"Офанзива" излезе с позиция преди дербито:

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: "Офанзива" излезе с позиция преди дербито:

Мнениеот cska_90 » 26 окт 2011 17:14

Rudolf Hess написа:
stussy написа:Торсида пловдив едвам ви траят...Още малко ще гледат сеира на цепещите се софииски фракции и Хубаво ще ги обединят ми се струва...
Такава простотия никога не е имало в сектора... Даже на мача с Стяуа се сбиха лекинко офанзива с на дучето хората...каква е тая простотия не Знам-Нямам нерви сега съм на 35 г. Още от времето на баща ми съм в сектор Г ,а разни пиклювци ебават майката на агитката за 3,85 лв.
Молете се старите ултраси,които са се били с фенове на панатинайкос,парма,Нотингам ,Пулл,и на Спарта прага да не решат да Дойдат и да ви наместят на местата ви за да се поуспокоите малко...
ТОВА Е ЦСКА -ЗАЩО НИ ВИКАТ АРМЕЙЦИ-БЯХМЕ СТРОЕНИ КАТО АРМИЯ В СЕКТОРА -Пикльовци ламтящи за огризки :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Пич, повечето хора които са от тия поколения за които ти говориш, вече имат семейства, писна им от селяндурщината в сектора. На Левски ЦСКА тия хора ще бъдат в сектор А, както на почти всяко едно дерби. Оставете двете страни да се оправят сами и недей да наливате повече масло в огъня с писаници, че торсида ще ги оправи. Проблема на сектора не е от както офанзива излезноха на бял свят. Ако както казваш си от старите кучета трябва много добре да знаеш, че проблем има от около 4-5 години.

САМО ЦСКА!

Първото смислено мнение!!!Нищо лично-ама не може хора от Бургас, Русе и т.н.,които идват на 3 мача в годината и си нямат идея за случващото се последно време в сектора-да се правят на много компетентни и да се произнасят катопоследна инстанция!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
C2H5OH
Контакти:

Мнениеот C2H5OH » 26 окт 2011 19:40

Поредната малоумщина! Добре, че от няколко години ходя в сектор В и ми добре!

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 26 окт 2011 20:14

Тея па от офанзива, не стига че е***а майката на сектора, пък и на всичкото отгоре с/у Левски ще бъдем надвикани, щот ще пеят 1000 човека една песен, другите 5000 ше траят... Офанзива е 90% деца на 15-16 години, къде са тръгнали те да командват сектора немога да разбера!!! Гледам с/у Славия някфи лапета на 14-15 години надрусани и пияни, това ли ви е офанзивата? Да се отврати човек от сектор Г!!! Как бе аджеба, до преди 2 години надвиквахме Левски и ги правехме за смях и с хореота и с пиро и с всичко?! Защо сега неможем? Защото некой се помислиха за по-големи от ЦСКА и от сектор Г! Аз на дербита съм в В сектор, оправайте се, сигурен съм, че сектора ще е полупразен! :evil:
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 27 окт 2011 01:09

Смешна работа.Фанете се стегнете малко.Преди време когато Емо разпяваше,всичко си беше ОК.Тогава ми сля ,че точно Дучето правеше хорео с подкрепата на нас феновете-и уредбата си беше уредба.Както каза един колега -много си повервахте.Майната им на Дучета и Офанзиви .Всички заедно и само ЦСКА!!!

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 27 окт 2011 09:55

Проблема е в хората които се делят ,а това са Офанзиви и Дучета-Това е истината и тя трябва да се назове със истинските си думи...
А що се отнася до 3те мача на сезон-не са 3 а поне 10-13 мача на сезон-естествено няма как да присъствам на всичките разбираш проблема,ако ти живееше в Бургас на колко мача щеше да присъстваш???
Не ме разбирай погрешно не се заяждам,просто искам обединение.АЗ също знам за Заверите на Дучето даже съм си патил с екскурзииките му -знам му оня главата разпяващия как бие шамари на 15 г. в сектора,а като стане напечено и:)...Просто седнете и се разберете-едните ще отговарят за това ,другите за друго ,а хората с времето ще оценят-знам им и номерцата на въпросните,като и аз не изключвам -разбирателството с Полицията...
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2011 14:34

ЦСКА-83 написа:Смешна работа.Фанете се стегнете малко.Преди време когато Емо разпяваше,всичко си беше ОК.Тогава ми сля ,че точно Дучето правеше хорео с подкрепата на нас феновете-и уредбата си беше уредба.Както каза един колега -много си повервахте.Майната им на Дучета и Офанзиви .Всички заедно и само ЦСКА!!!

Че сега да не би от началото на сезона да разпява Пенчо???
Ако на този мач ти се слуша Главата и ти се дига поредната уникална винилена хореография-ОК!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2011 14:51

Аз не виждам къде е делението!!На по-малките мачове се вижда-че такова няма-при Офанзива са 90 % от хората, при Дучето са 7-8 човека-кво деление!!!
Това,че сега на големите мачове -когато идват "големите фенове" за първи и последен мач тая година,които си нямат никва представа за кво става-пред тях решава пак да се прави на велик!! ;) ;)
Изображение

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 27 окт 2011 18:16

Всички деления не водят до нищо добро. Искахте да създадете нещо ново, независимо и независещо от никой, ето имате Офанзива. Не разбирам, защо трябва да се разграничавате от останалите фенове, които са примерно скинове или от други фракции. БФС нарочно направи така, че да няма хора на стадиона, сега и вие искате съвсем да изглежда празно. В сектор Г се вика и се ходи заради ЦСКА, а не заради Дучето, Титан или играчите. От много години се опитват да ни отнемат отбора и вместо да сме заедно, като юмрук срещу всички ние се делим. Аз ще бъда на мача в сектор Г, заради името, историята и любовта ми към ЦСКА, а вие си стойте, където искате. Не е важно, къде ще седнем отляво или отдясно, а да подкрепим отбора в този сложен момент.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 окт 2011 19:13

Е нема такива като вас!!!
Последна промяна от cska_90 на 27 окт 2011 22:17, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”