Челси - Арсенал, Събота 29.10.11г., 14:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Torres90
Контакти:

Re: Челси - Арсенал, Събота 29.10.11г., 14:45ч.

Мнениеот Torres90 » 29 окт 2011 19:39

Angel CFC написа:По принцип Чех можеше да се справи дооста по-добре. 3 гола му минават на сантиметър до ръцете. Може би е момента да се остави 2-3 мача да почива. Мейрелеш трябваше да започне титуляр според мене. Стъридж винаги изпуска момента на подаването, а можеше да поведем 3:0 и въпреки всичко не беше чак толкова слаб, според мен по острите атаки идваха с негов пробив, просто трябваше да играе повече с Торес при завършването на атаката. Най-лошото обаче е, че защитата е все по неадекватна при контраатака и особенно когато крайните защитници на противника се включват, просто не можем да им противодействаме. Мисля че е време Давид Луис и Ромеу все по често да ги виждаме в игра. Те двамата заедно с Мата, Торес, Стъридж отчасти Мейрелеш се оформят като новото по-младо ядро на отбора, трябва да се търси поне още 1 защитник (да не кажа) двама, 1-2 халфа (модрич) и нещата ще почнат да се понареждат. Въпреки всичко си мисля , че до нова година , ще загубим максимум 1 мач. Този шамар от Арсенал, ще събуди отбора.

Много точно мнение!Трябва да се гради нов отбор!Лампард и Тери - ГИГАНТИ!Много са дали,много са направили,те все още са невероятни,но идва времето,в което ще се наложи да бъдат заменени в титулярния състав.Както беше казал някой,щом Лампард и Тери още ни вкарват головете,за какъв нов отбор си говорим!?!Чех просто ме изуми при гола на Уолкът!Айде на Сантос може би беше твърде близо,въпреки че не беше,ама на Уолкът му мина на 2-3 сантиметра от тялото.Не беше от много близо удара,а и ъгъла не беше чак толкова добър.Просто се скова на едно място и това е!Догодина си връщаме Куртоа,който се представя супер в Атлетико.За мен загадка е така защитата се представя далеч по-добре в ШЛ,а в ВЛ е дупка??!Титлата тази година няма да я вземем.Аз така си мисля.За мен лично голям успех ще е,това си го мисля от началото на сезона,да вземем Карлинг Къп и ФА Къп.Пък другия сезон може да се надяваме на нещо повече и като игра,и като резултати.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 окт 2011 19:50

smoothc написа:С една дума лично за мен:Дрогба играе-проблем за Арсенал,Дрогба не играе-няма проблем за Арсенал!
Самият факт,че в последните 8 мача срещу Арсенал и отбелязал 7 гола говори сам по себе си...
И преди съм го казвал,че Дрогба е най-добрият нападател във ВЛ и въпрeки,че е от Челси той си остава един от любимите ми играчи!
Дрогба е с класа пред останалите нападатели във Премиършип,той умее неща,който Торес или Рууни само могат да си мечтаят да правят...Дрогба просто е уникален и бих дал всичко да го видя в Юнайтед!

Дрогба наистина е най-добрия нападател във ВЛ. Но проблема не е той. Миналия сезон игра и ни биха 3:1! Проблема днес беше в подхода на ЧЕЛСИ към мача. Това е проблемът не кой е играл и кой не! Не може след като първото полувреме им дадохме да имат толкова ситуации за гол да не направиш корекции на полувремето. Водиш в резултата и излизаш като "ДУХ". Този трагичен Арсенал го направихме от мъченик в чудотворец! Най ме е яд, че 2 гола ни вкараха, когато играчите са спрели, че уж има фал. Това, ако беше станало при Жозе щеше да има "убити". ПЪЛЕН СРАМ е с най-добрите футболисти във ВЛ да играеш посредствен футбол (говоря като баланс на всеки пост и различни опции)! Не може да искаш титлата от ВЛ, а всяка атака на съперника да е положение за гол. Не може 10-12 мача да ти пълнят бузките и ти да не правиш промени в подхода си към мачовете! Не може Лукако да влиза като дясно крило! Не може да си фен на ЧЕЛСИ и да псуваш ТЕРИ ! Тоя мач ми прилича на ЧЕЛСИ 1:2 АРСЕНАЛ при Сколари. Поведохме 1:0 след автогол на Джуру. После направихме 3-4 пропуски и второто 2 гола на ПЕРСИ и ае чао ( е да единия беше от засада ама). И след тая загуба изпаднахме в дупка и ***** Сегашния ЧЕЛСИ е по-слаб от онзи и някакви еретични мисли, че няма да сме в топ 4 започват да се прокрадват в изстрадалата ми картуна. Квото е отбора е за да се подкрепя. Дано АВБ се стегне иначе гилотината ще продължи да щрака като шевна машина в Западен Лондон. ае ЧЕЛСИ пак ще играем на гонинка и пак ние гоним!

