ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 29 окт 2011 11:02

г-н Христов, когато Аз вляза във форума на ЦСКА, и почна да се заяждам като тоя онкоболен нещастник TV-незнам си какъв, най-малкото ми трият коментарите :!:

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 29 окт 2011 11:37

според мен, сега и журналистите симпатизиращи на ЛЕВСКИ, не бива да си мълчат относно клането което Тасков извърши с ЛЕВСКИ. Колкото повече шум се вдигне-толкова по-добре-малко или много това ще има психологическо въздействие върху съдиите, и в следващите мачове на ЦСКА, те ще бъдат по-стриктни и няма да смеят да ги подпират, или поне не толкова нагло както снощи направи Тасков. Трябва и ръководството на Левски да излезе с много остра позиция по въпроса. Също така е крайно време, Цска да спрат да си избират сами съдиите за възловите им мачове. Беше назначен друг съдия за дербито, те натиснаха съдийската комисия да го смени и си сложиха Таско.ГРУБА ГРЕШКА на Батков че си затрая и не реагира! Гриша Ганчев и Домусчиев никога не биха допуснали такова нещо! НИКОГА! Е са ша видите Цска като отиде в Ловеч- там ще им свири или Станислав Тодоров или Пастата ,които са хора на Литекс.А наще баламурници Гонзо и Батков, мълчат и лапат мухите! ТЪПАЦИ!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 окт 2011 11:37

ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:в крайна сметка, тая победа на ЦСКА просто запази интригата :mrgreen: . ЛЕВСКИ влиза в лесна серия следващите девет кръга, с новия треньор нищо чудно да взем всички мачове чак до гостуването в Ловеч. Цска и Лудогорец имат пряк мач по между си, Цска има гостуване в Ловеч, Лудогорец гостува в Бургас...т.е. още на полусезона може да сме на две-три точки от двата отбора...само Литекс ме притеснява,да не почнат с техните си номера:)

Запазва интригата за 5то място :mrgreen: Ей са като ви цепнат и Берое че и Локо ПД ще си седнете на задника! Имам чувството че колкото повече ви бият толкова по-големи оптимисти ставате! :mrgreen:
А относно новия тренъор - още не съм видял лента извънредно в Гонг така че не таете големи надежди :mrgreen:

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 29 окт 2011 11:43

runnersa написа:
ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:в крайна сметка, тая победа на ЦСКА просто запази интригата :mrgreen: . ЛЕВСКИ влиза в лесна серия следващите девет кръга, с новия треньор нищо чудно да взем всички мачове чак до гостуването в Ловеч. Цска и Лудогорец имат пряк мач по между си, Цска има гостуване в Ловеч, Лудогорец гостува в Бургас...т.е. още на полусезона може да сме на две-три точки от двата отбора...само Литекс ме притеснява,да не почнат с техните си номера:)

Запазва интригата за 5то място :mrgreen: Ей са като ви цепнат и Берое че и Локо ПД ще си седнете на задника! Имам чувството че колкото повече ви бият толкова по-големи оптимисти ставате! :mrgreen:[/quot

с новия треньор, взимаме и четирите мача до края.Конкурентите въртят самоубийствени хиксове, и както казах, полусезона го завършваме на две или три точки зад първия.На 5-то място незнам кой ще бъде...може би Литекс, със Наско Джамбазки треньор,петото место ще им приляга :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 окт 2011 11:48

ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:
runnersa написа:

Запазва интригата за 5то място :mrgreen: Ей са като ви цепнат и Берое че и Локо ПД ще си седнете на задника! Имам чувството че колкото повече ви бият толкова по-големи оптимисти ставате! :mrgreen:[/quot

с новия треньор, взимаме и четирите мача до края.Конкурентите въртят самоубийствени хиксове, и както казах, полусезона го завършваме на две или три точки зад първия.На 5-то място незнам кой ще бъде...може би Литекс, със Наско Джамбазки треньор,петото место ще им приляга :mrgreen:

Ок ще поживеем ще видим аз след мача с Литекс слушах как взимате всичко до края даже няма нужда от теми за мачовете щото няма да има интрига :mrgreen: А за новия тренъор - докато не го видя не вярвам! :mrgreen:

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 29 окт 2011 11:53

РАНЪРС-е, ти преди началото на сезона твърдеше че Цска били едва ли не сигурен шампион, ама ето че след 11-ти кръг са на второ място да ги еВа :lol: ....

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 окт 2011 11:56

ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:РАНЪРС-е, ти преди началото на сезона твърдеше че Цска били едва ли не сигурен шампион, ама ето че след 11-ти кръг са на второ място да ги еВа :lol: ....

На 2ро :o Я си сложи очилата и пак погледни класирането! А и с оглед че никой не слагаше в сметките Лудогорец в началото беше нормално да ги слагам там! Само не ми казвайте че вие преди сезона сте очаквали да се борят за титлата! ;)

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 29 окт 2011 11:57

споко бре-не се ядосвайте :lol: Сега нас ни порязаха, утре тях ше ги резнат в Ловеч, и те така :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 окт 2011 11:57

ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:според мен, сега и журналистите симпатизиращи на ЛЕВСКИ, не бива да си мълчат относно клането което Тасков извърши с ЛЕВСКИ. Колкото повече шум се вдигне-толкова по-добре-малко или много това ще има психологическо въздействие върху съдиите, и в следващите мачове на ЦСКА, те ще бъдат по-стриктни и няма да смеят да ги подпират, или поне не толкова нагло както снощи направи Тасков. Трябва и ръководството на Левски да излезе с много остра позиция по въпроса. Също така е крайно време, Цска да спрат да си избират сами съдиите за възловите им мачове. Беше назначен друг съдия за дербито, те натиснаха съдийската комисия да го смени и си сложиха Таско.ГРУБА ГРЕШКА на Батков че си затрая и не реагира! Гриша Ганчев и Домусчиев никога не биха допуснали такова нещо! НИКОГА! Е са ша видите Цска като отиде в Ловеч- там ще им свири или Станислав Тодоров или Пастата ,които са хора на Литекс.А наще баламурници Гонзо и Батков, мълчат и лапат мухите! ТЪПАЦИ!

Тасков снощи беше като див самурай-като извади един як меч, па почна да коли, коли..чак от екрана ми кръв покапа!

Що си мисля, че някой във форума беше написал, че Тасков е бил по 3 години и в Левски, и в ЦСКА, като юноша :roll: :roll:

А иначе, на калпавият водолаз са му виновни водораслите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 окт 2011 11:59

santiliana написа:Какъв Таско ви е виновен бе хора? Вие нормални ли сте? Кьорави ли сте та не виждате, че ние нямаме отбор бе пичове? Ами къде ни е треньора? Къде е играта, къде е тактиката, ами те една смислена атака нямаха. Не, не, не- няма такива недоразумения. Край, дотук бях, **** съм им *****та майна и на Гонзо, и на Батков...Господ да ги накаже тия убитаци, провалиха отбора и го превърнаха в една пародия...

Единственото смислено мнение за мача :!: :!: :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”