ЧАКАТ ОРЛИН ОРЛИНОВ В АВСТРИЯ ДНЕС
03 юли 2009, 11:41
Юношата на Литекс вероятно няма да играе в контролите
Бившият играч на Литекс, Славия и Спартак (Вн) Орлин Орлинов ще се присъедини към лагера на ЦСКА в Санкт Вейт този следобед, информира "Гонг". Нападателят премина преди дни медицинските тестове и вече се е споразумял с ръководството на „червените” за своя договор.
Играчът обаче ще тренира на индивидуален план до края на престоя на тима в Австрия, тъй като е изостанал със своята подготовка. По този начин, той едва ли ще вземе участие в контролите. Въпреки това не е изключено Любослав Пенев да реши да го включи за кратко игрово време в последните двубои./БЛИЦ
Трансфери в ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Даксон???
Аз лично съм сота учуден,защо въобще не се направиха опити да се вземе този футболит,при все че точно на тази позиция не разполагаме почти с никой(Николай Манчев,ама той не е сигурен,а и класата му е спорна).Още повече,че едва ли кой знае колко скъп-Локото никога не са искали много пари за техните си играчи.Да не говорим ,че със сигурност и заплатата му е доста под въпросния таван от 6000Е.Незнам за мене е много добър футболист,на всичкото отгоре е и млад.

Re: Трансфери в ЦСКА!
Ами цената му е 750 000 евро. Ти прецени дали е скъп.
Абе те и за Коста Янев уж искаха 1 млн,ама накрая 200 хил Е им стигнаха.
Че Камбуров за 400 000 преди време го продадоха,а за Даксон според мене 300-500 хил + някой наш футболист(Златинов,Йорданов или някой от юношите под наем-Тонев,Чипев) нямаше да е лоша сделка,маа явно Любо не го иска!
Че Камбуров за 400 000 преди време го продадоха,а за Даксон според мене 300-500 хил + някой наш футболист(Златинов,Йорданов или някой от юношите под наем-Тонев,Чипев) нямаше да е лоша сделка,маа явно Любо не го иска!

Ами четох , че Левски го искали, но точно цената ги е стреснала. Сега в спортлайн пише, че Батков ще се моли на Галка, за преотстъпване до зимата. Ако е можело да се свали цената и Батков да се е опитал.
А, има го и момента с нежеланието на Любо да го взимаме.Той си знае защо.
А, има го и момента с нежеланието на Любо да го взимаме.Той си знае защо.
Аха по-скоро това е проблема-ако има желание,парите според мене можеше да се направи компромис -още повече,че имаме доста добри играчи,които не попадат в сметкате на Любо и можеха да се използват като разменна монета.
По-скоро съм съгласен с A boy named goo,че гоялмата загуба е Янев,но там като че ли парите се оказаха проблем.
По-скоро съм съгласен с A boy named goo,че гоялмата загуба е Янев,но там като че ли парите се оказаха проблем.

cska_90 написа:Аха по-скоро това е проблема-ако има желание,с парите според мене можеше да се направи компромис -още повече,че имаме доста добри играчи,които не попадат в сметкате на Любо и можеха да се използват като разменна монета.

- a boy named goo
- Контакти:
Специално аз исках да привлечем Марсио Нуньо, поне за мен е страхотен играч, цял полусезон му следя играта в мачовете на Черноморец, това определно е един от най-силните играчи в нашето първенство. Освен това за разлика от Даксон Марсио е изключително постоянен в игрите си, той също така показа през миналия сезон, че е един наистина универсален играч, който може да играе почти навсякде, Балъков и преди това Херо неведнъж го караха да играе на различни постове. Така че, ако пръскаме пари за чужденец от нашето първенство, то това задължително трябва да е за него.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Специално аз исках да привлечем Марсио Нуньо, поне за мен е страхотен играч, цял полусезон му следя играта в мачовете на Черноморец, това определно е един от най-силните играчи в нашето първенство. Освен това за разлика от Даксон Марсио е изключително постоянен в игрите си, той също така показа през миналия сезон, че е един наистина универсален играч, който може да играе почти навсякде, Балъков и преди това Херо неведнъж го караха да играе на различни постове. Така че, ако пръскаме пари за чужденец от нашето първенство, то това задължително трябва да е за него.
Да така е-доста класен играч е.
Още повече,че пролетта игра и като ляв бек,а ние точно там имаме проблеми,а иначе е вътрешен халф.
Аз есента харесах и Стоймирович,ама явно е било моментен проблясък,защото наскоро го освободиха и явно не е бил чак толкова добър колкото изглеждаше.
Иначе от Черноморец ми харесват още Божилов,Платини и Старокин,но от там по-добре да забравим да купим някой,защото градят отбор и разполагатс много пари и не биха пуснали никой за по малко от 1млн.

- Red_champions
Марсио Жмуньо
ей такъв точно ни липсва!А пък този Орлинов
незнам изобщо какъв е?

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !