Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот george_speed75 » 26 окт 2011 08:46

Tommi написа:
THE G.A.M.E написа:
Tommi написа:Ще бъде най-добре да излезем без крила в петък. :idea: В нападение да са Арс и Цветков, зад тях Дарко, а в центъра да са Гаджев, Грийн и Ицо Йовов. В защита Мюлдер, Милиев, Рисп (може и Иванов, ако шведът е в много слаба форма) и Видович. За вратар предпочитам Божо Митрев.

Ще ни разскъсат на парчета ако излезе с подобна схема ...
Те са силни точно по крилата, ако там нямаме хора, не ми се мисли ...
То не, че на'ще крила са много добре в деф. план, ама пък без хора срещу Нелсън и можеби Делев ...

Спасението ни е точно да излезем с крила или външни халфове.
Ето един примерен вариант на 4-4-2 ... Или по-точно -> 4-1-4-1

------------------------- Илиев -------------------------

Мюлдер ------- Рисп ----------- Милиев ------ Грйин

------------------------- Гаджев -------------------------

Калво ------------------- Дарко ---------------- Райков
---------------- Д. Младенов ----------------------------
-------------------------------- Йовов ---------------------

Идеята е ясна ...
Мюлдер и Грийн няма да мърдат от нашата половина, като така ще блокират всякакви опити на съперника за атаки по крилата.
Гаджев и той е до центъра ( да, ще се наложи да се задоволи с това ) ... Има кой да атакува !
А това е карето - Калво-Дарко-Дани-Йовов !!!
Като Йовов и Младенов може да си сменят местата ...

Общо взето - идеална тактика и схема за контри !
Като атаката ни е изключително бърза ( с изключение на Дарко и Йовов, но пък те ще захранват с пасове Калво, Райков и Младенов ) ... Сигурен съм, че така, при тази постройка и играчи, ония нямат шанс !

Ама за съжеление, няма как да го проверим това ... :lol:

С какви флангови футболисти да играем, като нашите нито са ефективни в атака, нито в защита и реално няма никаква полза от тях? По принцип е малко по-трудно да атакуваш през центъра, отколкото по крилата, но ние нямаме избор. От друга страна червените са най-слаби и имат най-много проблеми точно в центъра на терена, където ние ще имаме предимство и като количество, и като качество. Централните им защитници също са доста неубедителни.
А в защитен план четиримата защитници и тримата халфове пред тях (които може да "оперират" по цялата ширина на терена) могат да се справят с житните бегачи на червените.

Не съм съгласен.Панчарево са най зле точно на бековете.БАндаловск е контузен и на негово място ще играе недоразумението Виданов или Дечев.С тях Райков може да си прави каквото си поиска.На другия фланг ще е Румен Трифонов, ако Калво излезе малко по надъхан на Руменчо ще му се стъжни.Гонзо да си пусне мача с Стяуа и да го изгледа внимателно.Румънците ги биха като неутрализираха Галчев и Янчев, така не стигава пасове до Зику , който цял мач не барна топката.Ако излезем с халфове Владо и Гриин халфовата линия ще я спечелим.Въпроса е какво ще се прави с Старокин... :!:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2011 09:00

Мъри: Този Левски няма стил и перспектива
Човекът за който половин България се моли да се върне в Левски и да оправи бакиите на Гонзо - Станимир Стоилов посочи грешките на Георги Иванов и Тодор Батков и изрази надеждите си, че един ден ще се върне отново да работи за отбора на сърцето си - Левски.

"Не е добре, че Левски вече има 3 загуби в първенството. Проблемите идват най-вече от липсата на почерк в играта. Левски първо трябва да си оправи стила на игра, да си изгради лице на терена. В момента на Герена не се работи с ясна перспектива. Няма план по който да се действа за развитието на клуба. Нужно е да има яснота по тези въпроси, за да може да се работи последователно, спокойно и с цел. Сега Левски не е достатъчно добър, за да постига резултатите, които хората искат", коментира Мъри.

"Христо Йовов е изключително важен играч за Левски в момента. Той сега трябва да се поуспокои, след като стана ясно, че остава на терена. Не е нормално да се занимаваш едновременно с политика и футбол, казах си вече мнението по този въпрос. Аз не бих допуснал мой футболист да е духом на друго място. Предполагам, че около него е имало доста напрежение в последните дни, заради изборите. Дано бързо да пренасочи мислите си към предстоящото вечно дерби, за да покаже най-доброто от себе си. Защото за мен в момента Левски няма по-качествен играч от Йовов. Не искам да обидя никой от другите състезатели, но капитанът е най-комплексния, опитен и важен за Левски", категоричен е хасковският специалист.

