Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.
Поредна изключително грозна игра. Като изключим Суарес, футболистите на УБА притежават много повече индивидуални качества от нашите. Пак споменавам, че до момента халфовата ни линия почти не работи. Топката от защитниците отива веднага при нападателите, след което топката се изгубва. Пак грозните центрирания, целящи главата на Керъл, пак нулевите Даунинг и Хендерсън. Нито едно положение за гол.
- liverpool96
- Контакти:
LFC1892 написа:liverpool96 написа:LFC1892 написа:Бравоооооо, конгретулейшънс.
Пич, много си ми странен. Казваш на нас да си спестим "компетентните" мнения по време на мача, но пък в същото време и ти пишеш по време на мача.
П.С.Браво за майсторски изпълнената дузпа на Адам. До момента обаче халфовата линия не работи. Топката стига до защитниците и те трябва веднага да я изпратят към нападателя.
Е, къде видя да съм обсъждал играта на някой или на отбора като цяло? Просто се зарадвах наистина.Аз попринцип мразя да плюя. Единственото, което не ми харесва, е че не знам какво трябва да се случи, Даунинг да седне на пейката. Определено не е във форма, а Белами играе добре почти всеки път като му се даде шанс.
Да, и аз това се чудя. Ама той нали Далглиш си е шотландец, демек дебела глава и трудно ще отстъпи от плана си.
Точно в тези мачове ме интересуват само трите точки и не ме интересува как ще ги взимаме. Красивата игра на Анфийлд.
Да не би останалите от голямата четворка да бият навсякъде с красива игра и много голове?

- liverpool96
- Контакти:
Ето това трябва да очакваме от него!
liverpool96 написа:Ето това трябва да очакваме от него!
Познах, че ще вкара!

- liverpool96
- Контакти:
liverpool96 написа:Време е да си го върнем на "торбаланите" за онези две дузпи, с които ни победиха. Прогноза - 0:2.
П.С. Като гледам статистиката виждам, че имат точно една победа над нас, а във всичките други двубои само загуби и дори не са ни вкарали гол.
И аз очаквам да позная крайния резултат.

- blue avalanche
- Контакти:
Освен атаката за втория гол,СКУКА!Ама такава скука,чак да му се приспи на човек!
ПС.Обява:"Заменям Хендерсън+Даунинг+Адам за един Шави!Може и Фабрегас!"
ПС.Обява:"Заменям Хендерсън+Даунинг+Адам за един Шави!Може и Фабрегас!"
Керъл играе силно в пореден мач....вкара и гол....но ако се беше забавил още малко да си намества топката на левия крак като нищо щеше да изтърве....ето над това трябва да се разботи с него - завършващ удар и игра със слабия му крак, демек десния....той всичко друго си го има....дори за неговите размери техниката и скоростта са на доста добро ниво 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Даунинг викам да го засилим под наем в Транмиър,много е зле това момче.Играта не ми харесава особено в това лупане на топката към Керъл,но щом водим,значи всичко е наред.Дано не стане гаф и да спечелим мача.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- sven_goran
- Контакти:
Пуул играе спокойно и победата им е в кърпа вързана. УБА определено не впечатлява