"А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- black&white
- Контакти:
Re: "А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.
Не съм голям оптимист... Мисля, че ще ни отнесат...
Дано нашите да ме опровергаят! Нека играят от душа и сърце (нещо, което напоследък много рядко правят), пък да става каквото ще.
Дано нашите да ме опровергаят! Нека играят от душа и сърце (нещо, което напоследък много рядко правят), пък да става каквото ще.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Дреми на ... за тоя мач и да ни бият с 0-5 на Герена това ама изобщо в момента не е важно!!!Важното е да се разкарат комуниста,пиявица живеещ на гърба на Левски,доносник на ДС ТОДОР БАТКОВ.Както и пълният некадърник,най-тактически неграмотният и некадърен треньор който някога Левски е имал изобщо.Човека без грам срам и чувство за вина Георги Иванов!!!Докато тези двамата или един от двамата са на Герена,този отбор И ЕДИН БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИ!!!!
Майната му на мача с Локото,майната му на първенството и купата,майната му на мача с розовите,майната му на всичко.Пред Левски има само едно важно нещо да се разкара комуниста-доносник от клуба и да дойде един нов нормален собственик,за да тръгне този клуб нагоре там където му е мястото.СТИГА вече 3 година агония,заради едни пълни некадърници,Гонзо ти трябва на секундата да се разкараш от Левски а Тара ПРОДАВАЙ или лошо ти се пише.Всяко търпение си има граница и нашето вече преля.Вече няма кой да те спаси,нито платени фенове,нито бушона Гонзо,нито платените в слугуване журналисти,нито никой!!!
Вън от светинята Левски,нещастници,ВЪН!!!!!!
Майната му на мача с Локото,майната му на първенството и купата,майната му на мача с розовите,майната му на всичко.Пред Левски има само едно важно нещо да се разкара комуниста-доносник от клуба и да дойде един нов нормален собственик,за да тръгне този клуб нагоре там където му е мястото.СТИГА вече 3 година агония,заради едни пълни некадърници,Гонзо ти трябва на секундата да се разкараш от Левски а Тара ПРОДАВАЙ или лошо ти се пише.Всяко търпение си има граница и нашето вече преля.Вече няма кой да те спаси,нито платени фенове,нито бушона Гонзо,нито платените в слугуване журналисти,нито никой!!!
Вън от светинята Левски,нещастници,ВЪН!!!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Успех на Локото, по-симпатични сте ми, но не съм убеден за нещо повече от равен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Левски са в криза, но това не значи, че за нас всичко ще е приказка. Реално там можем и да бием и да паднем с много. Както каза някой по-горе, важното е да се види мисъл и желание у наште, пък за другото здраве да е. Едва ли някой от нас го е слагал тоя мач в сметките.

- Irish stout
- Контакти:
Честно казано не съм оптимист. И двата отбора са в трагично състояние, никаква игра, слаби треньори. Особено за Левски след загубата от ЦСКА им трябва бърза победа, за да бъде отслабено напрежението. За нас този мач ще е изключително труден, защото за Левски ще бъде жизненоважно да го спечели. Още повече след загубата от нас миналия сезон. Имат много причини да се реабилитират. Гонзо ще иска да се докаже, не успя пред ЦСКА, оставаме му ние като малка утеха.
Очаквам грозен мач и глътка въздух за Левски с 1:0.
П.С. от друга страна, това очаквах и миналата година.
Очаквам грозен мач и глътка въздух за Левски с 1:0.
П.С. от друга страна, това очаквах и миналата година.

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
И двата отбора са в криза.Всичко е възможно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Още е рано да се прогнозира нещо за този мач.След срещата с Динев която е през седмицата ,мисля,че ще станат,ясни много работи.
Сега клуба е в безтегловност!
В кой ден е срещата с Динев ?
Сега клуба е в безтегловност!
В кой ден е срещата с Динев ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Победа за Левски, но все пак надеждата умира последна! Малко съм притеснен относно формата и психиката на отбора ни и едва ли ще се повтори мачът от миналата година!
Успех на съгражданите, но едва ли някой ще остави Левски да се издъни втори мач подред и ще има яко подпиране от съдиите.