Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo_gf
Контакти:

Re: ЕДНИЧКИЯТ НИ НАПАДАТЕЛ СЕ КОНТУЗИ

Мнениеот ivo_gf » 02 юли 2009 13:56

bluehooligan написа:Борат веднага да купува нападател, че утре след контролата със сърбите ще ни лъсне и на нас дупето!

То отдавна ви е лъснало да ви кажа аз... Просто сега очаквам да сте си с гол гъз нонстоп в евротурнирите. Това, което бихте си помислили всички - ех тоя долвн чорбар - е не съм чорбар. Просто реалист човек - толкова слаб отбор с още по-слаб треньор - не ми се мисли какво ще се случва само след около месец и половина.... Много жалко за Бг футбола, но....

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 юли 2009 14:03

ние тва си го знаем нецесекарино ама не разбрах точно твоята оценка критична ли беше или.......................аз не съм от левски аз съм от анти ЛЕВСКИ
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 02 юли 2009 14:06

ivo_gf написа:
bluehooligan написа:Борат веднага да купува нападател, че утре след контролата със сърбите ще ни лъсне и на нас дупето!

То отдавна ви е лъснало да ви кажа аз... Просто сега очаквам да сте си с гол гъз нонстоп в евротурнирите. Това, което бихте си помислили всички - ех тоя долвн чорбар - е не съм чорбар. Просто реалист човек - толкова слаб отбор с още по-слаб треньор - не ми се мисли какво ще се случва само след около месец и половина.... Много жалко за Бг футбола, но....

Не се прави на остроумен ами си гледай твоя отбор, който и да е не ме интересува....като е слаб Левски не го гледай и не чети за него....... :!: :!: :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден!

Мнениеот Pro-European » 02 юли 2009 14:11

ГОНЗО, честит рожден ден!

Пожелавам ти бързо да се оправиш и скоро да те видим на терена.
За да водиш най-силната атака в България!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: По RING.BG на живо утрешната контролна среща на Левс

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2009 14:18

DrAvalanche написа:
PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:Ами транслацията на сигнал от Австрия струва пари, плюс разходи за изпращане на екип, техника. Явно не могат да покрият с реклами и затова

Колкото струва транслацията от Самоков, толкова струва и от Австрия ;)

Сигурно е така щом казваш. Ти явно си компетентен си по всички теми.

Приеми, че работя именно в телевизия, в коя не е важно, но не се разочаровай един ден може и да искаш да пишеш в този форум и без да се заяждаш, а до тогава продължавай в същият дух ;)
Изображение

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 02 юли 2009 14:23

ivo_gf написа:

То отдавна ви е лъснало да ви кажа аз... Просто сега очаквам да сте си с гол гъз нонстоп в евротурнирите. Това, което бихте си помислили всички - ех тоя долвн чорбар - е не съм чорбар. Просто реалист човек - толкова слаб отбор с още по-слаб треньор - не ми се мисли какво ще се случва само след около месец и половина.... Много жалко за Бг футбола, но

Не знам за нашия отбор - факт е, че в директния двубой размаза вашия и стана шампион!! Ако Левски е слаб, какво да кажем за четирибуквието?! :lol: Вчера падна от отбор на две годинки ;) А какво ли ще бъде в евротурнирите?! Да-аааа, много жалко за българския футбол........

heckler
Контакти:

Мнениеот heckler » 02 юли 2009 14:25

Явно е, че Ринг изгражда нов имидж с нови средства. Аз се радвам, че има медия, която предава контроли и мачове на юношите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2009 14:39

The deacon написа:
ivo_gf написа:

То отдавна ви е лъснало да ви кажа аз... Просто сега очаквам да сте си с гол гъз нонстоп в евротурнирите. Това, което бихте си помислили всички - ех тоя долвн чорбар - е не съм чорбар. Просто реалист човек - толкова слаб отбор с още по-слаб треньор - не ми се мисли какво ще се случва само след около месец и половина.... Много жалко за Бг футбола, но

Не знам за нашия отбор - факт е, че в директния двубой размаза вашия и стана шампион!! Ако Левски е слаб, какво да кажем за четирибуквието?! :lol: Вчера падна от отбор на две годинки ;) А какво ли ще бъде в евротурнирите?! Да-аааа, много жалко за българския футбол........

Тъпанар,виж какво е казал човека,че не е от ЦСКА!Ама вие нали сте си свикнали на всяка критика против вас,да ни намесвате ние! :evil:
П.П Ако всички левскари като тебе ги задоволяват фактите,че сте били един ужасно слаб ЦСКА и че сме паднали от отбор на 2 годики в контрола,значи отбора ти има огромно бъдеще........
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 юли 2009 14:41

PFC Litex написа:Приеми, че работя именно в телевизия, в коя не е важно, но не се разочаровай един ден може и да искаш да пишеш в този форум и без да се заяждаш, а до тогава продължавай в същият дух ;)

Приемам единствено почерпки в наливна форма, а в телевизия може да работиш и като хигиенист, шофьор, охрана, секретарка и т.н. Пиша си в този форум и без да се заяждам, зависи от ситуацията, потребителя и т.н. Щом си толкова навътре в нещата я обясни поради какви причини е еднаква цената да предаваш от Австрия и от Самоков за България, как става ценообразуването.?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 02 юли 2009 14:46

Не знам за нашия отбор - факт е, че в директния двубой размаза вашия и стана шампион!! Ако Левски е слаб, какво да кажем за четирибуквието?! :lol: Вчера падна от отбор на две годинки ;) А какво ли ще бъде в евротурнирите?! Да-аааа, много жалко за българския футбол........[/quote]
Тъпанар,виж какво е казал човека,че не е от ЦСКА!Ама вие нали сте си свикнали на всяка критика против вас,да ни намесвате ние! :evil:
П.П Ако всички левскари като тебе ги задоволяват фактите,че сте били един ужасно слаб ЦСКА и че сме паднали от отбор на 2 годики в контрола,значи отбора ти има огромно бъдеще........[/quote]

Тъпанар си ти и кой ти дава право да говориш така?! Прочети писанията на лекето, което казва, че не е от цдна и кажи какъв е според теб?! И с ръка на сърцето - има ли провокация и заяждане в поста му?!! Колкото до моя отбор - не се тревожи за него!!! Тревожи се за твоя, защото е супер жалък в момента!!!

Върни се в “Архив”