niki87 написа:modor написа:Ши страдаш
Не така,ТодАрчо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
niki87 написа:modor написа:Ши страдаш
Не така,ТодАрчо
modor написа:niki87 написа:modor написа:Ши страдаш
Не така,ТодАрчо
![]()
![]()
Аре стига спам,че сега ще дойдат
doktora25 написа:Аз наскоро си направих сметката какво ще стане, ако не преместваме часовника с 1 час. Ако сме през цялата година на лятно часово време, през декември и януари слънцето ще изгрява след 9:00. Тогава при слънчеви дни осветлението във фирми, училища и т.н. ще се гаси доста по-късно сутрин и съответно разходите за него ще са по-високи. И обратното, ако цяла година сме на зимното (реалното) часово време, през юни-юли слънцето ще изгрява към 4:00 - 4:30, а това дали няма повече да ни съсипе биологичните часовници.И освен това слънцето ще залязва 1 час по-рано и ние в значително по-малка степен ще усетим, че денят е станал по-дълъг и ще плащаме повече за осветление вечер. Така че според мен смяната с 1 час си е ОК. А повечето от страните, които цитирате, са на друга географска ширина и там часовете на изгрев и залез на слънцето са по-различни.
ruashh написа:Бахти, ама вие и времето ли местите вече! Що не вземете да ми преместите апартамента в Дружба, на некое самотно островче!?!
BLUE CHAMPIONS написа: По дяволите кой използва вече старите 100-150 ватови крушки с реотановите жички![]()
dindan написа:BLUE CHAMPIONS написа: По дяволите кой използва вече старите 100-150 ватови крушки с реотановите жички![]()
Чак 150 вата крушка незнаех да има,но аз все още имам от 100 вата
BLUE CHAMPIONS написа:dindan написа:BLUE CHAMPIONS написа: По дяволите кой използва вече старите 100-150 ватови крушки с реотановите жички![]()
Чак 150 вата крушка незнаех да има,но аз все още имам от 100 вата
има, има ... и 800 ватови е имало
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта