Черноморец - Миньор 11 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Черноморец - Миньор 11 кръг

Мнениеот Искам си Акаунта » 27 окт 2011 20:17

Bartolomej написа:Три точки срещу отбор излязъл да не загуби , не да спечели .
Като се има на предвид , че халфовата ни линия беше от Паланков и Пехливанов ,а в защита беше и Венко , не мога да искам да надиграем този обигран състав на Миньор . Определено не ни вървеше играта , но и за това са виновни Жужу и Асис . Прекалено технично и мудно играеха .
За цял мач Миньор имаха едно положение в края на срещата , когато наистина изтръпнахме . Жужката изстреля две бомби , но сантиметри го разделиха от гола , а Балджийски също имаше една добра възможност . Пред тази крепостна стена 1 гол си е чудо и добре , че влезна .
Както казах , първото място в края на полусезона вече не е мираж .Ай акули .

Без да звуча песимистично , но с тази игра която показаха днес , срещу Литекс и Лудогорец отиват на загуба с разлика . Освен това , вече е официално - Херо няма да води отбора до края на полусезона ... Което за теб може и да е добра новина , като знам че не го долюбваш много

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 27 окт 2011 20:25

Хубава,лоша победата си е победа и аз като Бероец Ви честитя !Добро място в класирането,повечето мачове много добре изиграни,добро име в първенството-това е Черноморец.Не забравяйте,че зад това седи един голям човек-Х Е Р О ! :)

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 окт 2011 20:55

от Искам си Акаунта на 27 Окт 2011 18:17
Без да звуча песимистично , но с тази игра която показаха днес , срещу Литекс и Лудогорец отиват на загуба с разлика . Освен това , вече е официално - Херо няма да води отбора до края на полусезона ... Което за теб може и да е добра новина , като знам че не го долюбваш много

Бих казал – недобър мач за нашия отбор като цяло на фона на всички останали игри. Най-вече не от позицията, че противникът е създал някакви положения и ни е затруднил, а най-вече от позицията на градивен елемент на конструктивна игра", коментира наставникът на акулите
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 27 окт 2011 21:14

Ванчо Траянов защо не беше в групата на Миньор? Дори им е капитан.
Много странно. :?

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2011 21:53

Слаб и безидеен мач. Черноморец играха без мерак, настроение и хъс. По едно време ми беше по-интересно да си лафя с аверчето и да гледам публиката. Няма емотиконка, с която да изразя отегчението, което ме налегна към 15 минута. От 35' до гола в 45' се поразмърдахме...Общо взето играта ни зависеше от настроението на Асис, Жужу и Андрианантенайна, който през второто полувреме повече показваше техника на място отколкото отборна игра. Асис беше несъсредоточен в по-голяма част от мача...Струваше ми се, че имаше и доза подценяване. Победихме заслужено в един равностоен мач. Казвам заслужено, защото играхме с около 40% от това, което отбора може или е показвал...Сър Жорж Андон някой разбра ли защо беше на терена. Отигра само една топка, други 20 или спираше с ръце или нескопосано с крак...или пък беше в засада и никой не го търсеше. Паланката се постегна след 30'...без Кишишев и Цонков ни го няма валяка в средата на терена. Енис влезе в игра. Имаше толкова време, колкото да погледа мача на живо сред другите 21 футбалери на терена...А-ааа - да не пропусна агитката на Миньоро - :) :) :) Кефят. Бяха около 10-12 човека, но не им пречеше да показват средни пръсти на други 600-700 човека сред, които толкова много пенсионери, които отдавна не бях виждал организирани в подобна масовост.
ПС: Не ме питайте само как ги определих тези 40 %, защото и аз не знам. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 27 окт 2011 22:09

Точно тези 40% ми бяха въпроса за теб :) А пък за мача, всички сте прави, бяхме слабички, но за сметка на това по-силни от Миньор. Агитката им... Първото нещо, което извикаха беше "ей акули, майка ви ше*ба" и куп глупости след това. Едно се чудя, защо всеки път на всеки мач провокират. Това за мен са ограничени хора!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2011 22:39

Bourgas написа:Точно тези 40% ми бяха въпроса за теб :) А пък за мача, всички сте прави, бяхме слабички, но за сметка на това по-силни от Миньор. Агитката им... Първото нещо, което извикаха беше "ей акули, майка ви ше*ба" и куп глупости след това. Едно се чудя, защо всеки път на всеки мач провокират. Това за мен са ограничени хора!

Предупредих те да не ме питаш за тези 40%...От къде да знам защо са 40 :( ...И моля те не питай повече, че ще се наложи да те излъжа :mrgreen: Да. Това имах предвид за тези пичове от Миньоро. Винкели. Кефят. В тази връзка във всекидневната ще напиша една случка от младежките ми години, заради, която днес гледайки агитката им се смях от сърце.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 28 окт 2011 09:43

Мда, сега от вас разбирам как са се държали тия подчовеци от Долната земя. Не ме учудват, даже хич. Само с глупости се занимават. Последно бяха намазали с грес или нещо подобно седалките в сектора си за гости за мач мисля с Локото Пд беше. И във Варна мноого им смяха - 20 човека и показват средни пръсти на 2-3 хиляди. И тръгнаха даже да се катерят по оградите. Полицаите едвам спряха варненци да не им начупят винкелите. Прост народ
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 28 окт 2011 17:31

калпазанчо написа:Мда, сега от вас разбирам как са се държали тия подчовеци от Долната земя. Не ме учудват, даже хич. Само с глупости се занимават. Последно бяха намазали с грес или нещо подобно седалките в сектора си за гости за мач мисля с Локото Пд беше. И във Варна мноого им смяха - 20 човека и показват средни пръсти на 2-3 хиляди. И тръгнаха даже да се катерят по оградите. Полицаите едвам спряха варненци да не им начупят винкелите. Прост народ

Много тъпо мнение колега, много тъпо... На фона на умерените коментари, ти реши да се правиш на умен, а не осъзнаваш какви глупости си написал. Изрази като подчовеци са в репертоара на най-омразните ни врагове лефскарите. На говедата обаче им е простено. На вас обаче не ви отива...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 28 окт 2011 17:43

petrof написа:
калпазанчо написа:Мда, сега от вас разбирам как са се държали тия подчовеци от Долната земя. Не ме учудват, даже хич. Само с глупости се занимават. Последно бяха намазали с грес или нещо подобно седалките в сектора си за гости за мач мисля с Локото Пд беше. И във Варна мноого им смяха - 20 човека и показват средни пръсти на 2-3 хиляди. И тръгнаха даже да се катерят по оградите. Полицаите едвам спряха варненци да не им начупят винкелите. Прост народ

Много тъпо мнение колега, много тъпо... На фона на умерените коментари, ти реши да се правиш на умен, а не осъзнаваш какви глупости си написал. Изрази като подчовеци са в репертоара на най-омразните ни врагове лефскарите. На говедата обаче им е простено. На вас обаче не ви отива...

Аз да защитя колегата. Не обичам да обобщавам, признавам, че познавам и готини хора от Перник. Но визирах снощи, просто 1 път викаха Миньор, Миньор и през останалото време псувни и наредби. До тях от едната страна имаше организирани деца от училище, от другата бяха повечето възрастни хора. Ако това е нормално поведение... Аз лично не го приемам така.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”