Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дали няма да подценим Андорците?
Малоумни ли сте бе деба, кво подценяване тия отборче от квартала ще ги бием ! Кво сте напълнили гащите от некви, дето съм убеден, че общия резултат с тях ще ни е двуцифрен.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?
Nasko 1 написа:Безкрайно съм разочарован от този трансфер! Бардон е много по-слаб и от Дарко Тасевски и от Кривия. Последният сезон на французина на Герена беше изключително слаб, тогава налагането му като титуляр беше груба грешка. Сега се връща остарял с още 2 години и вероятно още по-слаб. С посредствени французи на по 33-34 години като Бардон, не се прави атака на шампионската лига!!!
Добре, че никой не те слуша...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор"
Левски нямал отбор. Дрън дрън... По добър отбора сме нямали от 93-та година, когато половината отбор играеше в националният и в последтвие знаем какво се случи
!

- bigbonusprize
- Контакти:
vesodoc написа:Извинявайте, за темата. Левскар съм. Не искам да провокирам никого.
Но Санта Хулия е направила 1:1 в Сан Марино, на Тре Фиори. Аз лично предпочитах Левски да играе с отбора на Сан Марино.
Обаче по-вероятно е да играем с андорците.
Сериозно се опасявам, че нашите ще подходят несериозно и ще се мъчат много с тях!!!
Само ще ви припомня на колко пъти сме се мъчили яко с Андора на ниво национален отбор.
Вашето мнение?
От двата мача двуцифрен резултат. Всичко друго е провал

Re: Асус - свободен агент
Ако наистина сме взели Бардон (да не стане като вземането на Макриев), то Асус отпада като вариант. Дано да свърши работа за настоящия момент.
- mertezaker
- Контакти:
Re: Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор"
отбор имали...
- Red_champions
Пичове,първия мач домакини ли сте или гости?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Пичове,първия мач домакини ли сте или гости?
Домакини. И ако някой си мисли, че Левски няма да бие с 3, 4 гола разлика, значи е футболен лаик, или по- скоро футболен АБОРИГЕН!!! Хайде малко по- сериозно!
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
БАТКОВ: БАРДОН Е ТУК, МАКРИЕВ Е ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА
Моля коментираите тук . Аз лично съм много разочарован от факта ,че се отказват от Макриев и нямам никаква идеа кой може да го замести . Много хубаво щеше да е да доиде на ,,Герена'' ,но уви