Единият иска пари, другите искат силна и независима ултра трибуна. Кратко, точно и ясно.Red Warrior написа:Така и не разбрах какво толкова делите с Дучето? От 10 години съм сменил сектор "Г" с "В" и "А" и не съм наясно за какво се борите по между си. Само виждам, че им правите голям кеф на сините приятелки![]()
Утре всички на стадиона и САМО ЦСКА!!!
"Офанзива" излезе с позиция преди дербито:
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: До всички червени фенове!!!
- blue SASHO77
- Контакти:
Червени_шампиони написа:ЦСКА-р написа:Утре 100% са надвикани. САМООООООО ТИ... ВЪВ СЪРЦАТА НИИ, ЗА ТЕБЕ ПЕЕМЕ, ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМЕ, ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕММММММММММ!
Утре 100% няма да сме повече от 8000 човека целия стадион.
Гаранция!!!
САМО ЛЕВСКИ
АЙДЕ АРМЕЙЦИИИИИИИИИИИИ !!!
- florentin_petre
- Контакти:
rzEtw написа:Единият иска пари, другите искат силна и независима ултра трибуна. Кратко, точно и ясно.Red Warrior написа:Така и не разбрах какво толкова делите с Дучето? От 10 години съм сменил сектор "Г" с "В" и "А" и не съм наясно за какво се борите по между си. Само виждам, че им правите голям кеф на сините приятелки![]()
Утре всички на стадиона и САМО ЦСКА!!!
Пари, Власт, Трибуна то тея момчета не са за сектор Г, а за парламента

Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
mironi88 написа:cska_90 от доста време се дразня на твоите постове въпреки, че предполагам си не по малък армеец от мен. Днеска, след близо година и нещо най-накрая написа нещо смислено. Нещо, което не подтиква към насилие, към бойкоти и към насаждане на напрежение. Браво. Искрено съжалявам, че пустия ми студентски живот не ми позволява утре да дойда и може и по телевизията да не гледам мача, защото ще се чувствам кофти, че съм си изоставил отбора. Но се надявам утре наистина да загърбите манията си за тази според мен "куха" власт и да подкрепите момчетата, както само вие можете. Не съм от най-големите фенове на Офанзива по ред причини, но е факт, че страстта в сектора идва от тях. Просто трябва да работят повече в посока единство на Север, а не както вчера да подтикват към обратното. И то преди дербито. Успех момчета утре. Сега искам ако може да направим една виртуална агитка в тези късни доби и...
Дааааа запеееееем, дружно песента...
Тия дни може малко да поспорим по въпроса, защото поне според мене имаш мааалко грешна престава за нещата!!! И както виждаш пак компромиса е от същата страна!!!!
Айде успех!!!!!!

- POPCORN
- Контакти:
не е важно количеството, а качеството

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Затваряме офисите в 16:00 и към стадиона .............. Докато сърцето бие то мач на ЦСКА срещу Левски не бух изпуснал !!!!!! 

Привърженици на левски са откраднали една от предишните хореографии на ЦСКА... Това ще се види по време на втората им хореография...Е това е резултата от филма КОЙ ДА ДЪРПА ЧЕРГАТА НА СЕВЕРНАТА ТРИБУНА...

Още те държи:)...Болест е...
- B__A__N__DA__TA
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]