"Иначе, много неща се пишат и говорят за мен. Не искам да коментирам бъдещето си на този етап. Левски е моят отбор. Няма как да кажа, че повече няма да работя за този клуб. Един ден ще се върна на Герена, но кога точно ще стане това - не мога да кажа. По-важното е Левски да върви напред и да постига резултати. Тимът е над всичко. А аз дори и да имам някакви отношения и разговори, няма да разкрия нищо по въпроса преди да има официален договор. Разбирате ме нали?", завърши бившият селекционер на България.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2011 13:47

"Президентът на Левски – Тодор Батков,призна,че бившият наставник на „сините” – Станимир Стоилов е сред вариантите за нов наставник на тима, предаде репортер на Novsport.com.Батков загатна,че със сигурност ще има промени в треньорското ръководство до зимата,с уговорката,че Георги Иванов остава в Левски,като най-вероятно ще се върне на поста спортен директор.
„Има възможности всякакви”,отговори адвокатът на въпрос каква е вероятността Станимир Стоилов да се завърне на „Герена”.
На въпрос дали е водил разговори с него,Батков каза:„Засега ще се въздържа,но Мъри не е лош вариант за треньор на Левски”.
Запитан каква оценка би дал на треньора Георги Иванов,собственикът на „сините”:„Гонзо живее за Левски,дава всичко от себе си за Левски,дай Боже повече такива хора да работят в клуба.Той е един от малкото ръководители и треньори,за които с чиста съвест мога да кажа,че му имам пълно доверие и той няма да предаде Левски.Във всеки случай аз няма да го гоня. Време е все пак да започнем да заиграваме”.
Адвокатът говори и по темата за евентуално назначение на Милен Радуканов,който бе уволнен от ЦСКА:„Аз симпатизирам на Радуканов като треньор,все пак помните какъв бардак беше в ЦСКА,когато той пое отбора и докъде ги изведе.Пролетта играха много силно,станаха трети,взеха купата,нелош треньор.Аз си спомням,че той две години игра в Левски.Когато господин Чорни взе клуба,с наше съгласие той бе продаден в Румъния.Аз съм запазил добри впечатления от него”.
На въпрос дали Радуканов може да стане треньор на Левски,Батков отговори:„Защо не? Всичко е възможно.Не съм взел още решение, решението ще го взема еднолично.Разбира се ще вслушам във фенове,в мнението на Георги Иванов.
За това дали е възможно Гонзо и Мъри да работят в тандем,адвокатът разкри:„Защо не?Те са млади хора,нека да дадем път и на по-младите”.
„Не искам да се спекулира,тъй или иначе ще вземем решение.Много е възможно и да няма никаква промяна в треньорското ръководство.
За момента Батков призна,че все още няма преговори за закупуването на Левски,но би приветствал с отворени обятия някой, с който да си поделят собствеността на клуба.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 окт 2011 14:51

blue avalanche написа:"Президентът на Левски – Тодор Батков,призна,че бившият наставник на „сините” – Станимир Стоилов е сред вариантите за нов наставник на тима, предаде репортер на Novsport.com.Батков загатна,че със сигурност ще има промени в треньорското ръководство до зимата,с уговорката,че Георги Иванов остава в Левски,като най-вероятно ще се върне на поста спортен директор.
„Има възможности всякакви”,отговори адвокатът на въпрос каква е вероятността Станимир Стоилов да се завърне на „Герена”.
На въпрос дали е водил разговори с него,Батков каза:„Засега ще се въздържа,но Мъри не е лош вариант за треньор на Левски”.
Запитан каква оценка би дал на треньора Георги Иванов,собственикът на „сините”:„Гонзо живее за Левски,дава всичко от себе си за Левски,дай Боже повече такива хора да работят в клуба.Той е един от малкото ръководители и треньори,за които с чиста съвест мога да кажа,че му имам пълно доверие и той няма да предаде Левски.Във всеки случай аз няма да го гоня. Време е все пак да започнем да заиграваме”.
Адвокатът говори и по темата за евентуално назначение на Милен Радуканов,който бе уволнен от ЦСКА:„Аз симпатизирам на Радуканов като треньор,все пак помните какъв бардак беше в ЦСКА,когато той пое отбора и докъде ги изведе.Пролетта играха много силно,станаха трети,взеха купата,нелош треньор.Аз си спомням,че той две години игра в Левски.Когато господин Чорни взе клуба,с наше съгласие той бе продаден в Румъния.Аз съм запазил добри впечатления от него”.
На въпрос дали Радуканов може да стане треньор на Левски,Батков отговори:„Защо не? Всичко е възможно.Не съм взел още решение, решението ще го взема еднолично.Разбира се ще вслушам във фенове,в мнението на Георги Иванов.
За това дали е възможно Гонзо и Мъри да работят в тандем,адвокатът разкри:„Защо не?Те са млади хора,нека да дадем път и на по-младите”.
„Не искам да се спекулира,тъй или иначе ще вземем решение.Много е възможно и да няма никаква промяна в треньорското ръководство.
За момента Батков призна,че все още няма преговори за закупуването на Левски,но би приветствал с отворени обятия някой, с който да си поделят собствеността на клуба.

