ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПД - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, 27.10., 14:30 Ч.

Мнениеот greenpeak » 26 окт 2011 22:06

Аз годината и сезона съм ги посочил - есента на 2009г.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 26 окт 2011 22:21

По друг начин казано : Манолов в тази схема,а и предишната няма как да е голмайстор.Товарят се с очаквания : Манолов,Капитанов,Паломино и т.н. и все не се получава.Отбора има ОГРОМЕН потенциал,но имаме нужда от треньор,който да ги подреди правилно за всеки отделен мач и да не играем за каквото дойде.
П.С. Поне за мен с ЦСКА се представихме повече от достойно,като изключим онова безумно влизане на Сашко.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 26 окт 2011 23:07

Ти как би ги подредил за гостуването на Лаута? (Чистосърдечен въпрос от любопитство, не е заяждане.)

Треньорът прави няколко типа грешки, които понякога са комбинирани, но най-лошото е, че се повтарят често напоследък. Струва ми се, че има и психологически момент, чието влияние не е никак малко.

Миро Манолов си беше голмайстора на отбора преди да се контузи, и ако не се лъжа все още е с най-добър коефициент мачове/голове от целия отбор (при играчите с мачове > 12-15, т.е. с поне един изкаран полусезон). След такава контузия трябва да му се даде доволен толеранс да си възвърне увереността и за мен е естествен избор утре.

Нищо против Божилов нямам, просто не искам Генов да го използва като нападател. Безполезен е като такъв. Често е безполезен и като атакуващ халф, но неизменно е в състава.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 окт 2011 01:17

Отборът има нужда от плеймейкър!Миро пак ще вкарва,Паломино ще кърти,но без пасове,без ДОБРИ пасове това няма да стане.Освен това не можем да ноложим стила си без такъв човек на терена.Мировата резултатност беше плод на играта на Кривия,сетете се,преди Кривия да дойде Миро беше обявен за дърво и некъдърник и имаше 1 или 2 вкарани гола,сега е с нула.Той е отличен нападател,пресира,гони,но дотам може сам да се справя,за да вкарва някой трябва да му подаде ДОБРЕ,да елиминира почти защитата или с паса си да даде предимство на Миро в ситуацията...от там насетне гола е готов
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 27 окт 2011 09:57

Първо Добрутро на всички.Искам да кажа ,че отбора е добре за момента липсват някой неща според мен и аз ще ги кажа това е ляв бек там сме несигурни също и десен но не чак толкова защото има алтернатива.Във средата сме Бетон.По крилата от ляво не ми харесва няма мощтност там от дясно по се вясва млади момчета неможеш да очакваш гърмеж от тези момчета бавничко ще се развиват и ще мачкат всички.Във нападение Какво да кажа Имаме за момента добри нападатели но не са във форма Манолов,Паломино(гонят го някъкви травми.Божилов е много добър играч но незнам за какъв пост е това момче някак си неможе да се намести ли иначе е супер играч,Висок-Мощен-Крачка липсват някой неща и се надявам на полусезона да вземем така 2-3 играчи и да започнем да мачкаме.3то искам да попитам днес ще го предават ли мача ? и 4то САМО ТИЧА!!! :geek:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 окт 2011 14:26

Стартов състав:

.........................26. Пиргов............................
18. Янев...15. Александров...55. Колев...17. Андреев
............5. Камазола.........21. Г.Илиев (к)............
8. Атанасов......... 14. Божилов.............90. Николов
........................31. Манолов............................

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 27 окт 2011 14:28

Някой да има проблем? При мен не зарежда!

Върни се в “Черно море”