Кой да стане треньор на Левски?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой да стане треньор на Левски?

Георги Иванов да остане
12
12%
Станимир Стоилов
25
26%
Илиян Илиев
27
28%
Люпко Петрович
7
7%
Славолюб Муслин
7
7%
Георги Василев
3
3%
Ясен Петров
1
1%
Антони Здравков
0
Няма гласове
Емил Велев
4
4%
друг
11
11%

Общо гласове: 97

THE G.A.M.E

Re: ЗА или Против Мъри да се върне в Левски (анкета) ?

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2011 12:08

dido83 написа:и бъри да дойде пак евроидиоти марш в обора

Неможем ...
Вие сте го заели и твърдите, че е ваш дом ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ivan_korten
Контакти:

Мнениеот ivan_korten » 25 окт 2011 14:30

аз гласувах за Мъри да се върне в ЛЕВСКИ,защото Гонзо е все още у4еник

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 окт 2011 21:11

Твърдо ЗА! А за тези които споменават 16 те точки и Тампере. Хора, какви 16 точки, какво Тампере. Ние с Гонзо и Батков стигнахме дъното, те ми говорят за ланския сняг. А помните ли, че след тези 16 точки, ЦСКА фалира? А помните ли, че Сираков беше на сафари по време на един мач? Защо ли?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 26 окт 2011 18:27

твърдо "ПРОТИВ". Мотиви: Беверен, Тампере, 16 точки,0:4 от БАТЕ,1:4 от Кипър,ГАРГА(Грузия), Работнички(Скопие), пълен провал в Литекс, пълен провал в Националния отбор , пълен провал в Анортозис......ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 окт 2011 19:43

ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:твърдо "ПРОТИВ". Мотиви: Беверен, Тампере, 16 точки,0:4 от БАТЕ,1:4 от Кипър,ГАРГА(Грузия), Работнички(Скопие), пълен провал в Литекс, пълен провал в Националния отбор , пълен провал в Анортозис......ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?

Викаш ... "Гонзо" си е екстра !??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

ПАБЛО_МОЛЧЕ
Контакти:

Мнениеот ПАБЛО_МОЛЧЕ » 26 окт 2011 20:05

THE G.A.M.E написа:
ПАБЛО_МОЛЧЕ написа:твърдо "ПРОТИВ". Мотиви: Беверен, Тампере, 16 точки,0:4 от БАТЕ,1:4 от Кипър,ГАРГА(Грузия), Работнички(Скопие), пълен провал в Литекс, пълен провал в Националния отбор , пълен провал в Анортозис......ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?

Викаш ... "Гонзо" си е екстра !??

абе като не харесвам Мъри, не означава че харесвам Гонзо бре! Може друг треньор да вземат-Вили Вуцов никой не може да ме убеди че е слаб треньор-една случайна загуба от коравия БАТЕ, ако Гонзо беше вкарал дузпата тогава, тия ги отнасяхме с 3:0. Кокъла що го махнаха-направи ни шампиони с играчи като Жоро Метъла, Еньо и Зе............

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Мъри Стоилов: Работи ми се, Левски е моят отбор

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2011 20:22

blue avalanche написа:Мъри се разбра с Левски
, пише "Тема спорт". Станимир Стоилов вече се е разбрал с Левски и ще смени Георги Иванов на треньорския пост на „Герена".
Това разкриха пред изданието два независими един от друг източника. Мъри Вече е получил предложение, на което е отговорил утвърдително, и назначението му е въпрос на време.
Сигурно е обаче, че най-късно на полусезона Стоилов ще поеме сините. Това означава само едно - дните на Георги Иванов в Левски са преброени. Самият Гонзо вероятно вече е наясно със следващите ходове на Батков и бе в мрачно настроение по време на пресконференцията си вчера. „Не знам какви са намеренията на Батков. Питайте го него", троснато коментира треньорът директор на сините.
Твърде вероятно е със Стоилов на „Герена" да се завърне и Сираков. Докато обаче има шанс Мъри да застане на треньорския пост още преди края на полусезона, Наско няма как да дойде преди Нова година. Както е известно, бившият вече наставник на Анортозис има оферта и от Литекс, която ще откаже."

А Топчо,Мечо,Бардон,Ричи...връщат ли се? :roll:
И аз имах оферта от литекс,но я отказах,защото не ме кефят покрити мостове... :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2011 21:46

Ние да не сме кошче за отпадъци бре? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Кой да стане треньор на Левски?

Мнениеот фифи перото » 26 окт 2011 21:53

Яне Янев. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 27 окт 2011 09:53

Споко, Мъри поема Черноморец. Личното ми мнение е, че той няма какво повече да даде на Левски. С нашия отбор достигна върха на кариерата си (дай Боже всекиму)и едно ново назначение няма да е по- различно от представянето му с Литекс, националния отбор и Анортозис. Нов бардак знаете как се прави.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Кошче за отпадъци”