[29.10.11г.] Челси - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: [29.10.11г.] Челси - Арсенал
Честито на всички фенове на Арсенал,страхотен мач се получи между Челси-Арсенал.Ето че Арсенал се вдигна на крака,успех занапред.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
-
- Контакти:
Честито на всички верни фенове на Арсенал.Всички,които стягаха куфара на Венгер нека се скрият в дупките си... Тук във форума на червено белите знаем,за кои става дума...
- RobiVanPersie
- Контакти:
adams_drugs написа:Честито на всички верни фенове на Арсенал.Всички,които стягаха куфара на Венгер нека се скрият в дупките си... Тук във форума на червено белите знаем,за кои става дума...
Мисля че се досещам

- ZinedineZidane
- Контакти:
adams_drugs написа:Честито на всички верни фенове на Арсенал.Всички,които стягаха куфара на Венгер нека се скрият в дупките си... Тук във форума на червено белите знаем,за кои става дума...
Я по-спокойно, пич. Ок, днес спечелихме страхотна победа, ама това е един мач и това са 3 точки. Ако Арсенал постигне нещо накрая, тогава говори за мишки и дупки. Май бързо забрави 2-8..., а да не навлизаме и в другите неща, които са дъвкани и предъвквани! Засега нещата са все още зле...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
- Контакти:
Не говоря нито за победата,нито за точките.Вторите 45 мин. Арсенал напомни за себе си.Това беше отбор,изповядващ футболната философия на Венгер.Стил на игра,който го превърна в запазена марка...
Поредният гений, който си прави заключения на базата на един мач 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Честита победа, напълно неочаквана за мен
-
- Контакти:
Awesome написа:Поредният гений, който си прави заключения на базата на един мач
Пич,аз знам,че ти си фен на топчийте и страдаш,когато отбора губи,но ако върнеш лентата назад,ще видиш,че за много неща,които написах във форума съм прав...Писах,за ключовата роля на Сонг,за безпорната класа на Жервиньо,за израстването на Шчестни и...Също така продължавам да мисля,че младите-Уолкът,Уилшър,Рамзи,Гибс и т.н. все още не са дали 100 процента от себе си за Арсенал.Ти грешиш,но никога не си признаваш грешките.Искам да те питам и нещо друго?Ако треньорчето на Челси ни беше подхванал и ние играехме,като тях,щеше ли да си доволен?Както казва Мосюто,твоят най голям кошмар,,Сега трябва да сме обединени,за да продължим да бъдем на върха,,...Мир и нека заровим томахавките...

Какви грешки? Забранено ли е да се критикува, когато има за какво? Не ме интересува дали това е Венгер или някой друг.
Ти пък правиш точно обратното. Не ми пробутвай само някакви клишета.
Ако си толкова сляп и не виждаш проблемите и грешките, които ни спъват в последните години си е твой проблем.
Аз искам тия проблеми да се решат - ако сегашното ръководство отказва, да го направи друго такова.
Представянето вчера /като цяло/ ми хареса и затова ги поздравих и похвалих.
Да не забравяме, че това все пак е само един мач. Миналият сезон също бихме Челси, Барса също, но всеки знае края.
Само няколко такива мачове на сезон не са достатъчни, за да се счита за успешен.
Трагичният старт бе предизвикан именно от Венгер и недъгавото ръководство, които цяло лято не си мръднаха пръста и карахме предсезонна подготовка доскоро, но играхме за точки!!!
Чете ли отзивите от Общото събрание в Арсенал на 27-ми октомври? Не мога да съм оптимист с такива управленци!
Ти пък правиш точно обратното. Не ми пробутвай само някакви клишета.
Ако си толкова сляп и не виждаш проблемите и грешките, които ни спъват в последните години си е твой проблем.
Аз искам тия проблеми да се решат - ако сегашното ръководство отказва, да го направи друго такова.
Представянето вчера /като цяло/ ми хареса и затова ги поздравих и похвалих.

Да не забравяме, че това все пак е само един мач. Миналият сезон също бихме Челси, Барса също, но всеки знае края.
Само няколко такива мачове на сезон не са достатъчни, за да се счита за успешен.
Трагичният старт бе предизвикан именно от Венгер и недъгавото ръководство, които цяло лято не си мръднаха пръста и карахме предсезонна подготовка доскоро, но играхме за точки!!!
Чете ли отзивите от Общото събрание в Арсенал на 27-ми октомври? Не мога да съм оптимист с такива управленци!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!