Батков да спре да дрънка простотии и да продава отбора. Аман от малоумия.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 26 окт 2011 15:12

vvessel написа:Батков да спре да дрънка простотии и да продава отбора. Аман от малоумия.

На кой? Знаеш ли за конкретно предложение с план за развитие или просто си драскаш? Ако ти имаш такова желание, кажи ни името и плана си за да те подкрепим
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2011 20:49

Зачетох се и понеже тук е предложена схема на игра за петък;),ще се изкажа и аз!
Както обикновено схемата ще е "едно към гьотере" :lol:
Предполагам,че Стратега от(кой от къде е),ще ни изненада със следната шокираща подредба на отбора,което автоматически;)ще се превърне в победа:

............................... Гриин

Райков ............................... Огнянов
...........................Арш ..............Йовов..............

............................ Калво

Божката .................................................. Видович

............................. Илиев

.......................Тасевски ..................................................... Мюлдер
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 26 окт 2011 22:36

BLUE CHAMPIONS написа:
vvessel написа:Батков да спре да дрънка простотии и да продава отбора. Аман от малоумия.

На кой? Знаеш ли за конкретно предложение с план за развитие или просто си драскаш? Ако ти имаш такова желание, кажи ни името и плана си за да те подкрепим

Аз да не съм Батков да ти кажа конкретно предложение. Сигурен съм че е имало и то добри , но той иска хем да вземе пари, хем да командва. Нали продаваше само 49% или нещо такова излезе по медиите. Не съм го чул да го обяви - Левски е за продажба и струва едиколко си. Тоя дето наля сума пари в един неизвестен до миналата година отбор - Лудогорец, нима не предпочита да вземе отбор на готово със стадион, със школа, с традиции, с фенове - с всичко, а вместо това дава два пъти повече за отбор, който след 5 години може и да не съществува. Мислиш ли, че не е пускал оферта на Батков. Обаче тоя тъпан предпочита да си върти далаверките ,да се бие в гърдите и да вика "Булгар, Булгар" и да ръси дивотии по медиите. Не съм му прочел една умна приказка до сега от десетки изказвания. Действията му пък са от една глупост към по-голяма. Тук-там с късмет прави нещо, но селската му хитрост няма да изкара много и до края на другата година ако не продаде Левски, Левски потъва с него. Помни ми думите. Да сме живи и здрави до година по това време пак да пишем в тоя форум и да ти кажа - Казах ли ти !?! Дано не съм прав, но обикновено съм. Хубавото е, че в конкуренцията - цска и литекс IQ-то на собствениците е на същото ниво, че да не личи колко стремглаво пропадаме, но в Европа личи от самолет. Простотията е повсеместна и за съжаление се превръща в начин на живот в България.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2011 23:34

