчни да оцениш колко струва един играч,нещата ми се изясняват.Ти си точно от типа фенове,които след един два слаби мача искат главите на играчи като Лукас,Кайт,Адам,Хендерсън,Даунинг и т.н.
Има една доста поучителна статия от днес на Макманъмън,в която той говори за новите попълнения в отбора и ясно обяснява,че с тях ще е необходими търпение,защото крачката от отбори като Вила,Нюкасъл,Съндърланд до гранд като Ливърпул никак не е малка и повечето играчи се нуждаят от адаптационен период и търпение.Само за пример Ашли Йънг също тръгна много силно в Манчестър,но в последните мачове яко зацикли,защото разликата от Вила до Манчестър е голяма.
В дългосрочен план Даунинг ще е много полезен за клуба.
Suareshampion,вчера видях доста добро взаимодесйтвие на лявата ни зона,един от най-добрите примери бе когато Даунинг изведе Енрике по фланга и след центрирането му Суарез бе сам на дузпата,като удара му бе избит от защитник.Тази комбинация се прави доста често по време на мачовете ни,а Даунинг не се крие,а прави точно обратното-дава широчина на атаката ни,с което разкъсва противниковата защита.
А тва последното за продължителната суша от към титли си е глорихънтърство,типично за някои други отбори,но явно от скоро и за някои наши фенове.Значи това е последното оправдание за критиките-липсата на титли.И в случая точно новите попълнения са виновни за 21 година без титла в Англия и сушата след ФА Къп?
Интересно ми е какво ще пишете след като Даунинг подобри играта си/а това със сигурност ще стане,защото качествата са там,но просто му липсва увереност/ и кой тогава ще е поредната изкупителна жертва.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 30 окт 2011 17:42

PeterForsberg, прочети малко от предходните ми мнения из темите и тогава коментирай от кои фенове съм, става ли? За първи път казвам нещо срещу някой наш играч и то не, че не става, а че не е във форма. Дай ми е ЕДНО логично обяснение защо Даунинг е титуляр като 10 мача нищо свястно не е направил, а Белами използва почти всеки шанс, който получи. И това с физическото състояние не минава. В един отбор с амбиции не би ли трябвало да играят играчите в най-добра форма с най-голяма мотивация? Всички изброени от теб играчи, на които им "искам главите" ги харесвам, но докато Адам показва защо е привлечен, а Хендерсън е млад и вече започва да се вижда прогрес, то Даунинг е на 27 години и е играл цял живот във ВЛ. Какъв ти адапционен период? Изобщо няма база за сравнение между Йънг и Даунинг. Виж колко гола има единия, виж колко другия. Виж им и асистенциите. Виж им и адапционните периоди на Фил Джоунс, Том Клевърли и Дани Уелбек (макар последните двама да бяха само под наем). Дано поне си прав, че в дългосрочен план Даунинг ще е полезен за клуба, нещо, за което вече не съм дотам сигурен. А за Джонсън и Енрике крила няма как да разберем дали няма да са по-добре, макар, че аз не виждам как ще бъдат по-зле спрямо сегашната игра на Даунинг и Хендерсън.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 окт 2011 20:05

PeterForsberg написа:LFC1892,истински късмет е,че нямаш нищо общо с мениджмънта на клуба,защото с Енрике и Джонсън като крила и Агер като бек щеше да падне голям смях,ама за сметка на Ливърпул.Щом за теб 10 мача са достатъчни да оцениш колко струва един играч,нещата ми се изясняват.Ти си точно от типа фенове,които след един два слаби мача искат главите на играчи като Лукас,Кайт,Адам,Хендерсън,Даунинг и т.н.
Има една доста поучителна статия от днес на Макманъмън,в която той говори за новите попълнения в отбора и ясно обяснява,че с тях ще е необходими търпение,защото крачката от отбори като Вила,Нюкасъл,Съндърланд до гранд като Ливърпул никак не е малка и повечето играчи се нуждаят от адаптационен период и търпение.Само за пример Ашли Йънг също тръгна много силно в Манчестър,но в последните мачове яко зацикли,защото разликата от Вила до Манчестър е голяма.
В дългосрочен план Даунинг ще е много полезен за клуба.
Suareshampion,вчера видях доста добро взаимодесйтвие на лявата ни зона,един от най-добрите примери бе когато Даунинг изведе Енрике по фланга и след центрирането му Суарез бе сам на дузпата,като удара му бе избит от защитник.Тази комбинация се прави доста често по време на мачовете ни,а Даунинг не се крие,а прави точно обратното-дава широчина на атаката ни,с което разкъсва противниковата защита.
А тва последното за продължителната суша от към титли си е глорихънтърство,типично за някои други отбори,но явно от скоро и за някои наши фенове.Значи това е последното оправдание за критиките-липсата на титли.И в случая точно новите попълнения са виновни за 21 година без титла в Англия и сушата след ФА Къп?
Интересно ми е какво ще пишете след като Даунинг подобри играта си/а това със сигурност ще стане,защото качествата са там,но просто му липсва увереност/ и кой тогава ще е поредната изкупителна жертва.

няма какво да ти е интересно ..ако даунинг започне да играе силно и ефективно ..след всеки мач ще го хваля момчето ! и не ми обяснявай какво играе даунинг ..аз го виждам какво играе ..ганкиното ! да не мислиш ,че ми е много хубаво да говоря против някой наш играч ? аз ще съм най доволен ако даунинг започне играе силно и правилно ,ако не се изолирва в по голямата част от мача и подава или бележи ..повярвай ми ..аз не плюя никой незнам защо така го приемаш ??? това е форум в който всеки има право на мнение нали така ? моето е че ..очакванията към даунинг ,керъл и хендерсън са много по големи от това ,което показват до момента и на тоя етап те не ги оправдават ..все пак и от финансова гледна точка погледнато това са 75 млн ! останалите момчета играят силно ,ето което си е така си е така ,аз не казвам на черното бяло ..ти не можеш да ми изкривиш представата за футбола разбираш ли ..казвам това което виждам ? и какво значи глорихънтърство ? ти ако чакаш титлата от 21 години няма ли да си изнервен ,критичен и да те дразни всяка следваща година без титла ?

Върни се в “Ливърпул”