28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Победа за ЦСКА
67
67%
равен
11
11%
Победа за Левски
22
22%

Общо гласове: 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Ако дербито бе свирено от англичанин!

Мнениеот megan fox » 29 окт 2011 10:00

stannn написа:Ако дербита бе свирено от англичанин и двата отбора щяха да завършат с не повече от 6-7 човека.

Това е невъзможно! Ако един отбор остане с по-малко от 8 играча на терена мача се прекратява, а другият отбор побеждава служебно! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Re: 28.10.2011 г. - ЦСКА - Левски !Бъди един от нас !

Мнениеот luddeN » 29 окт 2011 10:03

fen0212 написа:Момчетата играха ,както ги научи Радуканов --по едно полувреме и после треперене.И много индивидуална игра.Ако с това се справи Пенев - цена няма да имаме.Все пак всички играха много нахъсано и това ми хареса.

Много добре казано ! Браво !
Яд ме е само за "невероятния" ни "синхрон" :idea: :( Ужс :(
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 окт 2011 10:04

megan fox написа:
stannn написа:Ако дербита бе свирено от англичанин и двата отбора щяха да завършат с не повече от 6-7 човека.

Това е невъзможно! Ако един отбор остане с по-малко от 8 играча на терена мача се прекратява, а другият отбор побеждава служебно! ;)

[offtopic]Правилото не беше ли за по-малко от СЕДЕМ играча? :? Спомням си един мач Колумбия 2-0 Чили (май беше в квалификациите за СП 2006), когато Чили останаха със 7 души, но мачът не беше прекратен.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 окт 2011 10:09

Колкото до английския съдия, мисля, че адски много някои хора надценяват съдиите от тази страна. Футболните фенове, които често гледат Премиършип, ще се съгласят с мен, че голям брой мачове са били опорочавани от тамошните съдии - последният пример е КПР - Челси. Не мисля, че англичанин би се справил кой знае колко добре с този мач, пък и не мисля, че Тасков повлия на резултата, макар че имаше грешки.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 окт 2011 10:18

luddeN написа:
fen0212 написа:Момчетата играха ,както ги научи Радуканов --по едно полувреме и после треперене.И много индивидуална игра.Ако с това се справи Пенев - цена няма да имаме.Все пак всички играха много нахъсано и това ми хареса.

Много добре казано ! Браво ! Яд ме е само за "невероятния" ни "синхрон" :idea: :( Ужс :(

И аз се присъединявам към това мнение - затворената ни игра през втората част и разпокъсването й, причинено от смените, силно ми напомнят за мачовете срещу Локо Сф, Калиакра и Берое от този сезон, както и за някои срещи от миналия. Ясно е, че това не може да се промени толкова бързо, но няма дълго нещата да останат така - ако не още в следващите мачове, то поне за началото на пролетния полусезон ще има напредък в тази насока. ;)

П.П. Междувременно се надявам в мача с Лудогорец Монтана да повторят резултата от гостуването си в Ловеч и всичко ще се нареди прекрасно. :mrgreen:

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 29 окт 2011 10:21

obi4am_pirin написа:Трябваше да изгони Милиев Старокин и Грийн от Левски!Стоянов и Галчев от ЦСКА!Отделно Йовов и Гаджев псуваха като пълни селяци каквито вероятно са!Ако мача бе свирен от английски съдия тези всичките хубавци нямаше да изкарат целия мач!Не се видят колко са зле всичките а всеки си измива ръцете с другите!За това няма развитие!

Изпуснал си и Тошко Янчев не че е от голямо значение ама нали гледаш да си точен ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2011 10:22

Английските съдии със сигурност не са най-добрите в света, но псуване, спорене, груби влизания и жестове за даване на картони - просто изхвърчаха всичките до един. Жалко, че нашите за това нямат голяма смелост, иначе Тасков свири мача много добре.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 29 окт 2011 10:24

И не мога да разбера някой хора за какво коментирате толкоз съдийството погледнете играта на двата ни гранда умрели и двата ама малко по малко умрелия и идейния спечели макар че другия повече владееше топката ама нямаше и на идея как да я вкара във вратата ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 окт 2011 10:25

msm написа: Имаше един момент от мача в който Т.Янчев три пъти по ред се опитваше да подаде на съотборник , и трите пъти я подаде на син играч. Дребни но досадни грешки, които развалят качеството на играта, както и неината динамика. Хубавото е, че никоя от тях не бе фатална.

Същото нещо казах и аз в един от постовете си..
RedeviL написа: ..Янчев всеки път като се протегнеше за топката тя попадаше в играч на Левски.. :)

.., но ме изкараха, че говоря пълни глупости.. :mrgreen:
AnalBreaker написа:Какви глупости говориш? :shock: Янчев държа отбора отзад! Ако не беше той умрелият Левски щеше да ни вкара 2-3 гола

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 29 окт 2011 10:28

AN71 написа:И не мога да разбера някой хора за какво коментирате толкоз съдийството погледнете играта на двата ни гранда умрели и двата ама малко по малко умрелия и идейния спечели макар че другия повече владееше топката ама нямаше и на идея как да я вкара във вратата ;)

Еми обсъждаме съдията в момента, иначе това дерби умря много отдавна...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Архив”