"Президентът на Левски – Тодор Батков,призна,че бившият наставник на „сините” – Станимир Стоилов е сред вариантите за нов наставник на тима, предаде репортер на Novsport.com.Батков загатна,че със сигурност ще има промени в треньорското ръководство до зимата,с уговорката,че Георги Иванов остава в Левски,като най-вероятно ще се върне на поста спортен директор.
Запитан каква оценка би дал на треньора Георги Иванов,собственикът на „сините”:„Гонзо живее за Левски,дава всичко от себе си за Левски,дай Боже повече такива хора да работят в клуба.Г-н Батков аз също отговарям на тези условия,даже съм и добър син и брат,ще ми дадете ли директорският или треньорският пост в клуба)Той е един от малкото ръководители и треньори,за които с чиста съвест мога да кажа,че му имам пълно доверие и той няма да предаде Левски.Във всеки случай аз няма да го гоня. Време е все пак да започнем да заиграваме”(ние от три години се заиграваме,ако пак не се заиграем,какво правим).
На въпрос дали Радуканов може да стане треньор на Левски,Батков отговори:„Защо не? Всичко е възможно.Не съм взел още решение, решението ще го взема еднолично.Разбира се ще вслушам във фенове,в мнението на Георги Иванов.аз все си мислех ,че това влиза в првомощията на директора той еднолично да си подбере екипа с който иска да работи
За това дали е възможно Гонзо и Мъри да работят в тандем,адвокатът разкри:„Защо не?Те са млади хора,нека да дадем път и на по-младите”.еми примерно защото имат различни вижадания за футбола и развитието на един клуб,ако въобще Иванов има някъва визия за развитието на отбора и ако въобще мисли за това
„Не искам да се спекулира,тъй или иначе ще вземем решение.Много е възможно и да няма никаква промяна в треньорското ръководствоколко години трябва да играем нищо,треньора да се сменя ,а главният виновник директорът да е един и същ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 окт 2011 23:44

milen.hristov написа:"Президентът на Левски – Тодор Батков,призна,че бившият наставник на „сините” – Станимир Стоилов е сред вариантите за нов наставник на тима, предаде репортер на Novsport.com.Батков загатна,че със сигурност ще има промени в треньорското ръководство до зимата,с уговорката,че Георги Иванов остава в Левски,като най-вероятно ще се върне на поста спортен директор.
Запитан каква оценка би дал на треньора Георги Иванов,собственикът на „сините”:„Гонзо живее за Левски,дава всичко от себе си за Левски,дай Боже повече такива хора да работят в клуба.Г-н Батков аз също отговарям на тези условия,даже съм и добър син и брат,ще ми дадете ли директорският или треньорският пост в клуба)Той е един от малкото ръководители и треньори,за които с чиста съвест мога да кажа,че му имам пълно доверие и той няма да предаде Левски.Във всеки случай аз няма да го гоня. Време е все пак да започнем да заиграваме”(ние от три години се заиграваме,ако пак не се заиграем,какво правим).
На въпрос дали Радуканов може да стане треньор на Левски,Батков отговори:„Защо не? Всичко е възможно.Не съм взел още решение, решението ще го взема еднолично.Разбира се ще вслушам във фенове,в мнението на Георги Иванов.аз все си мислех ,че това влиза в првомощията на директора той еднолично да си подбере екипа с който иска да работи
За това дали е възможно Гонзо и Мъри да работят в тандем,адвокатът разкри:„Защо не?Те са млади хора,нека да дадем път и на по-младите”.еми примерно защото имат различни вижадания за футбола и развитието на един клуб,ако въобще Иванов има някъва визия за развитието на отбора и ако въобще мисли за това
„Не искам да се спекулира,тъй или иначе ще вземем решение.Много е възможно и да няма никаква промяна в треньорското ръководствоколко години трябва да играем нищо,треньора да се сменя ,а главният виновник директорът да е един и същ.

Той Батков,че е важен за отбора,важен е...Ама по два пъти да му поместваме интервютата?Малко повечко ще дойде,май...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 окт 2011 23:56

blue avalanche написа:"Президентът на Левски – Тодор Батков,призна,че бившият наставник на „сините” – Станимир Стоилов е сред вариантите за нов наставник на тима, предаде репортер на Novsport.com.Батков загатна,че със сигурност ще има промени в треньорското ръководство до зимата,с уговорката,че Георги Иванов остава в Левски,като най-вероятно ще се върне на поста спортен директор.
Запитан каква оценка би дал на треньора Георги Иванов,собственикът на „сините”:„Гонзо живее за Левски,дава всичко от себе си за Левски,дай Боже повече такива хора да работят в клуба.Той е един от малкото ръководители и треньори,за които с чиста съвест мога да кажа,че му имам пълно доверие и той няма да предаде Левски.(Г-н Батков аз също отговарям на тези условия,даже съм и добър син и брат,ще ми дадете ли директорският или треньорският пост в клубаВъв всеки случай аз няма да го гоня. Време е все пак да започнем да заиграваме”.)(ние от три години се заиграваме,ако пак не се заиграем,какво правим).
„Не искам да се спекулира,тъй или иначе ще вземем решение.Много е възможно и да няма никаква промяна в треньорското ръководство.колко години трябва да играем нищо,треньора да се сменя ,а главният виновник директорът да е един и същ.

Върни се в “Левски”