Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой отбор ви е по-симпатичен - ЦСКА, или Левски?
Хм... Няма да плача, ако ги закрият и двата още утре.
Red Warrior написа:Две неща ме учудват. Първо че Левски е повече харесван от другите фенове, отколкото ЦСКА и второ, че много хора писаха как ги мразили и двата отбора, а не отговориха конкретно на въпроса. Но това е положението
След като мразят и двата отбора, какъв по-конкретен отговор искаш, на въпроса кой ви е по-симпатичен?!?
Защо въобще някой от тези два отбора трябва непременно да е симпатичен на всички фенове на друг отбор, различен от ЦСКА и "Левски"?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
Червеният отбор с още 1 глас
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
niki87 написа:Udoji90 написа:valkaredgi написа:всяка една страна от източния блок е спечелила нещо във футбола само нашите хрантутници се гордеят с 6 полуфинала и 12 осминафинала.
[offtopic]Нима? Албания какво е спечелила в ЕКТ?А Чехия и Словакия? Унгария също имат само един загубен финал в КНК на Ференцварош. Полша и огромна част от републиките в СССР и Югославия също нямат трофей в ЕКТ.[/offtopic]
[offtopic]Чехословашкия гранд Слован Братислава печели КНК, побеждавайки на финала Барселона.Ференцварош е носител на УЕФА,като побеждава Ювентус, а Дожа,МТК и Видеотон също са играли финали в ЕКТ. Полския Гурник играе финал за КНК.Белоруския Динамо Тбилиси е носител на КНК, а Динамо Загреб на УЕФА[/offtopic]
Белоруския Динамо Тбилиси е носител на КНК
И тук някъде истината умря....!Не знаех,че Беларус има колония в Грузия!Първо я кръстихте измислена страна(Батков),а сега се оказа велика колониална сила

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
- Контакти:
И двата отбора "благоденствуват" благодарение на отговорни решение и финанси извън футбола. Затова у нас са "лидери", а в Европа средняшки отбори си оправят с тях головата разлика. Там съдиите свирят 50/50. И в този ред на мисли е все едно кой е треньор. В България нищо не зависи от него. той има да изиграе 2 - 3 мача в Европа където проличава става ли за треньор или не.
- Udoji90
- Контакти:
9-6 гласа в полза на "сините". От чисто любопитство продължавам да ги броя и да следя темата, защото доста неща, написани тук, са offtopic, но са не по-малко любопитни от основния въпрос. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Аз съм за равен, понеже е най-хубавия резултат за моя отбор (Литекс).
Иначе мнението ми се припокрива с това на Кашчей- не мога да разбера защо задължително трябва някой от двата отбора да ни е по-симпатичен. На мен лично и двата отбора са ми еднакво антипатични. И не мога да разбера защо всичко трябва да се дели на Левски и ЦСКА... 89-та отдавна мина...
Иначе мнението ми се припокрива с това на Кашчей- не мога да разбера защо задължително трябва някой от двата отбора да ни е по-симпатичен. На мен лично и двата отбора са ми еднакво антипатични. И не мога да разбера защо всичко трябва да се дели на Левски и ЦСКА... 89-та отдавна мина...
[center]
[/center]

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Българския футбол ще просперира, когато тия два книжни гранда не бъдат бутани постоянно към челните места, само и само да играят всяка година в евротурнирите
Отбори като Ювентус и Ливърпул тази година не са в Европа, но Левски и ЦСКА не може да са по-надолу от 3-то място - че откъде-накъде ? Вижте какво става със палача на ЦСКА в Румъния - снощи Стяуа отпадна рано-рано за Купата, намира се на 8-мо място в първенството, в ЛЕ Макаби (Хайфа) ги размаза с 5:0
Ако тук стане нещо такова, ще има ревове, плач, обвинения срещу харизмата на червения/синия отбор, конспирации,заплахи към съдии, червените и сините медийни талибани като ГА и Ефрем ще вдигнат шум до Бога, Дучето/Гугутката ще плашат с нова Катуница и прочие и прочие ... Просто тези два отбора трябва да разберат, че не са вечно абонирани за медалите и купите, както е във всички нормални държави 

анкетата не е направена с правилните отговори.Любим Отбор на Културната Общественост!
-
- Контакти:
ЦСКА,а попринцип съм от Миньор Пк. 

Върни се в “Футбол - България”