Какво мислите за празнуването на Хелоуин в България ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Какво мислите за празнуването на Хелоуин в България ?

Мнениеот Thsmith » 29 окт 2011 17:03

Viktor4o_Rs написа:Мен лично ме дразнят тия чуждестранни празници, защото съм сигурен, че голяма част от децата няма и представа например кога е денят на независимостта на България или на Съединенито, но знаят за Хелоуин, Денят на Благодарността или 4-ти юли :evil: :evil: :evil: И тук не става въпрос за някакъв антиамериканизъм, ами просто ме дразни това чуждопоклонничество. Никога не съм признавал и глупавият Свети Валентин и винаги съм отдавал предпочитанията си на Трифон Зарезан :lol: :lol: :lol:
Интересно ще ми е да чуя и вашето мнение :)

Човече... празнувай каквото ти харесва и остави и другите да правят същото. Никога няма да се тръгна да се маскирам и да обикалям по улиците (защото ще ме е срам) но ако на някой му харесва - нека да го прави. Ако трябва да съм честен през годината празнувам само коледа, нова година и рожденни дни. Нито Свети Валентиновци, нито Трифоновци или Хелоуини и етк. Какво те интересуват какво празнуват другите и в какво вярват стига да не пречат на околните и да не нарушават обществения ред?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 окт 2011 17:09

Може и някой празник с хартиени дракони,а и да се правим на новозеландски маймуни преди спортно състезание."Националистите" да си празнуват българските празници.Трябва да си толераст-глобалист(интернационалист,казано постарому ). :?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 окт 2011 17:16

Thsmith написа:
Viktor4o_Rs написа:Мен лично ме дразнят тия чуждестранни празници, защото съм сигурен, че голяма част от децата няма и представа например кога е денят на независимостта на България или на Съединенито, но знаят за Хелоуин, Денят на Благодарността или 4-ти юли :evil: :evil: :evil: И тук не става въпрос за някакъв антиамериканизъм, ами просто ме дразни това чуждопоклонничество. Никога не съм признавал и глупавият Свети Валентин и винаги съм отдавал предпочитанията си на Трифон Зарезан :lol: :lol: :lol:
Интересно ще ми е да чуя и вашето мнение :)

Човече... празнувай каквото ти харесва и остави и другите да правят същото. Никога няма да се тръгна да се маскирам и да обикалям по улиците (защото ще ме е срам) но ако на някой му харесва - нека да го прави. Ако трябва да съм честен през годината празнувам само коледа, нова година и рожденни дни. Нито Свети Валентиновци, нито Трифоновци или Хелоуини и етк. Какво те интересуват какво празнуват другите и в какво вярват стига да не пречат на околните и да не нарушават обществения ред?

Е как да не ме интересува, според теб нормално ли е подрастващото поколение да няма предства от нашата собствена история ? Който не познава историята, е осъден да повтаря грешките й ;)
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 окт 2011 17:22

не си падам по тия неща..като цяло не ми харесва празника !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 окт 2011 17:24

Пълна простотия и измислица. По-лошото е, че повечето хора не знаят идеята на празника. Миналата година някакви малки лигльовци ми искаха пари на улицата, иначе щели да ми направят номер. Аз ги пратих да вървят на майната си, изобщо не ги бавих :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 29 окт 2011 17:29

Не виждам никакъв смисъл и причина да го празнуваме тук.Нищо общо с наш празник няма.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 окт 2011 17:35

Честно казано не знам каква е тази мания да празнуваме всички чужди празници ... :roll: Който иска да си празнува празника, който не иска да не го прави ... ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2011 17:38

Да очакваме скоро и Свети Патрик да почнем да почитаме... не, че аз не си го почитам почти всеки ден :)

При положение, че си имаме собствен ден за Вси светии, както и светица Валентина ми е странно това залитане по чуждорелигиозни празници.Дали в англоезичните държави празнуват като нас Св. Трифон-Зарезан.. а Св. св.Кирил и Методий дали го празнуват :roll: Вържат ли си мартеници за Първи март?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”