Черноморец - Миньор 11 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Черноморец - Миньор 11 кръг

Мнениеот ЕМИЛ » 25 окт 2011 13:16

3-1 за Черноморец

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 окт 2011 13:23

От 25-ти октомври /вторник/ ще бъдат пуснати в продажба билетите за срещата от 11-тия кръг на първенството, в който „акулите” приемат отбора на „Миньор” Перник. Ценните хартийки ще бъдат на стойност 5 лева и ще могат да бъдат закупени от фен магазина на стадион „Лазур”, както и от касата в хотел „България”. Както и в предишната среща, сега също са предвидени отстъпки от цените за пенсионери, които ще плащат по 2 лева за вход, а деца до 18 години ще влизат срещу 1 лев.
Важно да се знае е, че отстъпките важат само до деня на двубоя. В четвъртък, когато е насрочена срещата, цените на всички билети ще бъдат на стойност 5 лева. Тогава ще бъдат отворени и всички каси на стадион „Лазур”.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
cena62
Контакти:

Мнениеот cena62 » 25 окт 2011 14:20

Победа с 2-0 !
[center]Черноморец Бургас !
[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 25 окт 2011 17:50

Освен да бием, друго не виждам да стане... Аз ще гледам пак от моето място :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 25 окт 2011 18:34

Съдийски назначения за XI кръг „А“ ФГ:
27.10.2011 г. /четвъртък/ 16.30 ч.
Черноморец – Миньор - Атанас Димитров Сл, Валентин Добрев Сл, Антоан Георгиев Сл, 4-ти Радослав Станев Вн

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 окт 2011 10:01

Проблеми с контузии тревожат старши треньора на Миньор (Перник) Стойчо Стоев преди гостуването на тима в Бургас на Черноморец в мач от 11-ия кръг на А група. Срещата е в четвъртък от 16,30 часа.

„Имаме здравословни проблеми. Фарес Брахими, Ивайло Стоянов, Ванчо Траянов и Крум Бибишков са с проблеми. Това е притеснение за нас, но в края на краищата имаме достатъчно играчи, които трябва да излязат и да защитят фланелката на Миньор. Надявам се да се покажем в най-добра светлина”, заяви Стоев на традиционната си пресконференция, информира официалният сайт на клуба.

На пресконференцията присъства и защитникът на „жълто-черните” Борислав Стойчев. Той обеща Миньор да играе за победа на „Лазур”, за да компенсира лошия резултат срещу Локомотив (София) в миналия кръг. „Забравяме предния мач с Локо София и ще гледаме да победим в Бургас. Срещу Локо направихме грешки, които ни костваха победата. Надяваме се да покажем съвсем друго лице, излизаме да се борим за победа. Не е проблем, че ще играем на осветление, свикнали сме”, накратко обобщи настроението в отбора Стойчев.

От своя страна Стойчо Стоев отличи Лудогорец като свежия полъх в "А" група. Според него всички други отбори се представят в рамките на нормалното и се очертават вече няколко отбора, които ще се борят за оцеляване и друга група, която ще се вкопчи в битка за титлата. „В България няма непробиваем отбор, всеки губи точки. Черноморец са добър отбор, случиха на добри чужденци, запазиха си основни български играчи. Запознати сме с тях, няма как много да се изненадаме. Ще изчакаме два дни да видим състоянието на играчите с проблеми. Един отбор, ако не излиза за победа, той е обречен. Естествено, не винаги се получава, но такава трябва да е настройката”, отговори треньорът относно настройката на неговите играчи преди мача край морето.

„Пожелавам бързо и скорошно оздравяване на Херо!”, завърши Стоев с вяра, че колегата му ще пребори тежката болест с много воля.

Групата на Миньор
Вратари: Чворович, Банков

Защитници: Христозов, Стойчев, Божиков, Марков, Михов

Полузащитници и нападатели: Траянов, Брахими, И. Стоянов, Том,Василев, Бибишков, Въндев, Павлов, Окечукво, Илиев, Цветков, Д. Стоянов
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 26 окт 2011 12:37

Честит имен ден на Димитър Димитров - Херо !
Дано по-бързо се оправиш с коварното заболяване и още много успехи да постигнеш с Черноморец

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2011 10:29

Нещо се случва с тази тема...Уж бях писал в нея, а явно не съм... Губят ми се мнения...или съм прогледнал в бъдещето. Странностите, които се случват с мен последно време ме карат да си мисля, че съм в матрицата и след миг ще се появи Пабло_Молче ( молецът) и ще прозре назобените Черноморци и как силите им от зоб са на превършване...освен, ако не го е писал вече в някой друг живот или измерение...:)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 окт 2011 10:34

Хахаха мда, явно и аз имам същите способности като теб. Сънували сме същия сън. Хихихи, Сериозно - защо изтрихте поста на молеца? Трябва и такива да ги има, живеем в шарен свят все пак.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2011 10:48

калпазанчо написа:Хахаха мда, явно и аз имам същите способности като теб. Сънували сме същия сън. Хихихи, Сериозно - защо изтрихте поста на молеца? Трябва и такива да ги има, живеем в шарен свят все пак.

Не Калпазанчо. Не е изтрит. Той е някъде дълбоко в съзнанието ни... :mrgreen: Брррр... Окултните неща ме плашат и то, когато се случват баш на мен. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”