ПП Как може да се обиждат футболисти, които са дали толкова много на ЧЕЛСИ? Все едно като Буфон от 2-3 сезона играе колебливо, аз да го псувам? За Тери не ми се коментира, защото ще ме баннат поне за 3-4 години! Ама малко уважение към хората, които са ЧЕЛСИ!!!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 29 окт 2011 19:55

Стига с това градене и преждевременно пенсиониране на Лампард и Тери, защото без тях отивахме на манчестърски резултат. Без тях на кой ще разчитаме? Торес?
След този мач трябва сериозна метла за хора като Босингва, Микел, Малуда и това е. Видяхме, че Ромеу е готов за титуляр, видяхме също, че на десния бек все едно сме без играч, когато там е веждата. Дано още следващия двубой АВБ се осъзнае и дръпне Бране в дясно, защото той и Луиз трябва да са на терена, а не португалското говедо Босингва. До кога ще търпим мудния Микел и все по слабия Малуда, и защо?
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 29 окт 2011 19:57

Преди време друга песен пеехте,че този сезон имаме големи шансове за титлата.Всички усещаха как сме шампиони тая година и дойдоха 2 загуби всички почнаха да говорят за нулеви сезони и как няма да спечелим нищо.Вие да не си мислите,че Сити и Юнайтед ще са безгрешни и ще печелят всеки мач до края.Все още е мноооогоо рано да се правят каквито и да било изводи.Трябва да се вдигнем сега и да продължим с доброто представяне както миналите мачове.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 29 окт 2011 20:03

Sardukar написа:ПП Как може да се обиждат футболисти, които са дали толкова много на ЧЕЛСИ? Все едно като Буфон от 2-3 сезона играе колебливо, аз да го псувам? За Тери не ми се коментира, защото ще ме баннат поне за 3-4 години! Ама малко уважение към хората, които са ЧЕЛСИ!!!

Ае стига сте се превземали с "обидите" към Тери!?!Все едно не разбираш,че сами се бихме.Нормално е човек да го хване яд и да не мисли трезво в такъв мач.Абсолютно обеден съм,че никога истински фен на Челси смислено или нарочно би обидил Тери или Лампард,включително и аз!Пиша тук от година и половина общо и с предишната ми регистрация.Тука се изпокарах със сумати потребители,защото съм "обидил" Тери. :lol: Стига сте размишлявали кой бил истински фен и кой не.Тия подробности си ги запазате за коментар в махалата.

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 29 окт 2011 20:07

Махни кавичките, точно обиди са. А ако ги отдаваш само на "нетрезвото" и "моментно" мислене, то тогава си твърде глупав, за да си позволяваш такива волности.

П.П. И ще помоля RobinVanPersie да не чете тук, 'щото се депресирам, когато виждам ника му. :lol: :lol: :lol:
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 29 окт 2011 20:13

CFC написа:Махни кавичките, точно обиди са. А ако ги отдаваш само на "нетрезвото" и "моментно" мислене, то тогава си твърде глупав, за да си позволяваш такива волности.

И като съм го обидил кво е станало?Променил съм му статута на легенда ли?Направихте някакъв световен проблем.Който искам ще си обиждам.Бах ве и примерните фенове!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 окт 2011 20:14

falcao написа:Преди време друга песен пеехте,че този сезон имаме големи шансове за титлата.Всички усещаха как сме шампиони тая година и дойдоха 2 загуби всички почнаха да говорят за нулеви сезони и как няма да спечелим нищо.Вие да не си мислите,че Сити и Юнайтед ще са безгрешни и ще печелят всеки мач до края.Все още е мноооогоо рано да се правят каквито и да било изводи.Трябва да се вдигнем сега и да продължим с доброто представяне както миналите мачове.

а да не мислиш, че ние ще печелим всички мачове до края на сезона? Аз лично мрънкам, че се прахосва огромния потенциал на състава! Неприемливо е да се биеш сам с/у МЮ и с/у Арсенал и да искаш да ставаш шампион. Ае с/у МЮ се залъгахме заради съдията, но и днес се видя същата история. Играем все едно сме в Германия! Аз още вярвам, че ЧЕЛСИ може да стане шампион, НО НЕ ВЯРВАМ ТОВА ДА СТАНЕ С ТАЗИ ИГРА! Дано АВБ не е инат и разбере, че в Англия не е разумно да се играе така! Дано тоя резил е за хубаво. Уж било хубаво да затънеш преди да се изкачиш ххх
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Мнениеот CFC » 29 окт 2011 20:15

Torres90 написа:И като съм го обидил кво е станало?Променил съм му статута на легенда ли?Направихте някакъв световен проблем.Който искам ще си обиждам.Бах ве и примерните фенове!

Промени единствено собствения си "статут". Или по-точно го затвърди. :)
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

Torres90
Контакти:

Мнениеот Torres90 » 29 окт 2011 20:21

CFC написа:
Torres90 написа:И като съм го обидил кво е станало?Променил съм му статута на легенда ли?Направихте някакъв световен проблем.Който искам ще си обиждам.Бах ве и примерните фенове!

Промени единствено собствения си "статут". Или по-точно го затвърди. :)

Абе аре не ме карай да се смея!Като съм обидил Тери и не съм фен на Челси ли?

Върни се в “Челси”