Мнениеот Sagittarius » 04 юли 2009 17:02
Да,вярно е,"Нафтекс България Холдинг" е мисля 2-ри или 3-ти най-голям данъкоплатец на Варна.Това обаче няма никакво значение за спорта и в частност футбола.Каквото Митьо Събев е пипнал го е разрушил.Взе 34% от Спартак,сега това им е докарало дълг от 5 млн.лева и поредица изпадания в Б група след "инвестицията".Купи Нефтохимик,готов отбор на ниво медали и го загроби с изпадане и антирекорд-изпадане с бюджет от 6 млн. тогава!Събев е некъдърник и един от гробокопачите на българския футбол,от тези хора и ръководители,които само рушат,съсипват,затриват на хората труда и мечтите.Само факта,че иска да закрива отбор като Нефтохимик го прави най-големия вредител на футбола изпреварвайки Митьо Селския от Крумово(Ботев все пак съществува) и Боби Перуката и Бананев(които криминално изхвърлиха Берое от А група за сметка на цървулите от Петрич).Нищо не му пречи на Митьо Събев да продаде Нефтохимик за 1 лев или да подари акциите на общината,ще се намери собственик....ааааа,не иска,там е раковничето,не иска,защото Нафтата е отбора нс Бургас и хората го обичат,ако съществува винаги ще тика в калта помиярите от Вихър Айтос,които са 200 пайтака на кръст въпреки безплатните кебапчета,сандвичи и лимонади....Жалък Събев,смешен,но както в Стара Загора изритаха Бананев и възкръснаха,така и Бафтата ще се оправи и ще затрие в калта смешниците от Айтос-измисления селски отбор
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...