Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamak
Контакти:

Re: ЕДНИЧКИЯТ НИ НАПАДАТЕЛ СЕ КОНТУЗИ

Мнениеот plamak » 02 юли 2009 23:06

Интересно с кого сравняват Левски и треньора Велев, когато казват,че са слаби. Левски и Велев са шампиони на България,това значи,че всички други са по-слаби от тях. Ако сравнявате отбора и треньора с други от Европа трябва да бъдете конкретни с кой отбор и треньор и от коя държава. Всичко друго са празни приказки и в конкретният случай не може и Левски и Велев едновременно да са слаби. Или Левски е много силен и може с всякакъв треньор да е шампион, или Велев е много добър и не е слаб и направи слаб отбор шампиони. Трябва да застанете на точната позиция и да се определите. Ето моето мнение е, че Л.Пенев в момента е най-слабият треньор в А група на България. След години може и да стане, но в момента не е добър. Не съм адвокат на Велев, но аз не си спомням друг треньор на Левски да е работил под такова напрежение и при такова отхвърляне и при това с нов несработен отбор и да е станал шампион. Понякога много лесно част от феновете се подвеждат по мнението на някой от другите отбори, които целят да създават напрежение в Левски и по този начин без да се усетят спомагат за постигане на намеренията им. Има една фраза,че победителите никой не ги съди и в момента Левски и Велев са победители.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 23:10

ss_L написа:Къв Дарко бе,къв Бардон/моите уважение към него/къв Макриев,шанса да влезеш с тия футболисти е равен на 0,0000000,и не случайно Мъри го каза:С трици маймуни не става !!!

еми пич Кака и Роналдо,казаха,че ще поритат 6 месеца и после идват във Левски,а Вия,Давид Силва,Дрогба,Рибери,Шави и Иниеста не им понася климата не за друго,иначе бяха със предварително договори ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 02 юли 2009 23:20

Еми пич ти си се пообаркал доста щом си се примирил с тва жалко подобие на отбор което имаме в момента,които е играл футбол знае и ВИЖДА че тея не стават за амбициите които има отбор с такава история като ЛЕВСКИ,а има толкова талантливи момчета в БГ!!!!И ми писна да слушам някви примиренчески коментарчета от сорта на...няма пари,толкова си могат и т.н тва е ЛЕВСКИ бе!!!!!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 02 юли 2009 23:23

ss_L написа:Еми пич ти си се пообаркал доста щом си се примирил с тва жалко подобие на отбор което имаме в момента,които е играл футбол знае и ВИЖДА че тея не стават за амбициите които има отбор с такава история като ЛЕВСКИ,а има толкова талантливи момчета в БГ!!!!И ми писна да слушам някви примиренчески коментарчета от сорта на...няма пари,толкова си могат и т.н тва е ЛЕВСКИ бе!!!!!

Батко не ме нападай прочети ми коментарите,последните 30-40 и тогава ми говори ;)
Така без покритие да ме коментираш е леко смешно.Аз съм от най-големите критици на Батков,но за момента нямаме избор.Въпроса е да изберем най-малкото зло,при стеклите се обстоятелства ;)
И за да не бъда голословен прочети ми мненията във тази тема levski/viewtopic.php?f=1&t=18015&st=0&sk=t&sd=a и после ако желаеш може да поспорим,както си трябва ;)
Последна промяна от SAMP на 02 юли 2009 23:34, променено общо 1 път.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 23:25

Аз пък си мисля,че вземем ли и класен нападател,ще добутаме поне до плейофите на ШЛ!В отбора според мене има доста потенциал,просто трябва да се развие правилно.Аз съм доволен,че не продаваме никой на всяка цена и по този начин си запазваме колектива,който взе титлата,па макар и с клизма.На тоя отбор му трябват максимум 3 нови КАЧЕСТВЕНИ играча и ставаме чудни!(единия вече го имаме,ако приемем че Бардон вече е при нас)!
Изображение

kroko1914
Контакти:

Мнениеот kroko1914 » 02 юли 2009 23:27

Много исках да вземем "Кривия", но мисля, че Бардон е чудесно попълнение. Сега остана нападател и защитник!

apostola13
Контакти:

Мнениеот apostola13 » 02 юли 2009 23:32

mersi sedrik.....aide sega oshte edni grupi:)))))))))

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 юли 2009 23:33

apostola13, пиши на Кирилица!

ss_L
Контакти:

Мнениеот ss_L » 02 юли 2009 23:42

Не те нападам!!!Аз просто искам най доброто за моя любим ЛЕВСКИ,и като виждам че не върви и нещо куца си го казвам,и то е че играем на мускули без идея ! :cry:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 02 юли 2009 23:44

Седрик е с класа над Кривия, да ме извинят всички фенове на Алекс, както му викат сега!
Кривия е по-ефектен, но Бардон е много по-ефективен!!
Лъчо също показа с младежкия национален, че може да играе на тази позиция (и то срещу евреите - с 5-6 звезди, играещи и при мъжете). Според мен, проблемът с него е, че го пускат бег или на дефанзивна позиция (както беше и с Дарко)

Защитници също трябват - в действителност само Рабех е играч годен за Евротурнирите (и то когато не е контузен или пиян)!
Милиев и Генев са още далеч от това ниво и се съмнявам, че някога въобше ше го стигнат!!!
Бистрон е ясен...
Бунзукан не се знае в какво състояние е!

Върни се в “Архив”