28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Победа за ЦСКА
67
67%
равен
11
11%
Победа за Левски
22
22%

Общо гласове: 100

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Мнениеот Dani » 29 окт 2011 13:25

Честита победа, Армейци! Първото полувреме играхме отлично, но второто необяснимо за мен се затворихме и можеше да изпуснем мача. Ако играехме както първото можеше да ги бием с 2,3-0, но така са решили, така са направили. Просто срещу по-слаб Левски не сме играли от доста време и трябваше да ги бием с разлика, но така е по-сладко! Напред към титлата!!! :)

гражданин от село

Re: Ако дербито бе свирено от англичанин!

Мнениеот гражданин от село » 29 окт 2011 15:17

[quote="saffron]
кво искаш да ти кажа бе.??? аз не съм като вас.. аз докато не видя нещо не го коментирам! .. къде се е чуло и видяло да се критикува филм преди неговата премиера? гледаи си славия прага и не ме занимаваи с глупости![/quote]
Абе,Сашко Страшни ти нали беше сценарист на филма или като лъжеш после забравяш?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 окт 2011 17:17

Голям кеф ,голяма работа !
Къде са всички медийни подлоги днес.За първи път от години насам няма негативна "новина" за ЦСКА .Всичките се натискат по дупките !
Само ЦСКА ! Бий ги за да те уважават !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 окт 2011 18:18

percival написа:Голям кеф ,голяма работа !
Къде са всички медийни подлоги днес.За първи път от години насам няма негативна "новина" за ЦСКА .Всичките се натискат по дупките !

Ближат си раните,а и имат друга работа.Покриват трусовете в синия лагер ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

MakavelliBG
Контакти:

Мнениеот MakavelliBG » 29 окт 2011 18:21

percival написа:Голям кеф ,голяма работа !

Не си прав, просто е ден за размисъл и те отново размишляват както да пишат тъй като ЦСКА отново им обърка плановете.

НОВ СПОРТ - 29 октомври 2011 09:14 Пресата днес: “Титан” изпъди Дуци на вечеря

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 29 окт 2011 18:43

Вчера бях на мача, но не съм влизал в сайта, така че сега мога да си кажа мнението. Много съм разочарован от играта на ЦСКА. Този слаб Левски трябваше да го напердашим поне 3:0! Даже по трибуните си говорихме, че мача е уреден за 1:1, но горките левскари бяха толкова слаби, че и в уговорен мач не можаха да вкарат гол :lol: Уж смяната на Радуканов беше за да подобрим играта, а тя даже е по-зле. Нядявам се Пената да направи нещо все пак. Убедих се за пореден път, че зимата трябва да вземем не един, а двама вътрешни халфа, защото Галчев няма класата, Тошко вече издиша, а и двамата са прекалено бавни за съвременния футбол. На всички футболисти им е спаднала формата и то жестоко. Спас Делев ми е любимец, но мисля че трябва да потърка малко пейката, защото се взе за несменяем. Мисля, че първо не трябваше да се сменя Милен и второ, ако все пак беше сменен да се назначи Стойчо Младенов.

И накрая искам да кажа, че за първи път виждам полицията да задържа след мач публиката на домакините, а не тази на гостите! Чух по телевизията полицейски началник да казва, че ни били задържали 20 минути, но мога да ви кажа, че бяха минимум 30. Толкова!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 окт 2011 18:56

mistreated написа:
RedeviL написа:Не искам да обвинявам никого, но тези дребни неточности в играта на повечето футболисти са наистина много дразнещи.В такива моменти топката трябва да се укроти, да се свали на земята и да се разпределя между играчите с къси пасове, а не с дълги подавания напред търсещи някого от нападателите ни.По този начин топката почти винаги става лесна плячка за защитниците на Левски.

Приятел, аз не казвам, че играта ни бе на добро ниво. Напротив. Но не съм и очаквал друго към този момент. Аз за слабата ни игра говоря още от мача с Берое, ама други хора ме обвиняваха, че съм прекалено критичен и не подкрепям отбора.
Просто специално за вчерашния мач не ме интересува как сме играли. Единствено важното в това дерби е победата. Момчетата заслужават голямо "браво" за борбеността и желанието за победа.

