Angel CFC написа:По принцип Чех можеше да се справи дооста по-добре. 3 гола му минават на сантиметър до ръцете. Може би е момента да се остави 2-3 мача да почива. Мейрелеш трябваше да започне титуляр според мене. Стъридж винаги изпуска момента на подаването, а можеше да поведем 3:0 и въпреки всичко не беше чак толкова слаб, според мен по острите атаки идваха с негов пробив, просто трябваше да играе повече с Торес при завършването на атаката. Най-лошото обаче е, че защитата е все по неадекватна при контраатака и особенно когато крайните защитници на противника се включват, просто не можем да им противодействаме. Мисля че е време Давид Луис и Ромеу все по често да ги виждаме в игра. Те двамата заедно с Мата, Торес, Стъридж отчасти Мейрелеш се оформят като новото по-младо ядро на отбора, трябва да се търси поне още 1 защитник (да не кажа) двама, 1-2 халфа (модрич) и нещата ще почнат да се понареждат. Въпреки всичко си мисля , че до нова година , ще загубим максимум 1 мач. Този шамар от Арсенал, ще събуди отбора.
Много точно мнение!Трябва да се гради нов отбор!Лампард и Тери - ГИГАНТИ!Много са дали,много са направили,те все още са невероятни,но идва времето,в което ще се наложи да бъдат заменени в титулярния състав.Както беше казал някой,щом Лампард и Тери още ни вкарват головете,за какъв нов отбор си говорим!?!Чех просто ме изуми при гола на Уолкът!Айде на Сантос може би беше твърде близо,въпреки че не беше,ама на Уолкът му мина на 2-3 сантиметра от тялото.Не беше от много близо удара,а и ъгъла не беше чак толкова добър.Просто се скова на едно място и това е!Догодина си връщаме Куртоа,който се представя супер в Атлетико.За мен загадка е така защитата се представя далеч по-добре в ШЛ,а в ВЛ е дупка??!Титлата тази година няма да я вземем.Аз така си мисля.За мен лично голям успех ще е,това си го мисля от началото на сезона,да вземем Карлинг Къп и ФА Къп.Пък другия сезон може да се надяваме на нещо повече и като игра,и като резултати.