Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sky1 написа:Незащитавам майстора,ама бащата на калфата в световния икономически бум неможа да купи и обувки на децата си.Изяде и изпи всичко.
Viktor4o_Rs написа:Нито Майстора е чак такъв майстор, а калфата пък вече показа, че от него майстор няма да станеТака че все пак по-добре неособено кадърният майстор отколкото некадърният калфа
![]()
![]()
Ейййй много сте нагли комунягите, бре. Май друг довод, освен концентрацията на власт няма как да измислят ограничените ви мозъци? Постоянно и навсякъде ревете, че щяло да се получи "монопол", а много удобно забравяте да кажете преди 3 години как беше? Когато Гоце, Гея и Пирински бяха начело на държавата триумвират ли беше?Кашчей написа:Viktor4o_Rs написа:Нито Майстора е чак такъв майстор, а калфата пък вече показа, че от него майстор няма да станеТака че все пак по-добре неособено кадърният майстор отколкото некадърният калфа
![]()
![]()
Не мисля, че монополът в един занаят е добро нещо за свободната търговия!
Супер си, браво. Само после недей да ревеш, че цигани и турци определят политиката в държавата ни.Avanti_Ragazzi написа:Абе от трън та на глог!!!!Единия болшевик,другия кукла на конец.Егати избора има тая дърбва от едната страна КОМУНИСТИ от другата ПОЛИЦЕЙЩИНА!!!До къде го докарахме УЖАС!!!Гласувай народе за тия нещастници,гласувай!!!Просто хората в тая държава,са немам думи!!!!
Аз днес съм пас и в нас!!!!Вече съм част от едно 2%-во малцинство!!!!
phoenix написа:Ейййй много сте нагли комунягите, бре. Май друг довод, освен концентрацията на власт няма как да измислят ограничените ви мозъци? Постоянно и навсякъде ревете, че щяло да се получи "монопол", а много удобно забравяте да кажете преди 3 години как беше? Когато Гоце, Гея и Пирински бяха начело на държавата триумвират ли беше?Кашчей написа:Viktor4o_Rs написа:Нито Майстора е чак такъв майстор, а калфата пък вече показа, че от него майстор няма да станеТака че все пак по-добре неособено кадърният майстор отколкото некадърният калфа
![]()
![]()
Не мисля, че монополът в един занаят е добро нещо за свободната търговия!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта