Толкова години си мислех, че простотията ти има граници ,обаче ти винаги намираш начин да ме опровергаеш. Вси си мислех, че големите медии, в които работиш ще променят дребнавото ти селяшко мислене, че ще се отърсиш от евтината запалянковщина и ще започнеш дса се занимаваш с достойни и стойностни неща. Да, ама не-както би възкликнал един наш небеизвестен телевизионер. Ти продължаваш с елементарните провокации, които пораждат и подлаждат клубната омраза. Какво удовлетворение от професионална гледна точка ти донесе материала за французина? Какво показа-че в ЦСКА са некомпетентни? Това го знаят и пингвините по полюса. Че се работи непрофесионално?- мерси, че ми светна крушката-аз си мислех, че в ЦСКА всички са по-професионалисти и от Алекс Фергюсън...
Не, нищо такова не показваш, господин "професионалист". Чрез елементарната си провокацийка печелиш нова порция одобрение от сините лумпени и нова порция омраза от червените лумпени.
А къде остава професионализма??? Или какъв професионализъм, на тъпи селяни като нас българите какъв професионализъм да предложиш-толкова заслужаваме....
Само не ми е ясно, този, който ти плаща как живее със себе си, как гледа приятелите в очите си /сред които има фенове на много отбори/ , как иска уважение, след като помага простотията, омразата и посредствеността да се вихри благодарение на таква създания като теб.
До Валентин Грънчаров
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bluehooligan
- Контакти:
Re: До Валентин Грънчаров
ЛЕВСКИ ВЗИМА ИГРАЧ НА ЦСКА, ЩЕ ГО ПРАВИ ШОУМЕН
Валентин Грънчаров 2 юли 2009 13:09
Валентин Грънчаров 2 юли 2009 13:09
аз съм син ама не съм лумпен разбирам те но това е негова работа все пак е журналист просто не му ги чети както аз правя с г-н ГЕОРГИ АТАНАСОВ.РАЗБЕРИ ПИЧ ТЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАТ.
LEVSKI_FOREVER
Не знам. Присмял се хърбел на щърбел. Явно Вальо е много доволен от мегатрансфера на Чипилов. Стига гледал в чуждата паница, че горещата чорба ще те опари! 

Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
Абе вършел си работата... После що стават побоищата... Трябва пример, трябва от някъде да се почне. Какъв пример дава тоя ???? Такъв, че всеки втори е готов да му смачка физиономията. Това ли трябва да е водещото-дай да насадим омраза, пък после като ни бият, да показваме кокко сме велики и добри. Трябва малко да се поспрат, особено тия с крайните си мнения, основани на фанатична запалянковщина. Тоя ироничен материал какво показва??? Не били плащали за трансфери-щото Левски се скъсаха да плащат сигурно. Хайде да не продължавам, че ще трябва да влизам в тона му, а е под достойнството ми.
Абе, чорбарчета, добре, че е Гонг, за да има къде да се правите на "принципни" и на много почтени спрямо другите. Защо това храчене срещу Грънчаров не го пренесете срещу Георги Атанасов. Значи Грънчаров сеел омраза, а Атанасов не? Така ли? Защо сте толкова примитивни, не мога да разбера. Всеки си има право на мнение. След като това на Грънчаров не ви харесва, защо изобщо го четете?
Грънчаров ви дразни с това жълто материалче, но Александров не ви дразни за материала с Любляна. Или не е истина, че Грег тренира с цска ?
- Pro-European
- Контакти:
До автора на темата.
Мисля, че не си разбрал добре статията.
Дори да има лека закачка към ЦСКА, статията повече е авто-хумор спрямо Батков, който не отделя пари за трансфери и по тази причина могат да се очакват самодейци като въпросния французин.
Критиката към Вальо е незаслужена - той е журналист, както и останалите от екипа.
Мисля, че не си разбрал добре статията.
Дори да има лека закачка към ЦСКА, статията повече е авто-хумор спрямо Батков, който не отделя пари за трансфери и по тази причина могат да се очакват самодейци като въпросния французин.
Критиката към Вальо е незаслужена - той е журналист, както и останалите от екипа.
Авторът на темата: Ще спре ли..
- a boy named goo
- Контакти:
За съжаление почти всички родни журналисти са така, дори си мисля, че всъщност Грънчаров не е чак толкова краен. Нека например видим материалите на Донабалон, където омразата към ЦСКА е изключително явна. Тук доста често съм казвал, че не може да се иска европейско държание от феновете,при положение, че няма такова от страна журналистите, как очакваме да разбирателство между футболните привърженици, като родните медии постоянно насаждат омраза между тях.
Въпреки всичко си мисля, че Грънчаров е добър журналист, дори и да првовокира цесекарите, не съм забелязал да е преминавал границата на добрия тон.
Въпреки всичко си мисля, че Грънчаров е добър журналист, дори и да првовокира цесекарите, не съм забелязал да е преминавал границата на добрия тон.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”