"А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Re: "А"група Левски - Локомотив (Пловдив) неделя 18:00 ч.

Мнениеот black&white » 29 окт 2011 09:25

Не съм голям оптимист... Мисля, че ще ни отнесат...
Дано нашите да ме опровергаят! Нека играят от душа и сърце (нещо, което напоследък много рядко правят), пък да става каквото ще.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 окт 2011 09:27

Дреми на ... за тоя мач и да ни бият с 0-5 на Герена това ама изобщо в момента не е важно!!!Важното е да се разкарат комуниста,пиявица живеещ на гърба на Левски,доносник на ДС ТОДОР БАТКОВ.Както и пълният некадърник,най-тактически неграмотният и некадърен треньор който някога Левски е имал изобщо.Човека без грам срам и чувство за вина Георги Иванов!!!Докато тези двамата или един от двамата са на Герена,този отбор И ЕДИН БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИ!!!!
Майната му на мача с Локото,майната му на първенството и купата,майната му на мача с розовите,майната му на всичко.Пред Левски има само едно важно нещо да се разкара комуниста-доносник от клуба и да дойде един нов нормален собственик,за да тръгне този клуб нагоре там където му е мястото.СТИГА вече 3 година агония,заради едни пълни некадърници,Гонзо ти трябва на секундата да се разкараш от Левски а Тара ПРОДАВАЙ или лошо ти се пише.Всяко търпение си има граница и нашето вече преля.Вече няма кой да те спаси,нито платени фенове,нито бушона Гонзо,нито платените в слугуване журналисти,нито никой!!!

Вън от светинята Левски,нещастници,ВЪН!!!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2011 10:17

Успех на Локото, по-симпатични сте ми, но не съм убеден за нещо повече от равен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 29 окт 2011 12:37

Левски са в криза, но това не значи, че за нас всичко ще е приказка. Реално там можем и да бием и да паднем с много. Както каза някой по-горе, важното е да се види мисъл и желание у наште, пък за другото здраве да е. Едва ли някой от нас го е слагал тоя мач в сметките.
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 29 окт 2011 16:17

Честно казано не съм оптимист. И двата отбора са в трагично състояние, никаква игра, слаби треньори. Особено за Левски след загубата от ЦСКА им трябва бърза победа, за да бъде отслабено напрежението. За нас този мач ще е изключително труден, защото за Левски ще бъде жизненоважно да го спечели. Още повече след загубата от нас миналия сезон. Имат много причини да се реабилитират. Гонзо ще иска да се докаже, не успя пред ЦСКА, оставаме му ние като малка утеха.

Очаквам грозен мач и глътка въздух за Левски с 1:0.

П.С. от друга страна, това очаквах и миналата година. :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 окт 2011 16:53

И двата отбора са в криза.Всичко е възможно.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 29 окт 2011 16:53

Още е рано да се прогнозира нещо за този мач.След срещата с Динев която е през седмицата ,мисля,че ще станат,ясни много работи.
Сега клуба е в безтегловност!

В кой ден е срещата с Динев ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Тривелий
Контакти:

Мнениеот Тривелий » 29 окт 2011 17:34

Победа за Левски, но все пак надеждата умира последна! Малко съм притеснен относно формата и психиката на отбора ни и едва ли ще се повтори мачът от миналата година!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 29 окт 2011 18:51

Успех на съгражданите, но едва ли някой ще остави Левски да се издъни втори мач подред и ще има яко подпиране от съдиите.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Локо Пловдив”