Батков,още ли дава пари в Родопа.Имам предложение за треньор ако им трябва
п.с.Да ме извиняват жителите на Смолян
Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Тодор Батков - официална тема
Тодоре хвани се самоубий и ни отърви вече от присъствието си!!!!!
БАТКОВ ВЪН!!!!!!!!!!!!!!
БАТКОВ ВЪН!!!!!!!!!!!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
milen.hristov написа:Батков,още ли дава пари в Родопа.Имам предложение за треньор ако им трябва
Не и затова Родопа ги няма вече на футболната карта. БезГ-н Батков = няма футбол
Avanti_Ragazzi написа:Тодоре хвани се самоубий и ни отърви вече от присъствието си!!!!!
БАТКОВ ВЪН!!!!!!!!!!!!!!
Батков ВЪТРЕ !!!

- santiliana
Дааааа, "Батков вътре"- но в стаята за гости при дядя Миша... И след 3-4 месеца химиотерапия и след още 2-3 месеца хоп- в студената черна земя....Там му е мястото, Господ да го порази! ЗАСЛУЖИЛ ГО Е!
ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК ДРУГАРЯ БАТКОВ ВЪН ОТ ОТБОРА НА НАРОДА !
Окон4ателно! Г-н Батков ще приеме оставката на Гонзо и Тони Здравков "Сухия" ще засетане начело на отбора, Гонзо само изп. директор !!!
т.е. статувкото се запазва в общи линии

- Mickey Mauser
TB1957 написа:milen.hristov написа:Батков,още ли дава пари в Родопа.Имам предложение за треньор ако им трябва
Не и затова Родопа ги няма вече на футболната карта. БезГ-н Батков = няма футболAvanti_Ragazzi написа:Тодоре хвани се самоубий и ни отърви вече от присъствието си!!!!!
БАТКОВ ВЪН!!!!!!!!!!!!!!
Батков ВЪТРЕ !!!

Щом ти харесва...

[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Ако сте проследили внимателно изказването на Стоилов ще забележите , че казва " В Левски нищо няма да се промени". Той добре познава Батков и е наясно с моментното му състояние.То може да се нарече с един термин от шахмата- цайтнот.Батков има един единствен правилен ход да продаде отбора и да смени треньора ,той няма ресурси да промени каквото и да е .Всичко приключи за него за това и нищо не предприема ще кара така докато продаде клуба така, че не се надявайте на нищо.
- Mickey Mauser
onegavon написа:Ако сте проследили внимателно изказването на Стоилов ще забележите , че казва " В Левски нищо няма да се промени". Той добре познава Батков и е наясно с моментното му състояние.То може да се нарече с един термин от шахмата- цайтнот.Батков има един единствен правилен ход да продаде отбора и да смени треньора ,той няма ресурси да промени каквото и да е .Всичко приключи за него за това и нищо не предприема ще кара така докато продаде клуба така, че не се надявайте на нищо.
Това са два хода!
Не го подценявай!

А Мъри да не се изказва неподготвен,защото още помним как гледаше като глиган в тръстика и говореше подобни глупости като гонзьо.
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
-
- Контакти:
Как да продаде Батков отбора,че той досега никъде не е казал продавам само си търси балама "ортак" и то с чисти пари.Защото на Батков капиталите са кристално чисти чак прозират!!!