С това и аз съм съгласен.. 8-) Победа над Левски няма значение дали е грозна или не, важно е, че сме ги били, но има още много да се работи по отбора (тактика и физическа подготовка), ако искаме да сме шампиони и да направим нещо повече в Европа..

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Re: Забравете конфликтите и играите за ЦСКА и феновете

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 29 окт 2011 19:11

peliforewer написа:Снощният мач остави в мен доста противоречиви впечатления.От една страна победа срещу Левски в много важен момент и глътка въздух след двата неуспешни мача.Не ми се мисли какво щеше да се случи ако бяхме загубили.От друга страна силно ме смущава игровото поведение на отбора,особено след отбелязване на гола.Вместо да задържат топката разумно,да се опитат да вкарат втори решителен гол,армейските футболисти се върнаха в глуха защита и почнаха да чистят безразборно топката на където им падне.По този начин скъсаха нервите на своите фенове и вместо да бият с разлика слабия в момента отбор на Левски,ни накараха да треперим до последния съдийски сигнал.Този път късметът ни покри,но за в бъдеще.....Докато за вратар,защита и опорните халфове може да се каже че направиха каквото можаха,то недоумение събуди у мен поведението на четиримата офанзивни футболисти на ЦСКА.Не знам какво става между тях,но такова игрово поведение е скандално.Те не си подаваха топката един към друг,всеки който я вземеше и тръгваше сам срещу трима,четирима защитници или с нескопосан шут се оттърваше от нея.Не знам това на голямо самочувствие ли се дължеше или по вероятно на конфликт между играчите.Каквато и да е причината на тези недоказани "звезди" трябва да им се удари по масата и да се поставят на мястото им.В ЦСКА са играли много по-големи футболисти от сегашните и никой не си е позволявал подобно поведение.Не знам какви са причините но в момента ЦСКА не прилича на отбор и ръководство и фенове не трябва да се заблуждаваме че сме постигнали нещо кой знае какво.Предстоят ни няколко жизнено важни мача,които могат почти да решат първенството.Ако футболистите не се вразумят,не си оправят отношението помежду се и заиграят като отбор ,а не като случайно срещнали се,нищо добро не ни очаква.

На повечето ти въпроси ,отговора е "питай Радуканов защо" :!: ..надявам се си разбрал защо го замениха ;)
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 окт 2011 19:28

Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев не изневери на веселяшкия си дух. Пената даде култово обяснение за това как е прекарал вечерта след победата над Левски с 1:0. "Аз не ходих да празнувам с отбора. В 21,00 часа седнах в новия ресторант да пия една кола с разредител. Какво е "разредител", аз загатвам, вие отгатвайте. След това в 21,15 часа пускам телевизора да видя репортажите, но гледам, че Сашо Диков и професорът (б.р. - Юлиан Вучков) делят България и оооо, спирам веднага", сподели Стратега в предаването на Мартин Карбовски "Директно" по Нова телевизия.

Съвсем сериозно Пенев призова привържениците на ЦСКА да се обединят. "Поздравявам феновете, но не искам те да са на групи. Левски правеха това преди, сега ние сме на ред. Има един ЦСКА и трябва да сме единни", завърши легендарният специалист.

:lol:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 окт 2011 19:58

vaskonti написа:
Старши треньорът на ЦСКА Димитър Пенев не изневери на веселяшкия си дух. Пената даде култово обяснение за това как е прекарал вечерта след победата над Левски с 1:0. "Аз не ходих да празнувам с отбора. В 21,00 часа седнах в новия ресторант да пия една кола с разредител. Какво е "разредител", аз загатвам, вие отгатвайте. След това в 21,15 часа пускам телевизора да видя репортажите, но гледам, че Сашо Диков и професорът (б.р. - Юлиан Вучков) делят България и оооо, спирам веднага", сподели Стратега в предаването на Мартин Карбовски "Директно" по Нова телевизия.

Съвсем сериозно Пенев призова привържениците на ЦСКА да се обединят. "Поздравявам феновете, но не искам те да са на групи. Левски правеха това преди, сега ние сме на ред. Има един ЦСКА и трябва да сме единни", завърши легендарният специалист.

:lol:

ИзображениеИзображениеИзображение

Може би е имал предвид кола с водка или уиски..

Върни се в “Архив”