Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: По RING.BG на живо утрешната контролна среща на Левс

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2009 14:55

DrAvalanche написа:Щом си толкова навътре в нещата я обясни поради какви причини е еднаква цената да предаваш от Австрия и от Самоков за България, как става ценообразуването.?

Всяка една телевизия има служебен канал, за който плаща годишна такса.
Този служебен канал го полазва от всяка точка на Европа.
Изображение

Потребителски аватар
Боратко
Контакти:

Re: ЕДНИЧКИЯТ НИ НАПАДАТЕЛ СЕ КОНТУЗИ

Мнениеот Боратко » 02 юли 2009 14:57

Не само едничкият ни нападател се е контузил,контузен е и треньорчето ни:

........Президентът на Рилски спортист започнал да спори с Емил Велев за някакъв футболен мач между двата отбора, несправедливо спечелен от Лефски с купен съдия. Кокала естествено оборил твърденията на Юри Галев, който при липсата на други аргументи просто станал от масата и стоварил юмрука си върху наставника на Лефски.

"Байко полудя, започна да псува и да нарича Кокала говедо. Добре, че беше Боримиров да го усмири"............................

Малеее,страх!!!!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 юли 2009 15:13

PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:Щом си толкова навътре в нещата я обясни поради какви причини е еднаква цената да предаваш от Австрия и от Самоков за България, как става ценообразуването.?

Всяка една телевизия има служебен канал, за който плаща годишна такса.
Този служебен канал го полазва от всяка точка на Европа.

:) Само дето едното е на 150км а другото на 800... Само дето в едното нощувката струва 20лв, в другото 60 евро. Само дето в едното ядеш в ресторанта за 10лв, в другото за 20 евро... Въобще не можеш да ме убедиш, че в Австрия ще отразят контрола горе долу за същите пари като в България!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2009 15:35

bigbonusprize написа::) Само дето едното е на 150км а другото на 800... Само дето в едното нощувката струва 20лв, в другото 60 евро. Само дето в едното ядеш в ресторанта за 10лв, в другото за 20 евро... Въобще не можеш да ме убедиш, че в Австрия ще отразят контрола горе долу за същите пари като в България!

Почваш да смесваш нещата.
Говорим само за служебния канал за транслиране на сигнал.
Начина по който се транслира сигнал от центъра на София до студиото на Ринг по нищо не се различава от начин по който се транслира от Австрия :!:
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 юли 2009 15:40

PFC Litex написа:
bigbonusprize написа::) Само дето едното е на 150км а другото на 800... Само дето в едното нощувката струва 20лв, в другото 60 евро. Само дето в едното ядеш в ресторанта за 10лв, в другото за 20 евро... Въобще не можеш да ме убедиш, че в Австрия ще отразят контрола горе долу за същите пари като в България!

Почваш да смесваш нещата.
Говорим само за служебния канал за транслиране на сигнал.
Начина по който се транслира сигнал от центъра на София до студиото на Ринг по нищо не се различава от начин по който се транслира от Австрия :!:

Нали в началото казахме, че не излъчват контролите на ЦСКА, защото ще им излезе по-скъпо и не могат да го покрият с реклами. Рално транслацията не е целият разход.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2009 15:45

bigbonusprize написа:Нали в началото казахме, че не излъчват контролите на ЦСКА, защото ще им излезе по-скъпо и не могат да го покрият с реклами. Рално транслацията не е целият разход.

По скъпо ще им излезе заради по високия стандарт в Австрия, което си и споделил, но специално за транслацията на сигнала няма разлики.

Всяка една медия си заплаща годишна такса за наем на транспортдер и го ползва от всяка точка, от която има достъп до него.

Ринг все още прохождат в тази сфера, а и за първото тримесечие са яко на загуба и това е причина за същото, че се отказаха да излъчват контроли извън България;)
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 юли 2009 15:54

Аз лично говорех за разходите като цяло. От сигнали много много не разбирам, но съм склонен да ти вярвам. Звучиш като човек, който разбира :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2009 15:58

Споделих на предната страница, че се занимавам именно с телевизия, но това не е повод да се пъча пред някой. ;)
Споделям нещата как седят чисто технически и финансово, а сега, че бирата на Боровец е 5 лева а в Австрия 10 на всеки е ясно.

Собственикът на "Ринг" и ТВ2 със загуба от над 44 млн. долара

След тези цифри естествено е да свият разходите още ;)
Изображение

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 02 юли 2009 16:11

Чакайте сега. Нещо не ми е ясно. Мача по ТВ ли ще го дават или ... ?
Ако ще го дават по ТВ от колко часа е?

Потребителски аватар
124

Re: ЕДНИЧКИЯТ НИ НАПАДАТЕЛ СЕ КОНТУЗИ

Мнениеот 124 » 02 юли 2009 16:12

ivo_gf написа:
bluehooligan написа:Борат веднага да купува нападател, че утре след контролата със сърбите ще ни лъсне и на нас дупето!

То отдавна ви е лъснало да ви кажа аз... Просто сега очаквам да сте си с гол гъз нонстоп в евротурнирите. Това, което бихте си помислили всички - ех тоя долвн чорбар - е не съм чорбар. Просто реалист човек - толкова слаб отбор с още по-слаб треньор - не ми се мисли какво ще се случва само след около месец и половина.... Много жалко за Бг футбола, но....

Айде първо да бием барем някой четвъртодивизионен тим в контрола,пък после да коментираме Левски,а?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”