АЛА-БАЛА!
http://www.ole-bg.com/39498.html
ТИМ маха Черно море от Варна
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ТИМ маха Черно море от Варна

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)
Sole написа:Не може един клуб да иска да бъде сред лидерите в първенството и да играе в Европа,а да няма стадион за това! На Варна и трябва стадион лицензиран от УЕФА.
Много си прав,приятелю.Това е срамота за Варна,като град,не говоря конкретно за отбора.
Само Черно море.
- aide_morqci
- Контакти:
Аз не вярвам че ще избират друго място за стадион,но просто нещата много се забавиха.Ако скоро няма да продължават със строежа,поне да пипнат малко стадион "ТИЧА" .Няма друг град в Булгария кадето:
1.Футболен клуб и Община да се разбират помежду си
2.Футболния клуб да има реални средства
3.Да е започнат строеж на стадион /а не само да се приказва за това/
4.Варна си е втория град в България по население /новия стадион според мен ще има доста добра посещаемост/
Баси да излязат и да кажат от Морето какво правим.И тази година ще играем извън Варна в ЛЕ .
1.Футболен клуб и Община да се разбират помежду си
2.Футболния клуб да има реални средства
3.Да е започнат строеж на стадион /а не само да се приказва за това/
4.Варна си е втория град в България по население /новия стадион според мен ще има доста добра посещаемост/
Баси да излязат и да кажат от Морето какво правим.И тази година ще играем извън Варна в ЛЕ .

Аз също искам да видя един хубав стадион във Варна и да си ходим на мачове по 10 000,а на дербита и по повече така също и за ЛЕ.А сега бъхтим в Бургас който пак не е много далеч,а да не говорим до София колко часа е,но нека да мачкат ще ходим в Бургас.Но ако се построи в близките години в ЛЕ може да се събират около 30 000 защо пък не.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- aide_morqci
- Контакти:
more написа:Аз също искам да видя един хубав стадион във Варна и да си ходим на мачове по 10 000,а на дербита и по повече така също и за ЛЕ.А сега бъхтим в Бургас който пак не е много далеч,а да не говорим до София колко часа е,но нека да мачкат ще ходим в Бургас.Но ако се построи в близките години в ЛЕ може да се събират около 30 000 защо пък не.
Със сигурност за по важните мачове новия стадион ще се пълни.Нали се сещаш как за мачовете със ЦСКА и ЛЕВСКИ стад. ТИЧА се затваря половин-един час преди началото

- Sagittarius
Ние сме уникален случай в днешно време.Няма друг стадио нв България,който да се затваря 40 минути преди мач,защото няма места
.Спомняме си,че в два мача се случи това,като при единия случай навън според очевидци са останали ни повече,ни по-малко от 5 000 души!Няма просто такава ситуация в България другаде,където на мач не могат да отидат всички желаещи
.Затова трябва да се направи нещо по въпроса с Тича и то бързо,първостепенно,преди големия стадион.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
more написа:Аз също искам да видя един хубав стадион във Варна и да си ходим на мачове по 10 000,а на дербита и по повече така също и за ЛЕ.А сега бъхтим в Бургас който пак не е много далеч,а да не говорим до София колко часа е,но нека да мачкат ще ходим в Бургас.Но ако се построи в близките години в ЛЕ може да се събират около 30 000 защо пък не.
Приятели, стига с тази Л.Е., Л.Е. Ако не от 2010, то от следващата година ще говорим за Шампионска лига ! Помнете ми думите.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Каквото и да говорим без стадион футболът във Варна няма бъдеще.Камо ли да говорим за Шампионски титли, ЛЕ и въобще за мачове в Европа.
Sole написа:Каквото и да говорим без стадион футболът във Варна няма бъдеще.Камо ли да говорим за Шампионски титли, ЛЕ и въобще за мачове в Европа.
Така е! Смятам, че ако покажем, в което не се съмнявам, добри игри в Европа, то собствениците на клуба ще форсират изграждането на стадиона.
Успех Моряци!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
зеления написа:Sole написа:Каквото и да говорим без стадион футболът във Варна няма бъдеще.Камо ли да говорим за Шампионски титли, ЛЕ и въобще за мачове в Европа.
Така е! Смятам, че ако покажем, в което не се съмнявам, добри игри в Европа, то собствениците на клуба ще форсират изграждането на стадиона.
Успех Моряци!
Аз пък си мисля, че въпреки добрите игри които ще покажем /защото не се съмнявам в това /, много трудно ще се продължи строежа на стадиона. Имам бегъл поглед върху строителството във Варна и за момента по сериозни строежи са само двата мола и те вървят само и само двете водещи строителни фирми да не си загубят и последните кадри / до колкото знам работят на фитка /. Така, че колкото и да ми се иска, лично мое мнение си е че строежът ще се забави / това са си 70милиона евро !!!!! / и ако тръгне даже след година ще си е успех. Но.............нека стиснем палци и каквото сабя покаже.