Rudolf Hess написа:stussy написа:Торсида пловдив едвам ви траят...Още малко ще гледат сеира на цепещите се софииски фракции и Хубаво ще ги обединят ми се струва...
Такава простотия никога не е имало в сектора... Даже на мача с Стяуа се сбиха лекинко офанзива с на дучето хората...каква е тая простотия не Знам-Нямам нерви сега съм на 35 г. Още от времето на баща ми съм в сектор Г ,а разни пиклювци ебават майката на агитката за 3,85 лв.
Молете се старите ултраси,които са се били с фенове на панатинайкос,парма,Нотингам ,Пулл,и на Спарта прага да не решат да Дойдат и да ви наместят на местата ви за да се поуспокоите малко...
ТОВА Е ЦСКА -ЗАЩО НИ ВИКАТ АРМЕЙЦИ-БЯХМЕ СТРОЕНИ КАТО АРМИЯ В СЕКТОРА -Пикльовци ламтящи за огризки![]()
![]()
![]()
Пич, повечето хора които са от тия поколения за които ти говориш, вече имат семейства, писна им от селяндурщината в сектора. На Левски ЦСКА тия хора ще бъдат в сектор А, както на почти всяко едно дерби. Оставете двете страни да се оправят сами и недей да наливате повече масло в огъня с писаници, че торсида ще ги оправи. Проблема на сектора не е от както офанзива излезноха на бял свят. Ако както казваш си от старите кучета трябва много добре да знаеш, че проблем има от около 4-5 години.
САМО ЦСКА!
Първото смислено мнение!!!Нищо лично-ама не може хора от Бургас, Русе и т.н.,които идват на 3 мача в годината и си нямат идея за случващото се последно време в сектора-да се правят на много компетентни и да се произнасят катопоследна инстанция!!!